Autor Subiect: Timp de asteptare SX4  (Citit de 82732 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: Timp de asteptare SX4
« Răspuns #310 : 21.Nov.2008, 08:41:38 p.m. »
@hugbear, merci merci! Abia astept sa ma vad la volanul zuzei :P
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Leutz

« Răspuns #311 : 23.Nov.2008, 08:08:36 p.m. »
@Khaos ... in sfarsit !!!  :prty: Sa-ti traiasca !!!!
Eu am lipsit ceva zile de p-aici. Fusei intr-o excursiune neprevazuta pe la malul marii.

Fiind prin preajma am aruncat o privire si-o vorba pe la dealer-ul Suzuki din Ct.
Aveau vre-o 10 bucati SX4 prin curte, pe stoc nerezervate, insa nu toate erau 4x4. Deci constanteni si nu numai ... sariti pe ele.
Dintre toate m-a fascinat un DDiS verde brotac metalizat. Absolut halucinanta culoarea  :x

In rest ... n-am ratat ocazia sa ma bag cu roatele in nisip  (:"> si un pic de tot si la saramura) dar cum aventura a fost neplanificata, n-am avut camera la mine, asa ca trebuie sa ma credeti pe cuvant c-a fost fabulos. Am fost vineri noaptea in Mamaia si prin dreptul hotelului Scandinavia am cotit catre mare si m-am dus prin niste balarii p-acolo ... pan-am dat de (si in) apa. Bine c-am reusit sa ies ... ca era intuneric si pustiu ca dracu' si ma vedeam deja dormind pe malul garlei in nisip.

Si un pic off-topic, dar util zic eu. Auzind ca se strica vremea, am dat o fuga pe la dealerii de cauciucuri. Am gasit la iesirea din Ct. spre Bucuresti, dupa salupa (in Valul lui Traian), un depozit de anvelope URIAS. Se cheama "halele galbene", daca am retinut bine. Un centru comercial cat un Carrefour numai cu cauciucuri. In mod sigur gaseam pe stoc dimensiunea mult cautata, insacand am trecut era inchis. (program sambata doar pana la 12, duminica inchis).
In plus toti dealerii mai marunti pe la care am fost, chiar daca nu aveau pe stoc, mi-ar fi adus 205/60-R16 pana marti (adica 3 zile).
Jenant ca in Bucuresti nu exista asa ceva si trebuie sa stai sa cauti la fel de fel de buticuri de cartier, on sau ne-online, care aduc la comanda in n-spe saptamani ... si mai ai si ocazia sa iei teapa.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #312 : 24.Nov.2008, 12:12:06 a.m. »
Off...bre ai fost plecat si n-ai dat si tu un tarr? :(
P.S. Exista...vezi de ex. Autosoft, HilServ, etc. N-ai intrebat niciodata...Pe cei de la HilServ ii recomand.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline FaliT

• Hero Member
  • Mesaje postate: 844
  • i just lOve the Sx4 ;x
« Răspuns #313 : 24.Nov.2008, 05:47:50 p.m. »
de la dealerul din constanta mi-am achizitionat si eu masina ... mi-a zis ca pe 13 August vine .. pe 12 August am ridicat-o .. Nici o problema cu DEALERUL :D
Suzuki sx4
Motor : 1,500
An Fabricatie : 2008 Culoare : Black

Offline flo-87-jip

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
« Răspuns #314 : 25.Nov.2008, 02:03:19 p.m. »
Sunt nou in acest forum ca si in club, de aceea tin sa va salut pe toti si sa va multumesc pentru informatii  :pardon: cu toate ca m-ati speriat un pic pentru ca astazi ar trebui sa aflu de la B&S data livrarii masinutei (suzuk) 1.5GLX winter edition si sper sa nu vina mai tarziu de 19 dec. Incerc sa citesc cat mai multe forumuri sa aflu cat mai mult despre masina, oricum prima impresie a mea cat si ale voastre mi-au dat de inteles ca am facut o alegere buna  ;)  Toate cele bune!

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #315 : 25.Nov.2008, 02:10:52 p.m. »
Hei....Bine ai venit!

Se pare ca trendul este bun in perioada asta. Dealeri incep sa-si onoreze termenele.

P.S. Daca nu ai dat deja comanda ar fi bine sa faci un survey pe la toti dealerii din tara. E posibil s-o gasesti pe stoc pe undeva (vezi Ct unde cineva ne spunea ca au ceva masini pe stoc)
  • #romaniaelectrica

Offline pitzy_

• Hero Member
  • Mesaje postate: 569
« Răspuns #316 : 25.Nov.2008, 02:11:03 p.m. »
Salut Florian, bine ai venit.
Ai facut cea mai buna alegere, eu unul sunt super multumit de masina, I love it  :x
Numai bine.
Suzuki SX4 1.6 4WD GS  -  True Way of Life

Offline flo-87-jip

• Newbie
  • *
« Răspuns #317 : 25.Nov.2008, 02:17:27 p.m. »
Am dat comanda la B&S si m-au zis ca au masina in stoc si o sa dureze putin transportul si ca azi o sa imi zica exact cat timp o sa dureze, pacat ca nu pot veni la mica reuniune din snagov  :( dar probabil o sa mai fie si altele  B-)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #318 : 25.Nov.2008, 02:26:05 p.m. »
Off...nu cred ca o sa fie la Snagov...prea banal! :D
Cine stie..poate o sa ai o mica "fereastra" si ne onorezi cu prezenta voastra :P
  • #romaniaelectrica

Offline flo-87-jip

• Newbie
  • *
« Răspuns #319 : 25.Nov.2008, 02:37:46 p.m. »
Eu asa am inteles ca e la snagov, eu sper sa primesc masina pana atunci si cu siguranta o sa vin, dar daca o sa dureze mai mult.. Vreau sa stiu si eu cum se face rodajul la ea, am inteles k pana in 3000 rpm si pana in 110 km/ora, dar cam cati km se face rodajul, 500km e bine? pot afla un raspuns aici sau e un forum pt asta? ca eu nu am gasit.. MS pt raspunsurile rapide :D