Autor Subiect: Timp de asteptare SX4  (Citit de 82699 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Timp de asteptare SX4
« Răspuns #430 : 01.Apr.2009, 09:48:31 a.m. »
sunt din Iasi si o iau de la suzuky dolly.
Intr-o saptamina, pe la sfirsitul lunii februarie, am ridicat masina de la dealer.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Mako

« Răspuns #431 : 01.Apr.2009, 11:08:01 a.m. »
Ha, am citit putin pe aici si m-a amuzat tare WayofLife cu cele 45 de zile...maxim :-j Adica atat sa fi trecut la mine anu' trecut din iunie pana in decembrie? Poate zile polare....Am comandat-o de ziua mea in iunie si a venit de ziua sotiei...in decembrie  :good:  =)) Acum rad dar atunci omoram oameni pe strada de nervi :D

Sa numai sperii oamenii totusi si felicitari pt cei care o ridica repede(si nu numai), ma bucur totusi ca s-a mai schimbat oarecum in bine "waiting time-ul".
« Ultima Modificare: 01.Apr.2009, 11:12:40 a.m. de mako »

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #432 : 01.Apr.2009, 11:13:54 a.m. »
Acu' cu criza asta....vin masinile foarte repede (5-10 zile). Dealerul care le aduce mai greu...inseamna  ca ori n-are o relatie bun cu fabrica ori e neserios.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #433 : 01.Apr.2009, 11:18:20 a.m. »
@MAKO:

Atunci cand comanzi o masina trebuie sa tii cont de foarte multe aspecte sa stii. Culoare/Dotari/disponibilitatea modelului/timpul de fabricatie/transport/pregatire/disponibilitate dealer/metoda de plata/metoda de ridicare/cerinte legat de accesorii si muuuulte altele....Poate ca nu le-am trecut in ordine dar vreau sa evidentiez faptul ca exista foarte multe aspecte ce trebuiesc luate in considerare atunci cand cumperi o masina SI MAI ALES de UNDE cumperi acea masina. Totul depinde de dealer. La noi asta este regula si asta e trecut in contractul de vanzare-cumparare.In cazul in care noi depasim acel termen TOT NOI vom suporta anumite cheltuieli. Si lucrul acesta cred ca nu ii convine nimanui nu?  :fluier:
By the way cand ai cumparat masina nu ai semnat un astfel de contract unde era specificat un termen de livrare si daca trece termenul dealerul va suporta x cheltuieli?Asa mi se pare a fi normal si corect din prisma ambelor parti.

Toate cele bune
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline Mako

« Răspuns #434 : 01.Apr.2009, 02:54:10 p.m. »
Oare crede cineva de aici ca nu as stii aceste lucruri avand in vedere ca e o suma de bani totusi pe care o dai poate odata in viata cine stie...Problemele au fost altele, neseriozitate plus comportamentul (a)normal al romanului din ziua de azi.Degeaba m-am informat, nu a contat, cand ai ghinion, ai si gata.

A fost si contract si tot , puteam sa iau banii inapoi,etc insa am avut incredere in dealer si mi s-a tot promis dupa o luna pe alta ca vine masina plus asa-zisele probleme de la fabrica cu masinile din vara trecuta s-au adunat si am stat 6luni.Am primit si niste compensatii in final dar asta fiindca am stiut sa cer pt ca altfel...Important e ca a trecut si totul e bine, asteptarea a meritat, masina e superba,impecabila...nu are rost sa mai intru in detalii, decat in gluma, ceea ce exact am si facut mai sus...

Numai bine

Offline Laurentiu

« Răspuns #435 : 01.Apr.2009, 03:21:11 p.m. »
...am stat 6luni.
Se putea cere o masina pt. a-ti rezolva problemele de zi cu zi pina cind venea masina.
Am un coleg de serviciu care tot a fost dus cu vorba de cei de la Renault ca-i vine masina in 3 saptamini. Dupa o luna de asteptare a cerut o masina si .................. i s-a dat pina cind a venit "impricinata".
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline pitzy_

• Hero Member
  • Mesaje postate: 569
« Răspuns #436 : 01.Apr.2009, 03:59:40 p.m. »
Da se poate, eu am avut in folosiinta de la BS Motors din buc un Splash timp de 3 luni, asta dupa ce am aflat ca masina mai intarzie cateva luni bune, deci se poate, acu depinde de dealer, daca are sau nu masini de reclama. Spre norocul meu ei au avut, si tare fain a fost acel Splash ;-)
Suzuki SX4 1.6 4WD GS  -  True Way of Life

Offline Mako

« Răspuns #437 : 02.Apr.2009, 02:35:49 p.m. »
Categoric.Insa aveam un Oltcit :) si o Solenza, ambele in perfecta stare de functionare , ma puteam deplasa cu oricare nu era problema asta iar de cerut masina doar asa ca sa le fi dat in "mufa"  :baston: nu ma caracterizeaza.Pentru cei care chiar nu au masina si asteapta luni de zile categoric se impune o cerere pt folosinta temporara a unei masinute-reclama.Dar cred si sper ca nimeni nu mai asteapta asa mult acum...

Offline iosifgabor

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #438 : 06.Apr.2009, 04:13:08 p.m. »
Joi 2.04.2009 am primit bijuteria: Suzuki SX4 GS 4WD.
A durat cam 3 saptamani  de la primul avans pana am luato in primire.  E misto rau, prin oras e un pic lenesa, dar inafara i-am dat pana la 3500 rpm 120-140 fara probleme avand in vedere ca e in rodaj si mai trebuie menajata pana in 4000 maxim. Una peste alta e un pret corect , isi merita fiecare cent:P

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #439 : 06.Apr.2009, 04:19:21 p.m. »
S-o stapanesti sanatos si fara probleme!! :prty:

Vezi ca, din cate stiu eu, in primii 1000 km tre sa o tii cam sub 3000 de rotatii...

PS: te rog, trece si tu la profil locatia (eventul si varsta) si masina in semnatura. Merci!
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x