Autor Subiect: De unde va faceti plinul?  (Citit de 33106 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: De unde va faceti plinul?
« Răspuns #40 : 04.Mai.2009, 02:26:29 p.m. »
Eu am avut o singura experienta cu Lukoil in urma cu 5 ani si am avut grija sa nu o mai repet!

Ce s-a intamplat? Am auzit si eu ca benzina de la Lukoil n-ar fi chiar cea mai buna :dknw: Dar eu am mai pus de la ei si (pana acum) n-am avut probleme.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Leutzu

« Răspuns #41 : 04.Mai.2009, 02:58:12 p.m. »
Eu alimentez in general fie de la MOL fie de la Petrom - astea doua sunt mai aproape de casa.

Am alimetat si de la Luk si nu am avut nici o problema cu benzina lor, dar daca stau sa ma iau dupa simturile mele olfactive aceasta benzina nu prea miroase ca celelalte.

Cu cea de la RomPetrol parca merge motorul cel mai frumos insa am observat ca am un consum cam cu ~1L mai mare la suta in Bucuresti...acum nu stiu daca o fi de la benzina sau de la talpa :d

Offline andrei_a9

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 264
« Răspuns #42 : 04.Mai.2009, 04:02:40 p.m. »
MOL EVO 98 cica ar fi cea mai curata si buna benzina de la noi... e importata din ungaria fata de carrera 100 care se face la brazi. Despre EVO am auzit de la un prieten care a lucrat la OMV si zicea ca in urma studiilor, chiar si cei de la OMV stiu ca MOL e mai curata si mai buna.
Eu cu EVO alimentez in ultima vreme. Inainte alimentam cu Carrera 100 si destul de rar cu Top 99 Premium Plus sau cum se numeste cea de la Petrom

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #43 : 04.Mai.2009, 08:55:32 p.m. »
Cat e EVO ca n-am mai bagat de mult?
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline kalli

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 74
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #44 : 07.Mai.2009, 02:03:39 p.m. »
carera 100.
swift 1.3 GLX

Offline andrei_a9

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 264
« Răspuns #45 : 07.Mai.2009, 02:16:48 p.m. »
Cat e EVO ca n-am mai bagat de mult?

4.21 parca... mai scade pe la 4.19 cateodata... depinde

rectific, am facut plinul ieri cu 4.26  X-(
« Ultima Modificare: 08.Mai.2009, 10:20:09 a.m. de andrei_a9 »

Offline bogdanb

« Răspuns #46 : 07.Mai.2009, 10:50:55 p.m. »
Petrom a anuntat azi ca scumpeste iar benzina... :(
Va sa zica petrolul se ieftineste... Euroiul se ieftineste...dar preturile cresc !
Traim in Romanica si asta ne ocupa tot timpul  X-(
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Sony

« Răspuns #47 : 10.Mai.2009, 10:46:25 a.m. »
Eu am avut o singura experienta cu Lukoil in urma cu 5 ani si am avut grija sa nu o mai repet!

Ce s-a intamplat? Am auzit si eu ca benzina de la Lukoil n-ar fi chiar cea mai buna :dknw: Dar eu am mai pus de la ei si (pana acum) n-am avut probleme.
Conduceam o dacie berlina imprumutata si am alimentat de la lukoil Grozavesti inainte sa plec spre Suceava. Pe drum masina abia mai depasea 80 km/h cu foarte putin si foarte greu. In Suceava am alimentat de la Petrom si masina si-a revenit. Dupa ce bagat benzina Petrom atingeam linistit 120 km/h ca mai mult nu incercam.
Ma distreaza Muppetsii! :)

Offline ASZ

« Răspuns #48 : 11.Mai.2009, 03:43:28 p.m. »
Eu am avut o experienta si mai socanta (alimentam DOAR la Lukoil) ... m-a costa peste 300 lei remedierea ... pentru ca mi-a infundat filtrul de motorina ... astfel incat tractarea, diagnosticarea (nu stiam de ce nu misca masina la cheie) filtrul + manopera inlocuirii .. au fost 300 lei. de atunci ocolesc departe Lukoilurile ....
« Ultima Modificare: 11.Mai.2009, 10:34:16 p.m. de ASZ »

Offline Sony

« Răspuns #49 : 11.Mai.2009, 06:55:34 p.m. »
Desi esti coleg de suferinta cu mine, te rog sa nu mai citezi integral mesajul de deasupra!
Ma distreaza Muppetsii! :)