Autor Subiect: Timp de asteptare SX4  (Citit de 82665 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline SuzukiCRC

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 79
  • Gen: Bărbat
Re: Timp de asteptare SX4
« Răspuns #530 : 05.Sep.2012, 04:22:58 p.m. »
La mine a fost mai simplu. Negocierile le am dus cu 1 luna inainte (pana sa fac rost de bani). Timpul de asteptare a fost relativ scurt, 24 de ore, deoarece am luat masina din showroom (avea tot ceea ce imi doream pe ea). Este vorba de Suzuki Radacini Giurgiului. O singura problema am avut: plafonul avea ceva urme de adeziv pe margini. Am facut constatarea pe loc, s-a facut comanda de plafon nou, numai ca a durat 25 de zile pana a ajuns. Montajul s-a facut pe garantie si a durat 3 ore. Explicatia a fost ca fabrica din Ungaria nu lucreaza vara. Sper sa nu am nevoie de cine stie ce piesa pe viitor  ;)
Carpe diem!
SX4 1.6 120 cp 4WD NAVI - Black

Offline gigelm5m3

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 308
« Răspuns #531 : 05.Sep.2012, 08:29:14 p.m. »
In August nu lucreaza si e cam generala regula in industria auto.

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #532 : 05.Sep.2012, 10:21:21 p.m. »
Tin sa te contrazic. Toyota,Honda si Mazda daca nu ma insel lucreaza 12 luni pe an.Singurele momente de repaos sunt in timpul sarbatorilor legale. (vorbind referitor de piese)

Despre constructia de masini n-am idee cat lucreaza intr-un an dar sincer cred ca e si vorba de cerere aici.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline shogunu65

« Răspuns #533 : 09.Sep.2012, 01:54:00 a.m. »
La mine a fost mai simplu. Negocierile le am dus cu 1 luna inainte (pana sa fac rost de bani). Timpul de asteptare a fost relativ scurt, 24 de ore, deoarece am luat masina din showroom (avea tot ceea ce imi doream pe ea). Este vorba de Suzuki Radacini Giurgiului. O singura problema am avut: plafonul avea ceva urme de adeziv pe margini. Am facut constatarea pe loc, s-a facut comanda de plafon nou, numai ca a durat 25 de zile pana a ajuns. Montajul s-a facut pe garantie si a durat 3 ore. Explicatia a fost ca fabrica din Ungaria nu lucreaza vara. Sper sa nu am nevoie de cine stie ce piesa pe viitor  ;)

Salut,

am dat si eu avansul ptr una bucata sx4 GS, ar trebui sa vina saptamana viitoare. Am o intrebare ... cu ce cauciucuri a venit a ta? nu ma refer la dimensiuni, stiu ca sunt 205/60 r16... ma intereseaza firma / modelul anvelopei.

merci frumos!

Offline SuzukiCRC

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 79
« Răspuns #534 : 09.Sep.2012, 07:15:24 a.m. »

Salut,

am dat si eu avansul ptr una bucata sx4 GS, ar trebui sa vina saptamana viitoare. Am o intrebare ... cu ce cauciucuri a venit a ta? nu ma refer la dimensiuni, stiu ca sunt 205/60 r16... ma intereseaza firma / modelul anvelopei.

merci frumos!

Continental, de vara, DOT 2012
Carpe diem!
SX4 1.6 120 cp 4WD NAVI - Black

Offline nucu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #535 : 09.Sep.2012, 08:59:17 a.m. »
Pentru cei care asteapta masina...sa ne zica si noua dealer si termen de livrare.

Incep eu. Eu am luat-o din Iasi si nu am asteptat decat 2 saptamani ;)

Offline cristidav

« Răspuns #536 : 09.Sep.2012, 11:00:50 a.m. »
SI a mea a venit cu Continental. Am asteptat 1 saptamana, culoare caramizie. Dealer Oradea.
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline shogunu65

« Răspuns #537 : 09.Sep.2012, 12:45:46 p.m. »
multumesc de raspuns ... ContiPremiumContact 2?

ma gandesc sa le schimb pana in iarna ... as pune ceva A/T care sa aiba inscriptie M+S. Dupa ceva cautari am vazut Yokohama Geolandar dar dimensiunea e 215/60 r16. Din cate am citit pe net lumea e multumita de ele. Credeti ca o sa fie problema la garantie daca sunt cu 1.8% mai mari decat cele standard?

nu inteleg de ce dealerul nu trece in carte mai multe dimensiuni de anvelope ... macar ar fi mai mare diversitatea din care poti alege  :(

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #538 : 09.Sep.2012, 12:49:35 p.m. »
De ce vrei A/T -uri?

Offline shogunu65

« Răspuns #539 : 09.Sep.2012, 01:05:37 p.m. »
pai oricum ar trebui sa cumpar de iarna ... m am gandit sa iau A/T care sa fie marcate M+S ... sa le pun si sa nu mi mai bat capul pana se uzeaza.

in plus nu am unde sa depozitez cauciucurile. Adica am dar nu unde stau, ci la vreo 150 km distanta. asa ca mi se pare mai ok sa nu mi mai bat capul cu ele. Nu stiu cum e la revizii ... se uita cineva la gume ... se uita daca ai pus scut la motor etc? ... pentru ITP le as monta din nou pe astea ... sau as face ITP undeva unde cunosc :D