Autor Subiect: De unde va faceti plinul?  (Citit de 33122 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: De unde va faceti plinul?
« Răspuns #110 : 22.Feb.2010, 09:45:27 a.m. »
cu toate ca o turez indeajuns incit sa intru inapoi in stinga .

aha, deci faci parte din cei ce depasesc pe banada I...   sau esti englez? :)

Post Merge: 22.Feb.2010, 10:05:17 a.m.
O statie peco de evitat e noul Petrom V (deschis de cateva luni) ce se afla pe stanga la intrarea in prima localitate dupa Pitesti pe drumul spre Craiova.

In mod normal la masina mea cand se aprinde becul de avertizare a nivelului combustibilului imi intra cam 40 l de benzina, fapt verificat de multe ori. Acum vreo luna eram prin zona si la iesirea din Pitesti mi s-a aprins becul si am intrat la acel peco sa alimentez. Au intrat 42,3 l benzina. Dupa parerea mea se fura la pompa.
« Ultima Modificare: 22.Feb.2010, 10:05:17 a.m. de rexkroki »

Offline Daniel42

« Răspuns #111 : 22.Feb.2010, 10:02:07 p.m. »
rexkroki asa este ai dreptate am scris din greseala aiurea ,  :dknw: ;), era vorba de dreapta . Nu sunt englez, dar parca as vrea sa ma plimb putin la Londra .  :D
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #112 : 23.Feb.2010, 07:46:50 p.m. »
   Am citit intr-un ziar (nu stiu daca de azi sau de ieri) un articol despre un nene care saracu a bagat intr-un Tiguan vreo 60L de APA.
   Stiu ca de obicei se exagereaza maxim in mass-media,dar erau si poze cu masina in timp ce era urcata pe platforma.
   Angajatii benzinariei au recunoscut problema si au zis ca o sa repare masina pe cheltuiala lor.Vezi doamne apa f multa din zapada topita a ajuns in rezervoare.Cum...nu stiu.
  E vorba de Petromul din Aviatiei.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #113 : 23.Feb.2010, 08:59:41 p.m. »
La suprafata cladirea si pompele modificate/reconditionate,in subsol tancurile de petrol....aceleasi de atatia ani!
Go Terios!!!:)

Offline sfichiu

« Răspuns #114 : 05.Feb.2011, 10:59:08 a.m. »
..de ceva timp in parcarea de la Carrefour din targul nostru(Suceava) s-a infiintat o pompa de benzina intitulata :AutoMat unde poti plati cash sau cu cardul.Pt.noi e cava nou treaba asta si vad ca lumea se inghesuie sa alimenteze,inclusiv eu.Pretul la benzina de 95 e 4,68 ron iar la motorina 4,88ron.In tara mai sunt asemenea benzinarii(fara lucrator angajat la pompa) in incinta parcarilor ce apartin diferitelor supermarket-uri?
  • VITARA S ,Matiz

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #115 : 05.Feb.2011, 11:03:59 a.m. »
Faptul ca apar benzinarii ale lanturilor de magazine e un lucru bun. Din ce am vazut prin vestul Europei ele au de obicei un pret putin mai mic decat celelalte benzinarii.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #116 : 05.Feb.2011, 11:08:17 a.m. »
pompa de benzina intitulata :AutoMat unde poti plati cash sau cu cardul....Pretul la benzina de 95 e 4,68 ron iar la motorina 4,88ron.In tara mai sunt asemenea benzinarii(fara lucrator angajat la pompa) in incinta parcarilor ce apartin diferitelor supermarket-uri?

E un concept nou de benzinarii ideea fiind imprumutata din vest - mai ales Franta. Au in planuri marete....multe sute de pompe pana la finalul acestui an. In principal in parcarile centrelor comerciale pentru ca sunt cat de cat supravegheate.

In Bucuresti cred ca prima va fi deschisa in parcarea Vitantis.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline hubbabubba

« Răspuns #117 : 05.Feb.2011, 01:26:31 p.m. »
Da' nu e una si la Carrefour Militari care tine de ei? Eu parca asa stiu si mai stiu ca are ceva timp de cand e deschisa .. daca ajung in zona zilele astea o sa fiu mai atenta si o sa va confirm apoi  :D
What goes around comes around ...

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #118 : 06.Feb.2011, 12:56:29 a.m. »
Intr-adevar,e una la Carrefour Militari si e destul de veche. Totusi nu m-as risca sa bag de acolo.
Stiu ca anu trecut aveau o promotie: in functie de cati bani cheltuiai in magazin primeai bonuri valorice pt benzina.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #119 : 06.Feb.2011, 01:03:16 a.m. »
Benzinariile AutoMat n-au nicio legatura cu Carrefour sau alt lant. Ei au ales sa deschida, pentru inceput, doar in parcarile hypermarketurilor din mai multe motive.
1. Expunere
2. Siguranta - sunt 100% automate si...in Romania se vandalizeaza  :-S

Carburantii provin de la Rompetrol si/sau Petrom iar faptul ca sunt 100% automate se reflecta in pretul final.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!