Autor Subiect: Timp de asteptare SX4  (Citit de 82676 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline MrZ

Re: Timp de asteptare SX4
« Răspuns #90 : 06.Oct.2008, 12:25:01 a.m. »
Si eu am vazut unul argintiu 4x4, cu nr. rosii de Ilfov, pe Bd. 1 Dec.1918, parcat aproape de intersectia cu Pallady (parcarea din fata bl. VN4)! Si e acolo de vreo 4 zile!!
Suzuki SX4 1.6l 4X4 GS 107CP

Offline Cristi

« Răspuns #91 : 06.Oct.2008, 07:31:28 a.m. »
Da, acum vad ca tot mai mari sunt. Stiu ca ma uitasem asta vara, si cu reducere mi se parusera asemanatoare. Destul de aiurea diferenta de pret  :-\
- Kizashi Sport M/T
- ex SX4 1.9 DDis, 4WD @ 143 BHP
- ex Jimny Cabrio

Offline MrZ

« Răspuns #92 : 06.Oct.2008, 09:31:48 a.m. »
Inca unul albastru, tot 4x4, tot cu nr. rosii de IF, pe Bd. Nicolae Grigorescu , la intersectia cu Prevederii, azi dimineata.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #93 : 06.Oct.2008, 09:34:08 a.m. »
Si io am tot inceput sa vad SX4 din ce in ce mai des.....
Oare sunt mai multe sau avem noi ochi nu mai pentru ele?
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline LeonardSZK

« Răspuns #94 : 06.Oct.2008, 10:15:42 a.m. »
Chiar se inmultesc!  :D
Daca ar face reclama nationala si daca serviciile dealerilor (B&S) ar fi mai prompte cum ar fi? ;)
Daca vedem masini cu nr. rosii de IF, inseamna ca B&S a vandut SX4 in septembrie-octombrie (mai putin de o luna). Atunci de ce avem colegi de forum care nu au inca masina?
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #95 : 06.Oct.2008, 10:24:06 a.m. »
Io's la B&S acu'....cu a mea Marlanica.
Am vazut in fata un SX4 Alb....deci cine asteapta un SX4 alb??
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline shmocs

« Răspuns #96 : 06.Oct.2008, 10:24:54 a.m. »
E interesant ca nimeni nu a mentionat urmatoarea varianta:
- conducerea BS s-a vehiculat pe softpedia parca (sau masini.ro) ca este una "old school"; cunoastem care erau pe atunci conditiile si stratagemele

Oare asa imposibil ar parea ca masinile vin, dar vin preferential? (pretenu lu sefu; vecinu lu pretenu lu sefu; nevasta; peizanu care arunca si el, dupa datina, cu cateva sute de euro in sus; ... )  ?

Adevarat, nimeni nu a vehiculat aceasta varianta, si, da - asa imosibil pare  ::)

Suzuki SX4 1.6 GS 4WD Argintiu.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #97 : 06.Oct.2008, 10:33:24 a.m. »
Apropos de SX4 alb de la B&S de care tot vorbiti voi - eu am auzit ca ar fi pentru cineva de acolo.... so... old school, huh? ;) asa se pare.

L.E.: am trecut azi pe la B&S si daca tot eram acolo l-am tras in poza pe suzu cel alb :)

Scopul vizitei pe care le-am facut-o a fost pentru a incheia un act aditional contractului. Dealerul m-a informat ca masina 1.6 GS 4x4 intra in fabricatie in luna noiembrie si deci ar trebui sa o am pana la sfarsitul lunii. Dar ca sa nu mai avem altfel de probleme, am vrut sa imi dea si in scris ca pana la 30 noiembrie cel tarziu imi poate da seria si nr. de la sasiu si motor, urmand ca masina sa fie livrata in 10 zile (lucratoare parca) de la instiintarea mentionata. Daca acest termen se incalca, voi primi gratuit optionalele pe care le-am comandat si anume senzorii de parcare si cotiera. Eu sper totusi sa nu se ajunga la asta ca as vrea masina macar pana la Mos Craciun :P
« Ultima Modificare: 06.Oct.2008, 03:45:01 p.m. de ..::Khaos::.. »
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline MrZ

« Răspuns #98 : 06.Oct.2008, 02:12:44 p.m. »
Daca vedem masini cu nr. rosii de IF, inseamna ca B&S a vandut SX4 in septembrie-octombrie (mai putin de o luna). Atunci de ce avem colegi de forum care nu au inca masina?

De asta remarc si eu ca au aparut masini noi.. Dar poate le-au comandat in mai :-\

Offline Leutz

« Răspuns #99 : 06.Oct.2008, 06:09:20 p.m. »
Chiar se inmultesc!  :D
Daca ar face reclama nationala si daca serviciile dealerilor (B&S) ar fi mai prompte cum ar fi? ;)

Am vazut destul de multe prin oras cu nr. rosu. Din care 2 in aceeasi zi la Ikea (despre care am mai postat pe undeva p-aici)
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019