Firma pare ok, iar dl. CHIRTES chiar a foist amabil si m-a ajutat cat a putut.
Fiind la inceput de drum cu distributia Suzuki (pe Cluj), evident mai are multe de pus la punct printre care si site-ul (e doar elk cu fiu-sau la firma
). Sper sa faca si service-ul promis, ca altfel voi avea distractie cu reviziile prin Oradea/Sibiu
Firma este CG MOTORS SRL (este linga Billa, in Manastur). Nu am mai discutat cu ei de o luna .. deci habar n-am ce mai au pe stoc.
Achizitia prin programul Remat a durat mai mult (aveam banii la momentul rezervarii = 5 august), insa pana pe 28 s-au tot plimbat acte intre mine - CG Motors Cluj - IAT Constanta ... de-mi venea sa mor (dupa 4 zile de la trimiterea actelor originale ale RABLEI, m-au anuntat de la CT ca nu sunt ok datele trimis => 4 zile n-au dat nici macar un ochi peste ele ... apoi au mai fost situatii de genul asta ... vineri la ora 12 am sunat sa vad daca emit odata Fc sa pot plati si lua masina .. mi s-a zis ca e weekend si abia luni mji se va emite FC, apoi luni am primit o FC emisa sambata la ora 12 ... frecusuri si nepasare tipca pt. tara in care ne tragem traiul ..
Cred ca daca se miscau corect, in max 1 saptamana aveam masina .. asa a durat ~4 (timp cat am stat cu banii in cont ... e buna si dobanda .. nu zic
)