Autor Subiect: De unde va faceti plinul?  (Citit de 33109 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Myhay

Re: De unde va faceti plinul?
« Răspuns #190 : 20.Iun.2019, 02:45:54 p.m. »
Off : Chiar credeti ca la noi la Romanica conteaza ca e benzinarie de marca? Tocmai astia fac jmekeriile mai mari. Dupa parerea mea mai importanta este statia de benzina nu marca ei. Si eu la randul meu am coleg la munca care acum 3 ani alimentand de la MOL i a picat motorul. Dupa demersurile in instanta i au schimbat motorul la Sandero. Pe de alta parte la alte statii MOL benzina este foarte ok. Ca sa ma intelegeti ce vreau sa zic.
« Ultima Modificare: 21.Iun.2019, 09:44:14 p.m. de gabineg »
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

The following users thanked this post: kellogs

Offline Soimu

« Răspuns #191 : 20.Iun.2019, 04:02:41 p.m. »
Off : Chiar credeti ca la noi la Romanica conteaza ca e benzinarie de marca? Tocmai astia fac jmekeriile mai mari. Dupa parerea mea mai importanta este statia de benzina nu marca ei. Si eu la randul meu am coleg la munca care acum 3 ani alimentand de la MOL i a picat motorul. Dupa demersurile in instanta i au schimbat motorul la Sandero. Pe de alta parte la alte statii MOL benzina este foarte ok. Ca sa ma intelegeti ce vreau sa zic.

Eu cred ca totusi conteaza:

-cu vreo 5 ani in urma eram pe moto si ca sa nu fac pana de benzina am alimentat in Chiajna de la o benzinarie no-name; prima impresie proasta=pompa era stricata, si nu a oprit cand s-a umplut si m-a stropit pe maini si pe pantofi; a doua: nu exista la pompa servetele sa ma sterg si nici WC nu era operativ sa ma spal pe maini; a treia: pana am ajuns acasa (si apoi la alta benzinarie de marca) motoru a facut ca toti dracii, si m-am rugat sa nu se strice; am scos cata benzina am putut din rezervor si am realimentat si am scapat de necaz.

-prin 2004 aveam un Cielo si am alimentat in Curtea de Arges de la o benzinarie mare no-name; am patit ca mai sus, masina a inceput sa faca ca un bivol la rodeo si abia am ajuns la Bucuresti si la fel a trebuit sa scot benzina si sa o inlocuiesc!
« Ultima Modificare: 21.Iun.2019, 09:44:37 p.m. de gabineg »
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

The following users thanked this post: toma

Offline toma

« Răspuns #192 : 20.Iun.2019, 04:18:37 p.m. »
Adica sansele sa bagi combustibil prost de la o benzinarie no-name sunt mult mai mari decat de la marile lanturi.
« Ultima Modificare: 21.Iun.2019, 09:45:02 p.m. de gabineg »
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: Myhay, Soimu

Offline Soimu

« Răspuns #193 : 20.Iun.2019, 04:27:24 p.m. »
Adica sansele sa bagi combustibil prost de la o benzinarie no-name sunt mult mai mari decat de la marile lanturi.

Da, la un mare lant de benzinarii, macar in definitie, exista o program de supraveghere si analiza probe, personalul este mai bine platit si instruit, bacsisurile din rest si facut presiune roti sunt mai multe, toti angajatii au interes sa fie clientii multumiti.

La o benzinarie mica, toti se preteaza la tot felul de smecherii si "economii" sa realizeze "profit" si satisfactia clientului e pe ultimul loc....
« Ultima Modificare: 21.Iun.2019, 09:45:27 p.m. de gabineg »
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

The following users thanked this post: toma

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #194 : 21.Iun.2019, 08:29:08 p.m. »
Apai de aia trag eu de electric, ca nu vad cum sa-mi falsifice curentul...doar contoarul.
Mi-e mi-au bagat motorina in loc de benzina prin 2003 la dacia 1300. Cand turnam direct in carburator mergea, cand trageam cu pompa, murea...Nu intelegeam...cand a venit mecanicul, si ala s-a crucit . Si deoadata imi spune ca am motorina in rezervor. A golit rezervorul cat a putut si m-a trimis cu 2 litri pana la prima pompa (era aproape), sa fac plinul...
Eu am alimentat numai efix de la Rompetrol cat am fost in tara.  Care mai este piata acum, care "marca" ar fi de ocolit (ca in 2 saptamani sunt pe drum)? Daca am inteles bine  sondajul, este despre ce marci sunt ocolite, nu? Adica nimeni nu cumpara de la GAZPROM si de aceea nimeni aproape nu are nimic de urat la ei (ma rog, 2 ocolesc marca, dar poate fi si politic votul, nu?)...
Bazat pe acest pool Sputnik.ru poate prezenta GAZPROM ca fiind foarte apreciat de romani...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline kellogs

« Răspuns #195 : 21.Iun.2019, 08:34:03 p.m. »
Nu am astfel de patanii, insa in general ma ghidez dupa cat de nou si de spalat arata benzinaria. Daca alimentez dela nu stiu ce Petrom de pe vremea raposatului iar mi se imbiba filtrul de apa.
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

The following users thanked this post: Costique

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #196 : 21.Iun.2019, 08:35:20 p.m. »
Buna idee! S-a retinut!
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #197 : 21.Iun.2019, 08:47:32 p.m. »
Am schimbat o sonda lambda dupa o alimentare la lukoil
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #198 : 21.Iun.2019, 09:17:09 p.m. »
De la SOCAR a alimentat cineva, vad ca este de prin  Azerbaijan, dar acum depinde de unde aduc carburanti
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #199 : 21.Iun.2019, 09:31:31 p.m. »
Am alimentat pe a1 la gazprom, spre deosebite de ceilalti rusi benzina e exceptionala, am birjerit saabul dupa
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp