Autor Subiect: Timp de asteptare SX4  (Citit de 82711 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline radu-sx4

• Full Member
  • Mesaje postate: 198
  • Gen: Bărbat
  • EX-SX
Re: Timp de asteptare SX4
« Răspuns #370 : 15.Dec.2008, 07:10:01 p.m. »
...Impresii dupa 466 km facuti smbata si duminica...e super ok masina, cutia trebuie rodata ca sa reactioneze bine, nu are zgomote la caseta si nici la alte chestii. Are un consum surprinzator pt. un suv mic 6,2-6,5l% cu 2WD traseu facut intre IS-BC si BC-NT, iar din NT-IS datorita zapezii cazute am mers cu 4WD-AUTO si mi-a luat 7,2-7,5% cu benzina OMV-CARERA 100. Eu imi mentin parerea ca la banii astia altceva nu se putea lua, raportul pret-calitate intrece asteptarile, in consecinta sunt EXTREM  de multumit de masina. Stimati colegi de "suferinta" nicio secunda sa nu regretati ca v-ati luat 4x4 atata timp cat are o gramada de chestii de siguranta si realmente te scoate din necaz la nevoie si la cate masini am vazut iesite in decor cand m-am intors la Iasi....m-am felicitat.
Sincer...poate sa-mi ia si 40%, nu-mi pasa, atata timp cat ma ajuta tractiunea!!!!.....si inca o chestie BAGATI IN SUZU NUMAI BENZINA BUNA CA SA FACETI OFFROAD CU EL...CA SA NU VA LASE CAND MERGETI SUBTURAT...

Offline sx4alex

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
« Răspuns #371 : 15.Dec.2008, 08:19:49 p.m. »
   Salut, revin dupa mult timp de asteptare (aproape 5 luni)... mi-a venit portocala japoneza ,un GLX 4wd . Pot sa zic ca a meritat asteptarea ,am peste 600km facuti in weekendul asta. Am aduso din Timisoara de la SaraMotors si am prins si ceva zapada pe la Predeal, dar fara probleme mai ales fiind 4x4 si avand gume de iarna Pirreli Snowcontrol. Foarte confortabila la drum, ambreiajul e lejer iar motorul are la un momentdat un suierat de turbina :d (se aude parca ar decola un avion ). Masina merita fiecare banut cat despre consum , cu un plin am mers cei 600 si ceva de km (computerul indica o medie de 6,9-7 %). Inca nu am testat-o pe deplin dar masina promite ;). O sa revin si cu ceva poze dc ma ajuta cineva sa le postez.
    Un minus cu caresper sa ma obisnuiesc este punctul mort de vizibilitate din dreptul stalpului A.

SX4 4wd GLX Sunlightcooper primul din Targoviste :D

Offline hugbear

« Răspuns #372 : 15.Dec.2008, 08:44:59 p.m. »
S-o stapanesti cu bine! Ai sa mai constati minusuri, dar devin minuscule la o comparatie cu plusurile...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #373 : 16.Dec.2008, 09:50:20 a.m. »
Cam OFF topic - Eu as fi curioasa sa aflu care-i consumul prin oras al noilor membrii, pentru ca al meu suz mananca mometan cam 13% in Bucuresti. Astept sa vad constatarile aici http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php/topic,29.75.html :)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline enderpost

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
  • SX4 4WD 1.6 GS
« Răspuns #374 : 16.Dec.2008, 04:02:13 p.m. »
...Impresii dupa 466 km facuti smbata si duminica...e super ok masina, cutia trebuie rodata ca sa reactioneze bine, nu are zgomote la caseta si nici la alte chestii. Are un consum surprinzator pt. un suv mic 6,2-6,5l% cu 2WD traseu facut intre IS-BC si BC-NT, iar din NT-IS datorita zapezii cazute am mers cu 4WD-AUTO si mi-a luat 7,2-7,5% cu benzina OMV-CARERA 100. Eu imi mentin parerea ca la banii astia altceva nu se putea lua, raportul pret-calitate intrece asteptarile, in consecinta sunt EXTREM  de multumit de masina. Stimati colegi de "suferinta" nicio secunda sa nu regretati ca v-ati luat 4x4 atata timp cat are o gramada de chestii de siguranta si realmente te scoate din necaz la nevoie si la cate masini am vazut iesite in decor cand m-am intors la Iasi....m-am felicitat.
Sincer...poate sa-mi ia si 40%, nu-mi pasa, atata timp cat ma ajuta tractiunea!!!!.....si inca o chestie BAGATI IN SUZU NUMAI BENZINA BUNA CA SA FACETI OFFROAD CU EL...CA SA NU VA LASE CAND MERGETI SUBTURAT...

Felicitari !!
La cit mai multi km !!
Si sper sa ne regasim mai multi din Iasi si pe forum si la vreo intilnire locala, ca in oras sint destule deja (Lucreaza astia de la Doly ca furnicutele  :))
Numai bine si pe curind !!

Offline radu-sx4

• Full Member
  • Mesaje postate: 198
  • EX-SX
« Răspuns #375 : 16.Dec.2008, 10:47:05 p.m. »
Pai ar trebui sa ne intalnim intr-un weekend cei din iasi....daca sunteti de acord, hai sa facem inventarul celor din Iasi!!! Si sa stabilim o intrevedere ca sa ne cunoastem.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #376 : 16.Dec.2008, 11:04:45 p.m. »
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline sx4alex

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
« Ultima Modificare: 17.Dec.2008, 10:02:53 p.m. de sx4alex »

SX4 4wd GLX Sunlightcooper primul din Targoviste :D

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #378 : 17.Dec.2008, 09:42:51 p.m. »
Frumoase poze...sa-l stapanesti sanatos!
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline hugbear

« Răspuns #379 : 26.Dec.2008, 12:50:43 a.m. »
De ieri, SX4 1.6 GS 4WD  Silky Silver, 3 saptamani mai tarziu decat promisiunea verbala, 5 zile mai devreme decat data contractuala. B&S

Detalii???
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon