Autor Subiect: Adio Suzuki SX4, bun venit Suzuki... SX4 S-Cross  (Citit de 115155 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline B90SWT

• Full Member
  • Mesaje postate: 168
  • Gen: Bărbat
Re: Adio Suzuki SX4, bun venit Suzuki... SX4 S-Cross
« Răspuns #610 : 15.Sep.2013, 10:41:45 p.m. »
Un model de crossover sau hatch care sa fie spatios, confortabil si cu un pret nepiperat (24K).
QQ  1.6 CVT   360

Offline NicNic

« Răspuns #611 : 19.Sep.2013, 12:04:24 a.m. »
Am fost la unul din dealeri si am vazut (=pipait) noul SX4 S-Cross.
Impresia generala cu care am plecat este ca as fi vrut noua masina  Suzuki..

Poate ca voi regreta ca la 12 luni dupa ce am luat SX4 a aparut acest model. Insa diferentele sunt semnificativ in favoarea noului model :  " dimensiuni mai mari, portbagaj mai mare, spatiu mai  mare in habitaclu, materiale mai bune la finisare, suspensii mult mai placute, dotari mai multe, etc.

Dar am incercat sa ma "autosugestionez"  ca acest nou model costa mult mai mult, asa ca am revenit la SUVI al meu, care este cea mai buna alegere, din ce exista pe piata acum!
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline bogdanb

« Răspuns #612 : 19.Sep.2013, 03:37:08 p.m. »
[...] am revenit la SUVI al meu, care este cea mai buna alegere, din ce exista pe piata acum!

Ar fi trebuit un "Amin"dupa aceste spuse pline de adevar  :D
Nu zic, e frumoasa masina, dar nu imi dau seama ce au de gand cei de la Suzuki: 19.100e "pret promotional" cea mai ieftina varianta cu 4x4? cu 500e mai putin decat cel mai ieftin GV (adevarat, in 3 usi, dar totusi...)? :-?
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
« Răspuns #613 : 26.Sep.2013, 04:01:25 p.m. »
Am "pipait"azi noul S-Cross.
Ce mi-a placut:
-tapiteria de piele (naturala sau nu,nu stiu!) e super;
-impresia de"mai modern".Adica gadget-uri noi pt SX4: handsfree,pilot,scaune incalzite cu L si H,led-uri,trapa,clima bizona,etc.
Ce nu mi-a placut:
-spatiul mai mic la nivelul capului:
-diferenta de portbagaj(care nu pare prea mare) face sa arate ca un break inaltat decat ca un mini-suv. Sunt curios, daca se rabateaza canapele la cat iese diferenta intre vechiul si noul model?;
-garda la sol mai mica
Ce mi-a displacut PROFUND:
-capota foooaaarte bombata a motorului;
-enormitatea pretului! 24000 euro (era diesel cu toate dotarile)
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #614 : 26.Sep.2013, 06:31:30 p.m. »
Un model de crossover sau hatch care sa fie spatios, confortabil si cu un pret nepiperat (24K).

Daca nu vrei 4x4, arunca un ochi si la KIA Carens  :)

poze interior      poze exterior

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
« Răspuns #615 : 27.Sep.2013, 05:55:44 p.m. »
 Mi-ar placea KIA Carens, arata super, dar 4x4, m-am invatat asa. Sunt subiectiv, intradevar. Dar cine e obiectiv 100%"sa ridice primul piatra".Mersi. :pardon:
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

Offline xim

« Răspuns #616 : 28.Sep.2013, 10:33:38 a.m. »
Ce mi-a displacut PROFUND:
-capota foooaaarte bombata a motorului;
-enormitatea pretului! 24000 euro (era diesel cu toate dotarile)

- nu am vazut modelul decat in poze, capota nu pare sa fie disproportionata, dar remarc si eu o tendinta destul de inestetica (in my opinion) de a exagera dimensiunile partii frontale, iar cel mai bun exemplu este chevy TRAX, a carui "fata" mi s-a parut in total dezacord cu dimensiunile masinii, de la masinile "suple" a anilor '80-'90 am ajuns la aceste miniaturi cu "muschi"
- s-cross (full) pret maxim 24k, QQ sau ASX preturi maxime in jur de 30k, cu asta trebuie sa comparam
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline Silfax

« Răspuns #617 : 28.Sep.2013, 05:09:08 p.m. »
Cred ca acel raspuns covarsitor de la thread'ul Dacia Duster si anume "Nu, Suzuki este altceva", este si raspunsul in acest caz. In primul si in primul rand acest nou S-Cross nu atrage pentru ca nu are personalitate! Mana lui Giugiaro a adus enorme beneficii modelului SX4, in opinia mea. Repet ceea ce am spus-o in nenumarate randuri: fara a fi un impatimit de masini, acesta mi-a placut la primul contact vizual cu ea. Atrage atat prin design, cat si prin performante si dotari. La SX4 nu trebuie sa te straduiesti sa descoperi placerea de a o conduce, din contra, aceasta te cucereste pe tine. Citesc aici cum ne straduim sa regasim ceva placut si care sa ne cucereasca la masina aceasta si cu greu ne punem de acord ca ar exista ceva. In opinia mea este un mare fiasco acest S-Cross si sper sincer sa ma insel deoarece iubesc inclusiv aceasta marca prin ceea ce a scos pana la momentul actual si mi-ar parea rau ca acest nou model sa fie o piatra de moara , asa cum se prefigureaza pana la acest moment.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #618 : 28.Sep.2013, 09:47:11 p.m. »
De ce crezi ca e un mare fiasco? Trecand peste partea de design, care e poate cel mai subiectiv element in apecierea unei masini.

Offline NicNic

« Răspuns #619 : 28.Sep.2013, 10:09:19 p.m. »
As continua eu...

Am vazut masina in showroom la unul din dealer-ii din Bucuresti, inainte de intalnirea SCR de 5 ani.
Si am avut o impresie de surpriza placuta. A se vedea acest post
Dupa testul si concursul de la intalnirea SCR de 5 ani, impresia mea s-a schimbat radical, concluzia fiind: bine ca am SUVI!
Sa dau 50% in plus si sa ma simt mai neconfortabil intr-o masina, cred ca ar fi fost o greseala din partea mea!
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!