Autor Subiect: Timp de asteptare SX4  (Citit de 82678 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline scooby29

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Gen: Bărbat
Re: Timp de asteptare SX4
« Răspuns #510 : 21.Mai.2009, 10:10:03 a.m. »
Sunt in negocieri cu dealerii din tara pentru un SUZUKI SX4 1,6 GLX, 4WD - sunlight cooper. Cine poate sa-mi dea informatii despre dealerul din Sibiu, Trakia Auto (am facut schimb de e-mail-uri cu dl. Florin Drimba), precum si despre cel din Valcea, Marshal (am facut schimb de e-mail-uri cu Cristina Vreavu si cu Artur Tudor ). Daca ati colaborat cu ei, cat de seriosi sunt... etc. Multumesc!
Poate SX4 1.6 GS 2WD... deocamdata vand OPEL Corsa C din 2002, 1.0 benzina, 58 CP, euro 4, distributie lant, M5T, negra, 5 usi, airbag frontal si lateral sofer + pasager, AC manual, servo, ABS, CD MP3 USB port SD/MMC fata detasabila, bonus: set complet de roti (jante + anvelope) de vara! 3900 euro

Offline adir

« Răspuns #511 : 21.Mai.2009, 11:47:00 a.m. »
Citat
Hmm ma asteptam la ceva mai maricel si mai.. ca o cutie  Cred ca in aia abia imi incape trusa si extinctorul. Dar poate 2 ar merge!
Pai exact pe alea le-am bagat si eu inauntru :) Stau foarte fix asa, nu se bat de toti peretii. Si ma gandesc sa mai imi iau vreo doua...
  • SX4

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #512 : 04.Iul.2009, 08:49:10 a.m. »
Suzuki SX4 1.6 GS neagra

contractul inceput pe 15 mai, plata integrala (de la leasing) cica pe 23.jun -> masina 03.iulie deci 10 zile calendaristice :)

Offline bogdanb

« Răspuns #513 : 05.Iul.2009, 10:36:42 p.m. »
Sa o stapanesti sanatos si sa mergi cu ea mult si bine  :prty:
Ca la cat a durat asteptarea, altii ar fi renuntat demult...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #514 : 06.Iul.2009, 01:34:53 p.m. »
Ca la cat a durat asteptarea, altii ar fi renuntat demult...

.. unii au asteptat si mai mult :fluier:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline sx4alex

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
« Răspuns #515 : 06.Aug.2009, 09:56:50 a.m. »
  Care mai sunt timpii de asteptare in zilele noastre?

SX4 4wd GLX Sunlightcooper primul din Targoviste :D

Offline Swithin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
« Răspuns #516 : 27.Aug.2009, 12:33:21 a.m. »

Eu am luat-o de la Sara Motors (Timisoara). Am platit o jumatate din suma avans si am semnat cu ei un contract conform caruia masina trebuia sa soseasca in 2-3 saptamani.

I-am sunat dupa 2 saptamani si mi-au spus ca vine in cateva zile. I-am sunat din nou dupa cateva zile si mi-au spus ca vine in ziua urmatoare, dar nu se stie daca dimineata sau dupa-amiaza.

I-am sunat a doua zi, cand tocmai se implineau cele 3 saptamani. In momentul ala nu mai stiau cand vine - cel mai probabil in a doua parte a saptamanii urmatoare, mi-au spus.

Asa ca am sunat la aproape toate celelalte reprezentante din tara, ca sa vad unde mai era modelul pe care il voiam (si culoarea dorita) la pret promotional. Am gasit combinatia model+ culoare la Iasi. Am sunat apoi iar la Sara Motors si le-am spus ca accept livrarea cu intarziere de maxim o saptamana, daca imi ofera o compensatie. Fara compensatie sau peste intarzierea acceptata, retrageam avansul si mergeam sa o iau de la Iasi.

Din fericire, masina a sosit - la 4 saptamani dupa plata avansului, iar pentru intarziere mi-au montat o alarma. Final fericit pentru toata lumea. :)

Intarzierea imi dau seama ca nu a fost din vina lor, insa stilul asta de a-i spune clientuliu "maine" cand de fapt nu ai informatiile necesare nu-l prea inteleg..
Grow up.

Offline Mako

« Răspuns #517 : 27.Aug.2009, 12:53:53 p.m. »
Hei,salutare...eu am asteptat 6luni asa ca  :dream:  ai reusit bine de tot eu omoram oameni pe strada acum 1an de nervi  :-j
N-am mai intrat demult pe site, am zis sa mai arunc si eu un oki aici si ma bucur ca timpii s-au mai redus...
« Ultima Modificare: 27.Aug.2009, 08:29:53 p.m. de hugbear »

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #518 : 27.Aug.2009, 02:07:38 p.m. »
@mako, Te rog nu mai cita in intregime postul imediat anterior. Merci.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline tak30ver

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 14
« Răspuns #519 : 16.Feb.2010, 01:01:04 p.m. »
Vad ca nu s-a mai postat de mult timp.. nu si-a mai cumparat lumea suzuki ?
Eu azi fac plata integral direct catre dealer...fara leasing fara nimic. Modelul se afla pe stoc.
Cam cat ar trebui sa dureze? Eu ma gandesc ca vineri am cu ce pleca din Bucuresti...sper sa fie asa .