Autor Subiect: Timp de asteptare SX4  (Citit de 82681 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ASZ

Re: Timp de asteptare SX4
« Răspuns #50 : 25.Sep.2008, 08:53:51 p.m. »
Firma pare ok, iar dl. CHIRTES chiar a foist amabil si m-a ajutat cat a putut.
Fiind la inceput de drum cu distributia Suzuki (pe Cluj), evident mai are multe de pus la punct printre care si site-ul (e doar elk cu fiu-sau la firma :) ). Sper sa faca si service-ul promis, ca altfel voi avea distractie cu reviziile prin Oradea/Sibiu :(

Firma este CG MOTORS SRL (este linga Billa, in Manastur). Nu am mai discutat cu ei de o luna .. deci habar n-am ce mai au pe stoc.

Achizitia prin programul Remat a durat mai mult (aveam banii la momentul rezervarii = 5 august), insa pana pe 28 s-au tot plimbat acte intre mine - CG Motors Cluj - IAT Constanta ... de-mi venea sa mor (dupa 4 zile de la trimiterea actelor originale ale RABLEI, m-au anuntat de la CT ca nu sunt ok datele trimis => 4 zile n-au dat nici macar un ochi peste ele ... apoi au mai fost situatii de genul asta ... vineri la ora 12 am sunat sa vad daca emit odata Fc sa pot plati si lua masina .. mi s-a zis ca e weekend si abia luni mji se va emite FC, apoi luni am primit o FC emisa sambata la ora 12 ... frecusuri si nepasare tipca pt. tara in care ne tragem traiul .. :(
Cred ca daca se miscau corect, in max 1 saptamana aveam masina .. asa a durat ~4 (timp cat am stat cu banii in cont ... e buna si dobanda .. nu zic :) )

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #51 : 26.Sep.2008, 01:06:16 p.m. »
Am visat azi-noapte ca mi-a venit masinuta... ;D e de rau daca am inceput deja sa o visez! :))))

In alta ordine de idei, cred ca o sa mai vorbesc cu dealer-ul (B&S) in jur de 1 oct. O sa il sun eu, ca vad ca el nu suna. Il mai las pana atunci ca poate poate apuca sa imi rezerve masina. Daca nici atunci nu are un raspuns clar pentru mine... cre ca ma voi duce si eu ca andruxand si voi face scandal!! Pentru ca nu se mai poate! Pe 2 sept mi-a spus ca "saptamanile astea", adica in septembrie, va putea vedea stocul viitor de la fabrica si imi va rezerva masina. Daca vine octombrie si el nu stie nimic... il mananc!
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #52 : 26.Sep.2008, 01:55:31 p.m. »
Pana marti va sfatuiesc sa nu va vizitati dealeri pentru ca o sa cam bata vantul pana atunci. ;)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

• Hero Member
« Răspuns #53 : 26.Sep.2008, 04:13:52 p.m. »
Am zis ca o sa vorbesc pe saptamana viitoare cu dealer-ul, dar intre timp a ajuns tata pe la B&S si a zis sa treaca putin p-acolo sa ii ia de guler. In urma discutiei pe care a avut-o am inteles ca directorul de la B&S nu este de gasit momentan, fiind la o intalnire cu cei de la fabrica din Ungaria (tata a vrut sa vorbeasca direct cu el, sa vada de ce vine asa greu masina - eu am contractul semnat de vreo 3 luni!). Ideea e ca lucruri noi or sa se afle abia pe saptamana viitoare... Sper ca or sa fie ceva vesti bune!

Offline suzeng

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 19
« Răspuns #54 : 28.Sep.2008, 09:24:38 p.m. »
Termenele de livrare difera de la dealer la dealer, in functie de cat de atenti sunt cu ce comanda de la fabrica (numar de bucati/ model).
in momentul de fata 1.6GS 4X4 are termen de livrare noiembrie. unii dealerii vor primi masini inca din octombrie. cel mai simplu este sa semnezi un contract cu data de livrare foarte clar stabilita si cu ceva penalitati. sau sa reclamati dealerii neseriosi direct catre Suzuki...la mine a mers:)
Suzeng
Jimny putin tunat

Offline Mako

« Răspuns #55 : 29.Sep.2008, 11:40:59 a.m. »
Deja timpul de asteptare pt unii dintre noi este spre  => nesimtire...Nu pot sa mai numesc altfel.  :-\ E inuman sa te puna sa astepti 4luni pt o masina.Nu este un prototip, nu e Murcielago de 200mii, nu merge pe Marte  :'( E o masina normala(fie vorba intre noi e cel mai tare 4x4 :)  ) si tot omu' vrea sa o aiba...repede!Toti am asteptat cu greu atata timp si VREM MASINA!!!O spun in numele tuturor celor care au fost amanati.

Totusi...noul sediu din Militari are pe stoc vreo 5buc toate culorile, doar diesel insa...pt cei care vor acest model. Oare cum altii au si altii nu au?  8)

• Hero Member
« Răspuns #56 : 29.Sep.2008, 12:39:43 p.m. »
cel mai simplu este sa semnezi un contract cu data de livrare foarte clar stabilita si cu ceva penalitati.

Nu prea aveam cum sa stabilesc o data de livrare precisa pentru ca dealerul nu stia cand va intra masina in fabricatie. Asta a fost problema majora cu GS-urile astea, ca nu prea s-au mai facut o vreme (sau cel putin asa am inteles eu). Au mai fost cateva pe stoc vara asta si unii dealeri au putut sa mai faca rost. Chiar si B&S au avut, dar nu culoarea pe care mi-o doream eu. Si cum tot astept atat pentru masina asta, macar sa fie o culoare care-mi place :)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #57 : 29.Sep.2008, 12:59:08 p.m. »

Totusi...noul sediu din Militari are pe stoc vreo 5buc toate culorile, doar diesel insa...pt cei care vor acest model. Oare cum altii au si altii nu au?  8)

Asa este..si cand imi cautam eu gaseam pe stoc la dealer numai diesel. Poate si datorita pretului cam piperat pentru motorizarea diesel ....
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Mako

« Răspuns #58 : 29.Sep.2008, 01:15:00 p.m. »

Asa este..si cand imi cautam eu gaseam pe stoc la dealer numai diesel. Poate si datorita pretului cam piperat pentru motorizarea diesel ....

Ce-i drept da, e cam scumpitel dieselu de la 13 la 18 e un salt cam mare...

Offline herrgrila

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
« Răspuns #59 : 01.Oct.2008, 04:00:56 p.m. »
Astazi am fost sunat de la Redtor Oradea.
Am fost anuntat ca in circa 2 saptamani imi va sosi masina.