Autor Subiect: Adio Suzuki SX4, bun venit Suzuki... SX4 S-Cross  (Citit de 115110 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Adio Suzuki SX4, bun venit Suzuki... ?
« Răspuns #100 : 06.Mar.2013, 06:44:08 p.m. »
Cristi, acum putem modifica si titlul topicului: Adio,Suzuki SX4, bun venit Suzuki... SX4!
Regele a murit, traiasca regele!
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline dafimoto

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 94
« Răspuns #101 : 06.Mar.2013, 09:03:06 p.m. »
Chiar e reusita la design !!!!
SUZUKI GRAND VITARA 1.9 DDIS / 129 CP / 4x4 CU REDUCTOR / 5 USI

Offline B90SWT

• Full Member
  • Mesaje postate: 168
« Răspuns #102 : 07.Mar.2013, 02:14:22 a.m. »
Si eu urmaresc sa iau ceva mai mare decat swiftul.
Ma cam dezamageste motorul, nu cred ca este suficient de economic si in acelasi timp puternic pentru caroseria asta.
QQ  1.6 CVT   360

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #103 : 07.Mar.2013, 12:18:40 p.m. »
1.6 122CP, daca este acelasi motor de pe actualul SX4 zic ca este suficient. Probabil ca va exista si o motorizare mai puternica.
Pe mine ma incita motorizarea de 1.6 diesel. Sunt curios daca este tot motorul PSA sau un motor diesel dezvoltat de Suzuki (putin probabil).
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline BXXENL

« Răspuns #104 : 07.Mar.2013, 12:39:51 p.m. »
Sa nu te incante. Diesel nou=dpf. Daca nu o iei doar pt concedii, vei avea probleme mai devreme sau mai tarziu cu el. Probabil ca mai devreme, din pacate nu pari chiar norocos la masini :(

Benzina e sfanta. Nu pica injectoare, pompe, turbine, filtre de particule, senzori, volante bimasice, tampoane de motor. La revizie schimbi un filtru in minus si macar 1L de ulei mai putin.  Nu scoti fum ca un tractor, nu bate, nu zgaltaie, comfort rafinament.
  • SX4 1.5
Alex

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #105 : 07.Mar.2013, 01:32:39 p.m. »
In Canada drumurile sunt mai lungi... :inteligent:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline supersgx7

« Răspuns #106 : 07.Mar.2013, 02:47:57 p.m. »
Sa nu te incante. Diesel nou=dpf. Daca nu o iei doar pt concedii, vei avea probleme mai devreme sau mai tarziu cu el. Probabil ca mai devreme, din pacate nu pari chiar norocos la masini :(

Benzina e sfanta. Nu pica injectoare, pompe, turbine, filtre de particule, senzori, volante bimasice, tampoane de motor. La revizie schimbi un filtru in minus si macar 1L de ulei mai putin.  Nu scoti fum ca un tractor, nu bate, nu zgaltaie, comfort rafinament.

Poate am avut noroc,dar din 4 masini diesel nu au picat  injectoare, pompe, turbine, senzori, volante bimasice, tampoane de motor.In general am facut cu fiecare 100.000 cel putin.La viteze 120km-170km zgomotul e mai mic la diesel.La sx4 2.0ddis la 130km/h turometrul arata 2400rot/min.
SUZUKI SX4 2.0 DDIS

Offline BXXENL

« Răspuns #107 : 07.Mar.2013, 02:59:29 p.m. »
Pai in perioada de garantie nu prea pica. Daca iti permiti sa schimbi masina la 3 ani da, esti ferit. Daca vrei sa o tii mai mult ai de furca.  Si din cauza compelxitatii crescute, nr mai mare de ansamble, combustibil mai prost si acum cu motorinele fara sulf ataca pompe/injectoare fiabile de altfel.

Cat despre zgomot la 170, n-am avut inca ocazia sa merg cu SX4 in germania. Sa zicem ca te cred, desi la 130-140 nici la mine nu prea se aude motorul, se aude doar vantul. Iar la viteze normale, sau relanti (cum stai cu orele in trafic) benzina e muta, dieselul clampane sub capota.

Imi cer scuze daca am deturnat topicul intr-un benzina vs diesel, evindent fiecare cu ce-i place. Economie la pompa sau rafinament/fiabilitate.
  • SX4 1.5
Alex

Offline Leutz

« Răspuns #108 : 07.Mar.2013, 03:02:42 p.m. »
Date fiind trecutul si prezentul colaborarilor Suzuki cu diversi constructori pentru motoarele diesel, ar fi de asteptat ca motorul sa fie FIAT. Colaborarea cu PSA pare sa fie de domeniul trecutului, in timp ce cea cu FIAT e inca in derulare.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline adrian_r5

« Răspuns #109 : 07.Mar.2013, 03:06:19 p.m. »
Pai cu VW nu-mi aduc aminte sa se fi impacat ... deci tedei nu cred ca o fi  >:)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah: