0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Printre altele era un diesel la b&s azi, ALB care arata super...A luat cineva SX4 alb?E prima data cand vad SX4 alb si chiar arata fenomenal mai ales in combinatie cu geamurile fumurii...Cam asta este...
Citat din: andruxand din 04.Oct.2008, 11:28:22 p.m.Printre altele era un diesel la b&s azi, ALB care arata super...A luat cineva SX4 alb?E prima data cand vad SX4 alb si chiar arata fenomenal mai ales in combinatie cu geamurile fumurii...Cam asta este...Si eu am vrut alb. Mi se pare cel mai frumos contrast cu bodykit-ul negru/argintiu. Insa nu aveau cei de la Redtor, asa ca am luat culoarea cea mai deschisa posibil. Sunt cateva albe prin Bucuresti si de fiecare data suspin cand trec pe langa ele. Asta e ... pana la urma important e sa mearga bine.Ulterior am mai vazut pe viu si alte culori ... negrul, albastrul turcoaz, rosul, bleu marin metalizat ... si toate au farmecul lor.Pana una alta indiferent de culoare, sper sa va vina masinile cat mai repede. Zic eu ca merita si asteptarea asta. Iar despre dealerii care va duc cu vorba ... numai de bine. Piata ii va elimina in mod natural. Orice organism isi elimina in final partile neperformante.
Au fost probleme la fabrica din Ungaria, care produc prea putine masini pt Ro intr-adevar, dar si comenzile au fost luate in ciudat...
La Fiat Sedici v-ati gandit ? Am vazut ca au reduceri babane de pret si tot masina aia e !