Autor Subiect: De unde va faceti plinul?  (Citit de 33103 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline toma

Re: De unde va faceti plinul?
« Răspuns #210 : 26.Iun.2019, 11:58:01 a.m. »
Am mutat discutia aici, este topicul in care s-a discutat cel mai mult pe aceasta tema.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline ntire2000

« Răspuns #211 : 26.Iun.2019, 01:21:28 p.m. »
Oamenii normali isi bat capul cu prostii de genul un plin la o saptamana -45 l....nici macar un pipi in mare....conteaza mai mult sa o turezi bine, sa mearga in afara orasului , sa poata sa-si faca arderea cat mai ok, decat ce fel de zeama ii pui si cu cat scuipat este aditivata.
Masinile sunt niste fiare,tocmai bune bune de schimbat dupa 4-6 ani.Nu ne place,dar societatea de consum si globalizarea asta expusa mai sus, ne obliga.

Hai sa aveti spor si masini fara probleme.

Adica voi scuipati în rezervorul nostru, mai?!?  :-))
Si dupa aia ne urati sa avem masini fara probleme.....

Ontopic, eu niciodata nu fac plinul dintr-un considerent pe care eu îl gasesc logic: daca nimeresc o zeama proasta o mai pot drege cât de cât amestecând-o cu o ciorba mai buna.
Singurele dati când fac plinul e când ma duc în concediu, ca atunci se consuma repede.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Soimu

« Răspuns #212 : 26.Iun.2019, 01:29:39 p.m. »
Petrom ok dar cu pret mai ridicat.Sortimentul ala scump de la taticul OMV vine din import deci sa -i spunem calitate germana....
Rompetrol- cea mia mare investitie in rafinarie, cel mai ok produs de provenienta romaneasca.

Dupa cate stiu eu OMW este o companie austriaca care a cumparat pachetul majoritar de actiuni la Petrom...cred ca OMW nu are in Austria rafinarii...cred produsele de la benzinariile OMW si Petrom sunt produse in Romania la Ploiesti si nu vin din afara....ar cred ca la OMW standardele de calitate sunt mai bine respectate si verificate periodic, deci sunt premise ca produsele de la OMW sa fie mai bune...
Nu stiu daca exista in RO combustibil importat!

Daca gresesc cu ceva imi cer scuze anticipat, domeniul nu mi-e familiar.
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

Offline ...

« Răspuns #213 : 26.Iun.2019, 01:30:59 p.m. »
N-ai trecut pe langa Viena niciodata cu masina se pare, in zona A4 si a aeroportului Schwechat e o rafinarie OMV. Mare de tot :)

Offline rzv

« Răspuns #214 : 26.Iun.2019, 01:58:46 p.m. »
Petrom ok dar cu pret mai ridicat.Sortimentul ala scump de la taticul OMV vine din import deci sa -i spunem calitate germana....
Rompetrol- cea mia mare investitie in rafinarie, cel mai ok produs de provenienta romaneasca.

Dupa cate stiu eu OMW este o companie austriaca care a cumparat pachetul majoritar de actiuni la Petrom...cred ca OMW nu are in Austria rafinarii...cred produsele de la benzinariile OMW si Petrom sunt produse in Romania la Ploiesti si nu vin din afara....ar cred ca la OMW standardele de calitate sunt mai bine respectate si verificate periodic, deci sunt premise ca produsele de la OMW sa fie mai bune...
Nu stiu daca exista in RO combustibil importat!

Daca gresesc cu ceva imi cer scuze anticipat, domeniul nu mi-e familiar.

bre....pestii ai mari sunt la Constanta, in port....acolo unde MOL are inchiriata locatie sa-si aduca marfa de la tata Stalin...pardon, Putin. Chiar nu credeti in globalizare si in interese economice?
Vorbim de depozite unde accizele se platesc Dupa ce produsul paraseste locatia, locatie administrata de Statul Roman, min Finantelor, nenea ala care are actiuni la taica cu sapca rosie.... ce dracului?
Ia de cititi cum merge treaba, locatia aia cu milionari din Ct se numeste Oil Terminal...si toti au depozite si chirii acolo.Pe acolo se aduce combustibilin Romania, cu profit frumos,din rusia de exemplu.Combusibil care in final, este mai ieftin cu cu adaos mai mare decat din Petrom.....si pe care onor clientul roman il pune mandru in masina lui din MOL....
Rasputin si Kalasnikov, mari nume....

Aaa.... si eu mi-am dat demisia si schimbat domenul de ceva timp,dar inca inteleg economie....

« Ultima Modificare: 26.Iun.2019, 02:27:09 p.m. de rzv »
  • Vitara 1,6 4x4 Luxus AT / Mitsubishi L200 Instyle AT

The following users thanked this post: Soimu

Offline rzv

« Răspuns #215 : 26.Iun.2019, 02:37:28 p.m. »
nu ami intrebati, dati cu Gougle, ala almanah. spune tot, cifrele si contractele sunt publice,ca si domeniul de activitate...
In acelasi timp, diverse site dau tot felul de informatii cum ar fi preturi din diverse locatii din tara......si astia sunt pestuti care incearca sa faca si ei niste banuti marunti ......cu click pe locatie si pret sa vezi si ceva detalii si proveniente pt cei ce nu cred in bani, transport si globalizare.
 o cisterna are 22-24to...unii au flota si 20-30 incarcari ...zilnic.... densitatea este 0,84-086 parca....deci in litri tot pe acolo vorbim sa se incadreze la total...
https://ecombustibil.ro/categorie-produs/carburanti-auto/  si astia-s doar internii pt 1000l la prima strigare...
  • Vitara 1,6 4x4 Luxus AT / Mitsubishi L200 Instyle AT

Offline enicky

« Răspuns #216 : 26.Iun.2019, 04:59:33 p.m. »
... pe langa Viena ... in zona A4... e o rafinarie OMV. Mare de tot :)
Ai dreptate, este, eu am trecut pe langa ea.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabi males

« Răspuns #218 : 08.Aug.2019, 12:21:23 p.m. »
Eu la 3 plinuri de 95, bag unul 100 plus. Masina se simte mai ...nervoasa. Daca ne intalnim miercuri, o poti testa...tocmai ii vine randul la plinul de 100 plus ;)
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #219 : 08.Aug.2019, 12:25:11 p.m. »
"Noii nostri carburanti" vor avea nevoie de timp si consecventa pentru a-si dovedi superioritatea.

De cand a aparut benzina 100 EVO plus am facut doua plinuri, evident intercalate cu cele de 95, la fel de EVO.

Nu am simtit niciun efect in afara de triplarea punctelor pe cardul Multibonus.

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice