Autor Subiect: De unde va faceti plinul?  (Citit de 33117 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Cerby

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 392
  • Gen: Bărbat
  • Never drive faster than ur guardian angel can fly
Re: De unde va faceti plinul?
« Răspuns #100 : 07.Dec.2009, 02:49:27 p.m. »
lukoil 95 e incredibil de proasta...am facut un plin weekend-ul trecut...abea tragea si erau si multe trepidatii...abea am asteptat sa scap de ea
Suzuki SX4 1.5 GS :)

Offline pentium3d

• Full Member
  • Mesaje postate: 193
  • SX4 4WD GS / SX4 S-Cross 1.4 AllGrip Passion
« Răspuns #101 : 07.Dec.2009, 08:22:40 p.m. »
Cred ca depinde de la ce statie ai luat benzina. Am folosit si eu un plin (alimentat la Constanta) si pot sa zic ca mi s-a parut chiar la fel de buna ca si efix (atat calitativ cat si ca pret). Insa de la alte statii Lukoil am retineri, intrucat am inteles ca au mai umblat cu cioara vopsita...
Oameni suntem toti. OAMENI sunt putini.

Offline bogdanb

« Răspuns #102 : 07.Dec.2009, 10:37:35 p.m. »
ori sunt eu insensibil, ori sunt "trecubile" cu vederea in contextul diferentei de pret mult prea mari

Ca bine zici Batrane, benzinele cu cifra octanica mare sunt "trecubile" ( =)))... cu vederea!
@Cerby, in popor se zice cate bordeie atatea obiceie. Cu benzina depinde si de vreme si de unde si cat pui. Eu folosesc aproape exclusiv Lukoil de 95, dar numai de la statiile oficiale, niciodata de la "Parteneri". In plus, refuz cu obstinatie sa umflu buzunarele jegosilor aia austrieci dar in disperare de cauza pun si Petrom de 95, dar numai atunci cand nu am Lukoil in preajma.
Si, niciodata nu pun de la bombe de la marginea drumului, chiar daca scrie ca e Partener cu Rompetrol sau mai stiu eu cu cine. Totusi, fiind asta vara la capatul pamantului, am pus de la o astfel de benzinarie (in spatele fotografului, vezi mai jos :D), dar benzina a fost curata si foarte buna calitativ. Sau poate am avut eu noroc...

SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #103 : 07.Dec.2009, 10:45:33 p.m. »
Iaaaa,unde erau pescarii bre!!!
Go Terios!!!:)

Offline Cerby

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 392
  • Never drive faster than ur guardian angel can fly
« Răspuns #104 : 08.Dec.2009, 03:13:15 p.m. »
am pus de mai multe ori (nu multe numai cand chiar eram la limita) de la lukoil din deva si de la un lukoil care s-a deschis recent langa oras...ambele au fost destul de proaste...pe langa faptul ca dupa ce am facut plinul i-am dat la doamna aia cardul (nu aveam aproape deloc bani cash la mine) sa imi zica ...imi pare rau nu primim carduri...fara sa scrie niciunde "Nu primim carduri".
Suzuki SX4 1.5 GS :)

Offline cobra20

« Răspuns #105 : 08.Dec.2009, 03:45:38 p.m. »
Referitor la Agip, acestia au preluat de curand toate statiile MOL din Constanta. Mare pacat, combustibilii comercializati de catre MOL fiind chiar de buna calitate. :(

Sper ca nu va fi nevoie sa trec la alta benzinarie, daca da ma duc ori la Rompetrol sau OMV
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline Cristi (XTI)

« Răspuns #106 : 08.Dec.2009, 03:59:55 p.m. »
Acest post este şi off-topic şi on-topic.  :fluier:
A fost o vreme (până la începutul anului acesta) când puneam benzină şi motorină de la Mol, însă am renunţat pentru un motiv legat de serviciile pe care le ofereau (deşi corect este că NU le ofereau) - mă refer la imposibilitatea plăţii cu cardul Visa emis de ING. Doar acela nu mergea, pentru că Visa Electron şi MasterCard de la ING puteau fi folosite.  :-/ Singura staţie Mol la care a funcţionat (dintre cele la care am alimentat eu) este cea din vama Borş - de 2 ori. În rest, niciuna din ţară nu a acceptat acest card (aici îi includ şi pe colegii mei care efectiv au încercat în toate judeţele).  :dknw:
Chiar îmi plăcea cum mergeau maşinile pe care le alimentam de la Mol - atât pe benzină, cât şi pe motorină.  :) Dar nu puteam să accept să merg doar până la ora 17.30 la ei şi să stau minim 30min până făceau plata off-line (procedură ce implica cererea unui cod de autorizare a tranzacţiei de la OTP sau BRD, în funcţie de unde aveau contul, apoi completarea manuală a documentului de plată, etc.). Şi nici nu vreau să merg să scot bani de pe card doar pentru că ei nu au vrut să rezolve această problemă (am sunat şi eu ca persoană particulară, dar şi cei de la firmă de la noi, dat fiind că era vorba totuşi de vreo 20 de persoane de care ştiu eu care nu-şi puteau alimenta autoturismele de serviciu la Mol). După 3 luni de astfel de "chinuri" (aproximativ 4 alimentări "la plin" pe lună), prin februarie 2009 am renunţat la ei.
Ştie cineva dacă s-a rezolvat? Aş reveni, fie şi doar uneori, la Mol.  ;)

Acum am văzut şi postul lui @cobra20. Şi eu am avut probleme cu benzina de la Agip (motorină nu am pus) - aşa că dacă Agip preia staţiile Mol, puteţi să nu mai luaţi în seamă întrebarea de mai sus...  :(
Jimny 2019 GLX MT Kinetic Yellow  

Offline bogdanb

« Răspuns #107 : 08.Dec.2009, 07:31:31 p.m. »
Iaaaa,unde erau pescarii bre!!!

Nooo, eu sunt ala care sta langa cort, face focul, tine berea la rece, scoate tuica cand vine seara... :-j
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Daniel42

« Răspuns #108 : 21.Feb.2010, 08:18:17 p.m. »
Am bagat mai zilele trecute un plin de EVO de la Mol si parca intredevar cum zic si altii a devenit mai " puturoasa " . Se simte in depasiri cu toate ca o turez indeajuns incit sa intru inapoi in stinga . Pacat ca este cea mai scumpa benzina de la ei si nu se vad performante notabile la zvicniri mai ales . Poate a fost vreun lot aiurea .  :-?
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #109 : 22.Feb.2010, 09:41:05 a.m. »
Mie cu Mol Evo imi merge cel mai bine masina.Sper deosebire de Carerra 100 care e o prostie de benzina.
Dupa mine Petrom99 are cel mai bun raport pret/calitate si masina merge f bine cu ea.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI