Autor Subiect: De unde va faceti plinul?  (Citit de 33100 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: De unde va faceti plinul?
« Răspuns #220 : 08.Aug.2019, 12:38:02 p.m. »
  Se apropie "alimentarea" si ma gandeam s-o incerc. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabi males

« Răspuns #221 : 08.Aug.2019, 12:40:11 p.m. »
Poti incerca fara frica.
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline sergiupapuc

« Răspuns #222 : 08.Aug.2019, 12:53:07 p.m. »
...problema nu se pune de a fi "sprintena" daca bagi de 100(EVO, MAX MOTION), pentru utilizatori ar trebui sa conteze mai mult partea de aditivi care mentin motorul in stare mai buna de functionare, parte pe care am testat-o pe mai multe masini avute in posesie...dupa ce m-am convins de acest lucru, am bagat numai benzina 100...diferenta de pret mi se pare nesemnificativa cu efectul pe termen lung...aceeasi poveste este si cu uleiurile de calitate...decat sa bagi 95 si apoi sa te plangi de depuneri premature, mai ales la motoare GDI, de ce sa nu incerci sa eviti !?!
...nu lucrez la companii petroliere, stati linistiti, nu fac reclama, dar am tot vazut discutia asta pe mai multe forumuri, si mereu am ramas uimit cum romanii se zgarcesc la tarate' !
  • Vitara 2019 1.4BoosterJet AllGrip AT Passion

Offline enicky

« Răspuns #223 : 08.Aug.2019, 12:57:16 p.m. »
  Si tocmai vreau sa plec si la un drum mai lung, deci ar face putina curatenie pe la motor. :)

Mai ales ca am schimbat si filtrul !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Myhay

« Răspuns #224 : 08.Aug.2019, 12:59:21 p.m. »
Cum te ai convins de acest lucru? Inafara de efectul placebo. Ai desfacut motor / injectoare? Sau mai bine zis le ai vizualizat inainte si dupa alimentarea cu benzina premium ca sa poti face o comparatie?
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline sergiupapuc

« Răspuns #225 : 08.Aug.2019, 01:01:08 p.m. »
Cum te ai convins de acest lucru? Inafara de efectul placebo. Ai desfacut motor / injectoare? Sau mai bine zis le ai vizualizat inainte si dupa alimentarea cu benzina premium ca sa poti face o comparatie?

Evident DA!!...nu vorbesc in nestiinta de cauza!...daca nu ma crezi pe mine ...vezi teste facute de institutii independente !
  • Vitara 2019 1.4BoosterJet AllGrip AT Passion

Offline Myhay

« Răspuns #226 : 08.Aug.2019, 01:14:19 p.m. »
Am inteles. Mersi
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline enicky

« Răspuns #227 : 08.Aug.2019, 01:17:17 p.m. »
Cum te ai convins de acest lucru? Inafara de efectul placebo.... poti face o comparatie?
    Ca sa parafrazez putin, arderea benzinei o pot compara cu arderea carbunilor, unii mai buni ardeau aproape in totatlitate lasand cenusa f. putina, altii lasau cenusa multa si nici nu degajau caldura multa.
    Probabil ca asta se intampla si in motor, o ardere mai buna(datorata unei cifre octanice superioara) evident curata, motorul merge mai bine, are un "raspuns" mai bun.

Offline gabi males

« Răspuns #228 : 08.Aug.2019, 01:21:52 p.m. »
Buna comparatia...pe intelesul tuturor.
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline Myhay

« Răspuns #229 : 08.Aug.2019, 05:18:24 p.m. »
Pentru cine are rabdare. In speta de la minutul 4:28 in sus.