@Khaos ... in sfarsit !!!
Sa-ti traiasca !!!!
Eu am lipsit ceva zile de p-aici. Fusei intr-o excursiune neprevazuta pe la malul marii.
Fiind prin preajma am aruncat o privire si-o vorba pe la dealer-ul Suzuki din Ct.
Aveau vre-o 10 bucati SX4 prin curte, pe stoc nerezervate, insa nu toate erau 4x4. Deci constanteni si nu numai ... sariti pe ele.
Dintre toate m-a fascinat un DDiS verde brotac metalizat. Absolut halucinanta culoarea
In rest ... n-am ratat ocazia sa ma bag cu roatele in nisip (
si un pic de tot si la saramura) dar cum aventura a fost neplanificata, n-am avut camera la mine, asa ca trebuie sa ma credeti pe cuvant c-a fost fabulos. Am fost vineri noaptea in Mamaia si prin dreptul hotelului Scandinavia am cotit catre mare si m-am dus prin niste balarii p-acolo ... pan-am dat de (si in) apa. Bine c-am reusit sa ies ... ca era intuneric si pustiu ca dracu' si ma vedeam deja dormind pe malul garlei in nisip.
Si un pic off-topic, dar util zic eu. Auzind ca se strica vremea, am dat o fuga pe la dealerii de cauciucuri. Am gasit la iesirea din Ct. spre Bucuresti, dupa salupa (in Valul lui Traian), un depozit de anvelope URIAS. Se cheama "halele galbene", daca am retinut bine. Un centru comercial cat un Carrefour numai cu cauciucuri. In mod sigur gaseam pe stoc dimensiunea mult cautata, insacand am trecut era inchis. (program sambata doar pana la 12, duminica inchis).
In plus toti dealerii mai marunti pe la care am fost, chiar daca nu aveau pe stoc, mi-ar fi adus 205/60-R16 pana marti (adica 3 zile).
Jenant ca in Bucuresti nu exista asa ceva si trebuie sa stai sa cauti la fel de fel de buticuri de cartier, on sau ne-online, care aduc la comanda in n-spe saptamani ... si mai ai si ocazia sa iei teapa.