Acest post este şi off-topic şi on-topic.
A fost o vreme (până la începutul anului acesta) când puneam benzină şi motorină de la Mol, însă am renunţat pentru un motiv legat de serviciile pe care le ofereau (deşi corect este că NU le ofereau) - mă refer la imposibilitatea plăţii cu cardul Visa emis de ING. Doar acela nu mergea, pentru că Visa Electron şi MasterCard de la ING puteau fi folosite.
Singura staţie Mol la care a funcţionat (dintre cele la care am alimentat eu) este cea din vama Borş - de 2 ori. În rest, niciuna din ţară nu a acceptat acest card (aici îi includ şi pe colegii mei care efectiv au încercat în toate judeţele).
Chiar îmi plăcea cum mergeau maşinile pe care le alimentam de la Mol - atât pe benzină, cât şi pe motorină.
Dar nu puteam să accept să merg doar până la ora 17.30 la ei şi să stau minim 30min până făceau plata off-line (procedură ce implica cererea unui cod de autorizare a tranzacţiei de la OTP sau BRD, în funcţie de unde aveau contul, apoi completarea manuală a documentului de plată, etc.). Şi nici nu vreau să merg să scot bani de pe card doar pentru că ei nu au vrut să rezolve această problemă (am sunat şi eu ca persoană particulară, dar şi cei de la firmă de la noi, dat fiind că era vorba totuşi de vreo 20 de persoane de care ştiu eu care nu-şi puteau alimenta autoturismele de serviciu la Mol). După 3 luni de astfel de "chinuri" (aproximativ 4 alimentări "la plin" pe lună), prin februarie 2009 am renunţat la ei.
Ştie cineva dacă s-a rezolvat? Aş reveni, fie şi doar uneori, la Mol.
Acum am văzut şi postul lui @cobra20. Şi eu am avut probleme cu benzina de la Agip (motorină nu am pus) - aşa că dacă Agip preia staţiile Mol, puteţi să nu mai luaţi în seamă întrebarea de mai sus...