Autor Subiect: Testdrive Splash  (Citit de 11614 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Smasher

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
Testdrive Splash
« : 19.Iul.2012, 12:13:52 p.m. »
Bună să vă fie mașina tuturora!
Sunt nou pe forum, doresc să achiziționez un Splash fiindcă îmi place mult designul acestuia și văd că are preț bun de nou în dotarea GC-AC.
Aș dori să fac un drive-test cu mașinuța sau măcar să o văd cum merge din postura unui pasager.
Problema e că la Cluj (de unde sunt) în showroom nu o au și nici nu aduc doar pt teste.
Am încercat la Craiova și am mers degeaba până acolo ei luându-și liber în acea zi după ce mă asiguraseră că vor lucra în sâmbăta în care anunțasem că vin!
Oare este printre dvs vreun posesor/utilizator de Splash din Cluj sau din împrejurimi care să fie atât de amabil încât să îmi permită să arunc o privire la mașina lui și eventual să mă plimbe un kilometru-doi să îmi fac o părere despre comportamentul ei rutier?
Cei de la reprezentanța Cluj au fost amabili dar nu m-au putut ajuta cu date de contact ale vreunui cumpărător fiindcă se pare că nu au vândut nici o bucată în ultimul an (!).
Aștept plin de speranță un reply/PM.

Online cristidav

Re: Testdrive Splash
« Răspuns #1 : 19.Iul.2012, 12:59:28 p.m. »
Salut !
Decat sa fi mers la Craiova (nu mai continuu), mai bine veneai la oradea, e mai aproape si te asigur ca se tineau de cuvant cei de acolo daca iti spuneam ca vor fi la sediu. Daca nu gasesti vreun posesor, te pot ajuta cu un nr de telefon de la persoana de contact din oradea cu care am tratat eu. Super de treaba Redtor Oradea. E doar o parere personala dupa achizitia recenta a unei masini :)
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline Smasher

• Newbie
  • *
« Răspuns #2 : 19.Iul.2012, 01:40:30 p.m. »
Cei de la Redtor au vândut mașina de drive-test recent și nu aduc alta până prin septembrie. Dacă mă poți pune în legătură cu persoana de contact ar fi super! La Craiova am mers tocmai fiindcă nici o reprezentanță din apropiere nu avea mașina disponibilă.

Offline Radu_cj

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 36
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #3 : 19.Iul.2012, 01:47:08 p.m. »
Smasher, vezi PM-ul.
Suzuki Splash 1.2 GS - Lagoon Turquoise

Offline LTD

« Răspuns #4 : 19.Iul.2012, 01:50:41 p.m. »
no, asta imi place la clubul asta... ca's oameni saritori...
in mai putin de 2 ore se pare ca s-a rezolvat un testdrive...  :clap: :clap:
pe care dealerii nu l-au putut oferi...  :-q
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #5 : 19.Iul.2012, 02:08:58 p.m. »
Dealerii sunt comozi si cu mintea odihnita....mai ales cei din cluj!
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Smasher

• Newbie
  • *
« Răspuns #6 : 19.Iul.2012, 02:23:04 p.m. »
Daa.. superîncântat. Dacă aș fi știut că există forumul ăsta demult rezolvam problema. Acum aștept programarea la Radu-cj :good:

Offline miaunica

« Răspuns #7 : 19.Iul.2012, 04:40:49 p.m. »
o sa-ti placa jucaria  ;)..e "mic si nervos" cum ii zic eu, dar nu te lasa la greu....vezi ca-n septembrie e intalnirea de 4 ani SRC....unde  ne vedem cu mic cu mare si, bineinteles , cu "jucariile"...stiu ca timpu-i pretios, dar mai arunca cate un ochi pe forum si-o sa gasesti multe lucruri interesante si utile!
sper sa fie "dragoste la prima vedere"!
cainii au stapan...pisicile au anturaj

Offline Smasher

• Newbie
  • *
« Răspuns #8 : 19.Iul.2012, 11:02:53 p.m. »
Mii de mulțumiri lui Radu_cj!
Datorită lui am reușit să testez un piculeț din ce poate Splash.
Eu sunt foarte mulțumit de cum se prezintă: îmi place cursa schimbătorului - deși plasarea lui pe bord pare un pic ciudată, prezența unei cotiere (aftermarket)  transformă schimbatul vitezelor din obositor în joc de gamepad; frâna progresivă și bine dozată (nu te dă în cap nici nu e prea moale); raza mică de bracaj și direcția bine asistată; suspensiile - care unii le consideră prea dure prin reviewuri - mie mi se par decente deși e drept că nu am mers pe drumuri desfundate ci am luat doar câteva capace de canal la testat :D .
La capitolul nu tocmai pe gustul meu s-ar încadra accelerația/motorizarea - pare un pic cam leneșă la turații joase pentru un motor de 1.2 (dar odată turat poți scoate fum din gume);  ambreiajul care se apasă ușor în prima jumătate a cursei pentru ca apoi să dai de o rezistență care la rândul ei odată învinsă decuplează lejer (ceva gen senzație de deschis un briceag); sunetul semnalizării pe 2 tonuri înalte și un pic stridente - le prefer pe cele joase -sunet care nu știu dacă se poate modifica.
Acu rămâne de văzut ce voi face mai departe - motorizarea care o aveam în vedere (998cmc, 3 cilindri) e pe hârtie cam cu un sfert mai slabă ca cilindree/putere/cuplu și nu știu cum mă voi împăca cu vibrațiile unui motor în 3 cilindri la relanti. Eh dar cum nu le poți avea pe toate în viață trebuie să găsești ceea ce ți se potrivește stilului și bugetului tău. Astăzi (incredibil de prompt - în nici 3 ore de la prima mea postare) am aflat mare parte din plusurile și minusurile acestei mașinuțe și sunt recunoscător întregii comunități de aici.
Vă voi ține la curent cu viitoarea investiție Suzuki - dacă și când o voi face - și nu voi ezita să apelez ori de câte ori voi mai avea nevoie de ajutor.
O seară minunată tuturor!  :cof:

Offline adrian_r5

« Răspuns #9 : 19.Iul.2012, 11:38:09 p.m. »
am luat doar câteva capace de canal la testat :D .
... si Radu_cj ce zicea  :-/ :-/ :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah: