Autor Subiect: Timp de asteptare SX4  (Citit de 82673 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: Timp de asteptare SX4
« Răspuns #80 : 04.Oct.2008, 05:25:46 p.m. »
Am mai vorbit la B&S si se pare ca intr-adevar masina mea, 1.6 GS 4x4 sunlight copper, intra in productie la 1 noiembrie (cica au ei un numar de fabrica sau ceva de genu). Asta inseamna ca undeva in intervalul 15-30 noiembrie ar cam trebui sa vina. Luni ma duc la ei sa facem un act aditional contractului prin care ei sa-mi dea in scris data la care considera ca voi primi masina. Daca data respectiva nu se respecta, vreau sa mi se plateasca daune. Sa vedem cum va decurge discutia ;)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline ASZ

« Răspuns #81 : 04.Oct.2008, 09:34:50 p.m. »
Citind posturile voastre, realizez 2 lucruri:
- am avut un noroc chior sa gasesc pe stoc SX4 (chiar daca nu culoarea dorita de mine) si s-o am in 3 saptamani (cautam masina .. si mi-a ramas in minte imaginea SX4 -lui.. asa ca din Focus/Fusion .. am ajuns la SX4)
- desi mai toate forumurile sunt pline cu timpul mare de asteptare de la B&S si cu rezultatele uimitoare a celora de la Redtor, totusi mai au clienti cei de la B&S ... (eu am luat masina de la delaerul din CJ, insa pe CIV am gasit omologarea facuta de .. B&S  :o)

Offline Mako

« Răspuns #82 : 04.Oct.2008, 11:28:22 p.m. »
Azi am fost la b&s si am discutat cu dealerul meu,elagant si serios ce sa zic,il cred...ce pot sa mai zic,se pare ca masina mea a intrat pe data de 1oct in productie,cel tarziu sfarsitul lui nov o voi avea.Daca as fi cerut avansul as fi pierdut bani asa ca...astept.Au fost probleme la fabrica din Ungaria, care produc prea putine masini pt Ro intr-adevar, dar si comenzile au fost luate in ciudat...Ma abtin de la alte comentarii, numai sa-mi vina masinuta odata.Printre altele era un diesel la b&s azi, ALB care arata super...A luat cineva SX4 alb?E prima data cand vad SX4 alb si chiar arata fenomenal mai ales in combinatie cu geamurile fumurii...Cam asta este...

Offline Leutz

« Răspuns #83 : 04.Oct.2008, 11:49:01 p.m. »
Printre altele era un diesel la b&s azi, ALB care arata super...A luat cineva SX4 alb?E prima data cand vad SX4 alb si chiar arata fenomenal mai ales in combinatie cu geamurile fumurii...Cam asta este...
Si eu am vrut alb. Mi se pare cel mai frumos contrast cu bodykit-ul negru/argintiu. Insa nu aveau cei de la Redtor, asa ca am luat culoarea cea mai deschisa posibil. Sunt cateva albe prin Bucuresti si de fiecare data suspin cand trec pe langa ele. Asta e ... pana la urma important e sa mearga bine.
Ulterior am mai vazut pe viu si alte culori ... negrul, albastrul turcoaz, rosul, bleu marin metalizat ... si toate au farmecul lor.
Pana una alta indiferent de culoare, sper sa va vina masinile cat mai repede. Zic eu ca merita si asteptarea asta. Iar despre dealerii care va duc cu vorba ... numai de bine. Piata ii va elimina in mod natural. Orice organism isi elimina in final partile neperformante.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline Mako

« Răspuns #84 : 05.Oct.2008, 02:00:37 a.m. »
Printre altele era un diesel la b&s azi, ALB care arata super...A luat cineva SX4 alb?E prima data cand vad SX4 alb si chiar arata fenomenal mai ales in combinatie cu geamurile fumurii...Cam asta este...
Si eu am vrut alb. Mi se pare cel mai frumos contrast cu bodykit-ul negru/argintiu. Insa nu aveau cei de la Redtor, asa ca am luat culoarea cea mai deschisa posibil. Sunt cateva albe prin Bucuresti si de fiecare data suspin cand trec pe langa ele. Asta e ... pana la urma important e sa mearga bine.
Ulterior am mai vazut pe viu si alte culori ... negrul, albastrul turcoaz, rosul, bleu marin metalizat ... si toate au farmecul lor.
Pana una alta indiferent de culoare, sper sa va vina masinile cat mai repede. Zic eu ca merita si asteptarea asta. Iar despre dealerii care va duc cu vorba ... numai de bine. Piata ii va elimina in mod natural. Orice organism isi elimina in final partile neperformante.

Da...ai mare dreptate.Eu suspin de fiecare data acum cand vad cate un sx4 prin oras...am ajuns sa ma intreb daca chiar voi ajunge sa-l mai am.Astepti la inifinit parca si e greu.Ca nu e nimic asa cum te astepti deja m-am invatat demult...stii vorba...avem o tara minunata dar pacat ca e locuita...

• Hero Member
« Răspuns #85 : 05.Oct.2008, 12:56:56 p.m. »
Au fost probleme la fabrica din Ungaria, care produc prea putine masini pt Ro intr-adevar, dar si comenzile au fost luate in ciudat...

Nu stiu ce probleme au fost la fabrica din Ungaria, dar eu cand am sunat saptamana asta la dealerul din Oradea mi-a spus ca intr-o luna imi poate aduce SX4 1.6 GS 4x4 sunlight copper :| putea sa-mi dea si mai repede dar alte culori. Deci ori cei de la Oradea sunt in relatii foarte bune cu fabrica (ceea ce nu m-ar mira ca sunt acolo aproape), ori B&S sunt vai de capul lor (nici asta nu m-ar mira! :))

Offline >pexic<

« Răspuns #86 : 05.Oct.2008, 01:09:10 p.m. »
AM si eu ceva cunostinte din Buc care au cumparat de la Oradea masini suzuki pt ca le aduceau mult mai repede (si chiar le-au adus mult mai repede). Avis amatorilor care inca nu au comandat masina.
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline Cristi

« Răspuns #87 : 05.Oct.2008, 06:39:02 p.m. »
La Fiat Sedici v-ati gandit ?  ;) Am vazut ca au reduceri babane de pret si tot masina aia e !
- Kizashi Sport M/T
- ex SX4 1.9 DDis, 4WD @ 143 BHP
- ex Jimny Cabrio

• Hero Member
« Răspuns #88 : 05.Oct.2008, 07:07:39 p.m. »
La Fiat Sedici v-ati gandit ?  ;) Am vazut ca au reduceri babane de pret si tot masina aia e !

Mie nu-mi place sedici... arata mai diferit la exterior, are bandourile alea prea late si e altfel si in bot... il prefer pe suzu  :-*

L.E.: despre ce reduceri vorbesti? M-am uitat si eu acum si sunt tot preturile de asta vara, care sunt mai mari decat configuratiile asemanatoare de la SX4.
« Ultima Modificare: 05.Oct.2008, 07:10:50 p.m. de ..::Khaos::.. »

Offline LeonardSZK

« Răspuns #89 : 05.Oct.2008, 08:48:20 p.m. »
Cu reduceri cu tot, Sedici este 2-3 mii euro in plus la configuratii identice.  :-\

Astazi am vazut un SX4 4x4 cu nr. rosii de IF, Kashmir blue. Nu stiu daca era GLX sau GS, dar avea jante de aliaj.
« Ultima Modificare: 05.Oct.2008, 08:51:02 p.m. de LeonardSZK »
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise