Eu am luat-o de la Sara Motors (Timisoara). Am platit o jumatate din suma avans si am semnat cu ei un contract conform caruia masina trebuia sa soseasca in 2-3 saptamani.
I-am sunat dupa 2 saptamani si mi-au spus ca vine in cateva zile. I-am sunat din nou dupa cateva zile si mi-au spus ca vine in ziua urmatoare, dar nu se stie daca dimineata sau dupa-amiaza.
I-am sunat a doua zi, cand tocmai se implineau cele 3 saptamani. In momentul ala nu mai stiau cand vine - cel mai probabil in a doua parte a saptamanii urmatoare, mi-au spus.
Asa ca am sunat la aproape toate celelalte reprezentante din tara, ca sa vad unde mai era modelul pe care il voiam (si culoarea dorita) la pret promotional. Am gasit combinatia model+ culoare la Iasi. Am sunat apoi iar la Sara Motors si le-am spus ca accept livrarea cu intarziere de maxim o saptamana, daca imi ofera o compensatie. Fara compensatie sau peste intarzierea acceptata, retrageam avansul si mergeam sa o iau de la Iasi.
Din fericire, masina a sosit - la 4 saptamani dupa plata avansului, iar pentru intarziere mi-au montat o alarma. Final fericit pentru toata lumea.
Intarzierea imi dau seama ca nu a fost din vina lor, insa stilul asta de a-i spune clientuliu "maine" cand de fapt nu ai informatiile necesare nu-l prea inteleg..