0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Ieri am vorbit cu cei de la B&S mi-au spus ca pe luna asta (adica octombrie) aduc numai vreo 7-8 masini 1.6 GS, dar nici unca sunlight copper, aduc numai rosii sau negre. Cat despre masina pe care am comandat-o eu de atata vreme... nici vorba momentan si nici nu stie nimic (exprimarea a fost ceva de genu poate in noiembrie sa se fabrice, mai vedem). INCREDIBIL!! Dupa mai bine de 3 luni de la semnarea contractului ei nu stiu cand ar putea sa-mi vina masina!Asa ca plina de nervi am sunat la Oradea, la Redtor si am discutat acolo pentru o astfel de masina. Nenea de acolo mi-a spus ca mi-o poate aduce in maxim o luna, lucru de care am fost super incantata! Mi-a si trimis o factura proforma ca sa o pot da la leasing si sa vedem cum facem.Azi insa, am aflat de la compania de leasing ca ei au platit deja avansul la B&S - este incredibil ca B&S au incasat banii si nu sunt in stare sa aduca masina!! Treaba e ca B&S imi poate da banii inapoi, dar ii returneaza in lei (desi ei i-au primit in euro!!!!), iar eu trebuie sa ii platesc la Redtor in euro, si cum cursul s-a schimbat, mai trebuie adaugati niste bani. FANTASTIC!!Totusi se pare ca BRUSC cei de la B&S au aflat (desi ieri nu stiau NIMIC) ca masina mea intra in fabricatie la 1 noiembrie (ei ca sa vezi!) si ca o pot avea pana la sfarsitul lunii.Acum... nici nu stiu ce sa fac... sunt asa de suparata!... Eu credeam ca cei de la leasing au banii de avans si ii dau la B&S numai dupa ce afla ca masina e in fabricatie... cel putin eu asa am inteles din contract. Si acum nu-mi convine sa dau bani in plus ca sa ma mut pe Redtor. Pe de alta parta mi-e efectiv frica de B&S, la cate au zis pana acum. MI SE PARE TARE CIUDAT cum ieri nu stiau nimic de masina, si dintr-o data azi gata! afla ca intra in fabricatie...Scuze de post-ul lung si suparat... dar simteam nevoia sa ma descarc putin... L.E.: am gresit mai sus: B&S au primit banii in lei, nu in euro, si ei ii returneaza tot in lei. Dar din diferente de curs, eu trebuie sa mai platesc in plus vreo 10 mil pentru a ajunge la cei 35% din valoarea masinii.
@herrgrila,Spune-mi te rog, cei 15030 euro includ si taxa de inmatriculare, cartea de identitate etc.? Pentru ca eu am vorbit in mare cu un nene de la Oradea si mi-a iesit mai mult la factura. 15127 venea doar pretul masinii + separat taxele respective. Tu ai negociat cu ei sau de unde au iesit asa putini baniAm negociat si am obtinut gratis vopseaua metalizata!
Citat din: ..::Khaos::.. din 03.Oct.2008, 06:34:46 p.m.Ieri am vorbit cu cei de la B&S mi-au spus ca pe luna asta (adica octombrie) aduc numai vreo 7-8 masini 1.6 GS, dar nici unca sunlight copper, aduc numai rosii sau negre. Cat despre masina pe care am comandat-o eu de atata vreme... nici vorba momentan si nici nu stie nimic (exprimarea a fost ceva de genu poate in noiembrie sa se fabrice, mai vedem). INCREDIBIL!! Dupa mai bine de 3 luni de la semnarea contractului ei nu stiu cand ar putea sa-mi vina masina!Asa ca plina de nervi am sunat la Oradea, la Redtor si am discutat acolo pentru o astfel de masina. Nenea de acolo mi-a spus ca mi-o poate aduce in maxim o luna, lucru de care am fost super incantata! Mi-a si trimis o factura proforma ca sa o pot da la leasing si sa vedem cum facem.Azi insa, am aflat de la compania de leasing ca ei au platit deja avansul la B&S - este incredibil ca B&S au incasat banii si nu sunt in stare sa aduca masina!! Treaba e ca B&S imi poate da banii inapoi, dar ii returneaza in lei (desi ei i-au primit in euro!!!!), iar eu trebuie sa ii platesc la Redtor in euro, si cum cursul s-a schimbat, mai trebuie adaugati niste bani. FANTASTIC!!Totusi se pare ca BRUSC cei de la B&S au aflat (desi ieri nu stiau NIMIC) ca masina mea intra in fabricatie la 1 noiembrie (ei ca sa vezi!) si ca o pot avea pana la sfarsitul lunii.Acum... nici nu stiu ce sa fac... sunt asa de suparata!... Eu credeam ca cei de la leasing au banii de avans si ii dau la B&S numai dupa ce afla ca masina e in fabricatie... cel putin eu asa am inteles din contract. Si acum nu-mi convine sa dau bani in plus ca sa ma mut pe Redtor. Pe de alta parta mi-e efectiv frica de B&S, la cate au zis pana acum. MI SE PARE TARE CIUDAT cum ieri nu stiau nimic de masina, si dintr-o data azi gata! afla ca intra in fabricatie...Scuze de post-ul lung si suparat... dar simteam nevoia sa ma descarc putin... L.E.: am gresit mai sus: B&S au primit banii in lei, nu in euro, si ei ii returneaza tot in lei. Dar din diferente de curs, eu trebuie sa mai platesc in plus vreo 10 mil pentru a ajunge la cei 35% din valoarea masinii.Nu prea am mai intrat pe forum sa mai comentez pt ca de cateva zile sunt extrem de suparat,negru de manie...Ai dreptate despre cei de la b&s, sunt un dezastru.Masinile pe care ei le vor aduce luna asta trebuie date celor care asteapta de 4luni!!Dar ei nu fac asta!Daca pe 1sept ma duceam la Oradea sa comand si imi luam avansul de la b&s acum cred ca aveam masina sau o asteptam in cateva zile...Acum 1luna a vrut el sa-mi dea avansul inapoi (probabil ca sa scape de mine) dar am refuzat si am zis ca mai astept.A venit 1oct si nimic,dimpotriva.In aceste zile am vorbit zilnic cu dealear-ul meu si mereu mi-a spus ca masina mea nu e,1.6glx,cooper.De asemenea i-am zis sa caute si GS ca iau GS numai sa vina macar pana la sfarsitul lui oct.NU a gasit nimic iar.Eu am vrut cooper sunlight,el imi tot dadea alte culori...nu ma poate obliga nimeni sa iau alte culori.Termenul:cand e posibil,poate,cine stie sa vina masina:SPRE SFARSITUL LUI NOIEMBRIE!!! AM PLATIT AVANSUL IN IUNIE!!!!!!!!!!!!!!!!Nu pot sa mai suport asa ceva.Vreau sa cer avansul inapoi,probabil voi pierde cateva milioane pt ca euro a crescut mult dar nu mai rezist.B&S SUNT...!#^&$%!....Scuze....Este posibil sa dai avans in iunie si sa te amane ca pe fraieri aproape 4-5luni de zile?Este posibil sa mai aiba tupeul sa zica sa astepti pana la sfarsitul lui noiembrie?Da... :-[Sunt extrem de revoltat si derutat.Am sunat la Radacini din Militari si daca voi comanda la ei se pare ca cel tarziu 15nov voi primi masina...Ce mai conteaza acum.In urmatoarele zile ma decid dar 90% cred ca voi renunta la contractul cu b&s.Am facut o uriasa greseala ca am fost la ei.Oricum timpul este pierdut...Daca cineva mi-ar fi spus ca nici azi 4oct nu voi avea masina si inca mai am de asteptat 1luna jumate cred ca innebuneam pe loc.Ca sa scurtez...daca poti cauta repede in alta parte,ORIUNDE sa stii ca sigur vei primi masina mai repede decat la b&s.Eu nu stiu ce voi face, acum ma gandesc chiar sa apelez poate chiar la un post tv pt a face publica "oferta de asteptare b&s" sa stie toti ce se intampla.Cat de fericit eram atunci cand am dat avansul si iata unde am ajuns...totul transformat in ceva inuman.Scuze pt postul f mare si eu m-am descarcat putin...