0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
...Impresii dupa 466 km facuti smbata si duminica...e super ok masina, cutia trebuie rodata ca sa reactioneze bine, nu are zgomote la caseta si nici la alte chestii. Are un consum surprinzator pt. un suv mic 6,2-6,5l% cu 2WD traseu facut intre IS-BC si BC-NT, iar din NT-IS datorita zapezii cazute am mers cu 4WD-AUTO si mi-a luat 7,2-7,5% cu benzina OMV-CARERA 100. Eu imi mentin parerea ca la banii astia altceva nu se putea lua, raportul pret-calitate intrece asteptarile, in consecinta sunt EXTREM de multumit de masina. Stimati colegi de "suferinta" nicio secunda sa nu regretati ca v-ati luat 4x4 atata timp cat are o gramada de chestii de siguranta si realmente te scoate din necaz la nevoie si la cate masini am vazut iesite in decor cand m-am intors la Iasi....m-am felicitat.Sincer...poate sa-mi ia si 40%, nu-mi pasa, atata timp cat ma ajuta tractiunea!!!!.....si inca o chestie BAGATI IN SUZU NUMAI BENZINA BUNA CA SA FACETI OFFROAD CU EL...CA SA NU VA LASE CAND MERGETI SUBTURAT...
De ieri, SX4 1.6 GS 4WD Silky Silver, 3 saptamani mai tarziu decat promisiunea verbala, 5 zile mai devreme decat data contractuala. B&S