Autor Subiect: Adio Suzuki SX4, bun venit Suzuki... SX4 S-Cross  (Citit de 115134 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Swithin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
  • Gen: Bărbat
Re: Adio Suzuki SX4, bun venit Suzuki... ?
« Răspuns #200 : 19.Mar.2013, 11:06:50 a.m. »

Pretul e intr-adevar cam mare. Adevarul e insa ca, de cand am vazut modelul, am banuit ca s-ar putea sa-l faca ceva mai scump de 20.000 de euro. Simt ca o sa creasca si pretul la Grand Vitara, care, in momentul asta, e mai ieftin decat alte SUV-uri mici mai putin capabile decat el. Probabil o sa inainteze si el mai spre 30.000.

Am vazut si pe ceva forumuri straine ca se discuta despre unghiuri si garda la sol, deci nu doar pe noi ne preocupa asta. De exemplu, eu nu fac offroad cu masina decat in sensul strict al cuvantului, adica ies de pe drum din cand in cand. Vara trecuta am parcat de cateva ori masina intr-un fel de sant mai lin, fiindca era singurul loc cu umbra. M-am dat jos de vreo 5 ori in timpul parcarii sa vad daca nu ating pamantul cu botul masinii, dar pana la urma am reusit. Cu modelul nou sigur nu mai pot face asta - ba chiar o sa ating si cu burta masinii, fiind mai lunga si mai joasa.

Portbagajul mai mare e fain, dar mie nu prea mi s-a intamplat sa nu-mi incapa in masina tot ce vreau. E drept ca ideea lui @sxtelu e geniala si ar merita transformata intr-un standard pentru producatorii de masini. :)
Grow up.

Offline Kingy

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 344
« Răspuns #201 : 19.Mar.2013, 01:49:16 p.m. »
@sxstelu. Corect ce spui.
Eu avand Jimny, stii ce portbagaj de Tico are, ce sa mai spun? Dar Jimny o am ca masina de doua persoane si atunci am un portbagaj chiar foarte mare plus avantajul ca daca intinzi mana de pe scaunul din fata, mai ca ajungi sa deschizi usa din spate  =))

Revenind. Da, in ideea cu masina unica si buna la toate, daca ar fi avut si portbagajul mai mare, chiar ar fi fost o chestie super faina.
Sincer sa fiu, uitandu-ma la modelul nou, pret si alte alea, parca mai castigati ii vad pe cei cu SX4.
Eu m-am uitat prima data mai serios cand m-am intalnit cu colegul @hugbear cu a lui "negresa" sx4 si sincer sa fiu, mi-a placut masina ca... masina de familie.

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #202 : 19.Mar.2013, 01:55:47 p.m. »
Nu le da idei ... poate le fata mintea sa puna roti "pe 12" ca la Tico  >:)

Şi eventual să lanseze varianta triciclu deoarece partenerul Mahindra are piaţă de desfacere pentru astfel de vehicule ...
« Ultima Modificare: 19.Mar.2013, 01:58:48 p.m. de sxtelu »
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline sx4 sedan 2009

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
« Răspuns #203 : 19.Mar.2013, 02:01:57 p.m. »
Ptr. SXtelu.
Chiar cugetam zilele trecute că ar fi ideal ca dimensiunile portbagajului unui autoturism să permită transportul propriului set de roţi de schimb către / de la  service / vulcanizare, etc.

Cred ca sunt printre singurii care nu am nevoie sa rabatez scaunele pentru a transporta cauciucurile la schimbare :-))

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #204 : 19.Mar.2013, 02:07:00 p.m. »
Portbagajul mai mare e fain, dar mie nu prea mi s-a intamplat sa nu-mi incapa in masina tot ce vreau.

În primii doi ani în calitate de posesor Suzuki trebuia să car, pe lângă alte lucruri utile şi o geantă cu roboţi - unii ţineau loc şi de răţuşte în cada de baie - fără de care juniorul nu pleca nicăieri. Însă iarna, la un drum cu 4-5 persoane nu este loc în portbagaj pentru haine, căciuli şi alte fulare mai ales dacă  ai şi un troler / geamantan mai serios pe acolo. Nici să circuli ore în şir precum în Aro, cu gulerul ridicat, urechile căciulii lăsate şi fularul înfăşurat de 3 ori sub bărbie nu se cade, doar pentru că nu ai loc să le depozitezi într-o maşină al cărei habitaclu se încălzeşte totuşi.
Nu mai punem problema de echipament sportiv, cărucior copil, Elodia, etc.
« Ultima Modificare: 19.Mar.2013, 02:08:43 p.m. de sxtelu »
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline B90SWT

• Full Member
  • Mesaje postate: 168
QQ  1.6 CVT   360

Offline dreamhakeem

« Răspuns #206 : 19.Mar.2013, 03:48:41 p.m. »
Dar SX4-ul actual ce pret are in Elvetia. Ca asa putem sa ne facem o idee de diferenta de pret.
Dar Grand Vitara?
Have an apple. It's good for you.

Offline adrian_r5

« Răspuns #207 : 19.Mar.2013, 03:53:24 p.m. »
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline dreamhakeem

« Răspuns #208 : 19.Mar.2013, 03:58:59 p.m. »
Eu zic ca la noi benzinarul o sa plece de la 15.000 €
Have an apple. It's good for you.

Offline NicNic

« Răspuns #209 : 19.Mar.2013, 04:02:55 p.m. »
Dupa informatiile actuale, cresterea de pret in Elvetia este de 15%, de la  old-Sx4 la new-Sx4.

Daca s-ar aplica aceeasi cota de  majorare si in Romanaia, am putea cumpara new-Sx4 echivalent cu 1,6GS-4x4 cu circa  17.000 EUR...

Nu suna rau...
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!