Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Suzuki - discutii TEHNICE
»
Suzuki SX4
»
Diverse Suzuki SX4
(Moderator:
shpeedy
) »
Timp de asteptare SX4
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
2
3
[
4
]
5
6
7
8
9
...
57
Mergi Jos
Autor
Subiect: Timp de asteptare SX4 (Citit de 82660 ori)
0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Mako
Full Member
Mesaje postate: 146
SX4 1.6 GLX Sunlight Cooper
Re: Timp de asteptare SX4
«
Răspuns #30 :
22.Sep.2008, 11:53:17 p.m. »
cristyyy2003
Daca poti chiar te rog! Eu deja m-am hotarat in seara asta, am discutat cu mai multi si este clar ca, cel putin eu, sunt pacalit si dus cu vorba.M-am hotarat si maine imi voi suna dealerul si de data asta nu voi mai spune ca astept...ori imi face rost de masina in cateva zile ori vin peste el si fac scandal,eventual sa port o discutie cu cineva mai "inalt" de-acolo.Banuiam ca dau masini pt ca era IMPOSIBIL sa nu se produca masini deloc in septembrie.Prea de tot...
memorat
Mako
Full Member
«
Răspuns #31 :
23.Sep.2008, 12:10:06 a.m. »
Am uitat...da, SX4 GLX 1.6 COOPER asa am facut comanda eu si mi s-a spus initial ca pana in sept cel tarziu voi avea masina.La sfarsitul lunii august am sunat eu pt ca dl.dealer nu avea de gand si atunci am aflat prima data ca se va intarzia putin livrarea asta insemnand in jur de 15 sept.Am zis ca astept in continuare iar la inceputul lunii sept m-a sunat dl.dealer de data asta sa-mi zica ca productia este oprita, nu prea are vesti de la fabrica dar stie ca nici macar 1 masinuta SX4 1.6 GLX nu se va produce in sept. si poate...dupa 15oct vor apare masinutele.Mai mult, s-a oferit sa-mi caute chiar si la alti dealeri din tara,provincie,etc si de asemenea nu a gasit nimic. :
Cum sa nu...Voi proba toate acestea in urmatoarele zile si daca voi afla ca am fost pacalit...Deja am aflat ca cei din Militari, Radacini parca au vandut un SX4 zilele trecute exact modelul pe care eu il astept.Asta este.
memorat
Mako
Full Member
«
Răspuns #32 :
23.Sep.2008, 12:23:24 a.m. »
khaos30
Acest "domn" se dovedeste a fi un maestru in a convinge lumea ca e alba cand de fapt e neagra si cu par si groasa de fapt...Fabrica onoreaza comenzi din aprilie?!?!?!???!!!!Tare!Eu stiu vreo 5persoane care au luat masina in mai-iunie.Tare de tot! ::)april
Daca ACUM,AZI onoreaza pt aprilie atunci noi ne vom lua masinile DUPA ANU' NOU!
«
Ultima Modificare: 23.Sep.2008, 12:27:18 a.m. de andruxand
»
memorat
body
Sr. Member
Mesaje postate: 472
Gen:
«
Răspuns #33 :
23.Sep.2008, 08:41:00 a.m. »
E o minciuna sfruntata !
Primul sx4 care acum e la firma a fost adus la inceputul lunii mai . Am asteptat circa o luna pentru masinuta . Tot de la B&S.
Atunci s-au miscat destul de rapid .
memorat
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara
cristyyy2003
Administrator
Hero Member
Mesaje postate: 13489
Gen:
I'm old enough to know, but too young to care!!
Bucuresti
«
Răspuns #34 :
23.Sep.2008, 09:37:48 a.m. »
@andruxand intr-adevar nu se fabrica GLX...pentru ca a fost cererea foarte mare de GS. Sfatul meu este, daca ai cum, sa te orientezi catre GS pentru ca teoretic aceasta masina s-ar putea livra mult mai repede.
memorat
#romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!
Mako
Full Member
«
Răspuns #35 :
23.Sep.2008, 10:10:47 a.m. »
cristyyy2003
Inca odata mersi pt informatie dar eu voi incerca sa iau ceea ce am comandat.Sunt persoane totusi care au luat in ultimele zile GLX de la diferiti dealeri...
memorat
cristyyy2003
Administrator
Hero Member
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #36 :
23.Sep.2008, 10:39:39 a.m. »
Adevart! In momentul cand mi-am luat eu masina (de fapt cand cautam) erau foarte multe masini GLX pe stoc la dealerii din ROMANIA
Probabil ca intra in categoria asta....ori ???
Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta.
Te asteptam cu vesti bune!
P.S. Ceea ce a facut fabrica din UNGARIA acu' are rationament economic: au fost foarte multe comenzi pe GS (varianta mai scumpa, profit mai mult ori macar CA) care au avut termen de onorare mai mare decat media celorlati producatori si au decis sa satisfaca nevoia pietii de GS dupa care sa revina la ciclul normal de fabricare
memorat
#romaniaelectrica
Mako
Full Member
«
Răspuns #37 :
23.Sep.2008, 11:30:14 a.m. »
Asa e, ai dreptate. Pe mine insa m-a deranjat dl.dealer care mi-a zis ca a cautat peste tot si chiar "afara" dar nu a gasit nici un GLX. :
PLus ca daca fabrica stie ca sunt inca cateva comenzi pt GLX e normal sa le termine, nu cred ca toata fabrica a renuntat instant sa mai faca GLX-uri dintr-o data.E clar ca acele cateva modele care au aparut au fost date la "amici".Neseriozitatea este in floare.Am vorbit azi cu dealerul meu si i-am spus ca numai astept decat cateva zile si daca nu apare nimic o sa fac zgomot.MI-a zis ca e posibil sa apara totusi...astept aceste cateva zile :|
memorat
cristyyy2003
Administrator
Hero Member
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #38 :
23.Sep.2008, 11:51:12 a.m. »
Eu zic sa-i faci o vizita...sa ai o discutie intre 4 ochi ...sa vezi ce are dansul in parcare. Poate asa isi da seama si el ca esti "pus" pe treaba!
memorat
#romaniaelectrica
Mako
Full Member
«
Răspuns #39 :
23.Sep.2008, 12:19:15 p.m. »
Categoric o sa fac asta daca in cateva zile nu ma suna sa-mi zica ca are masina,model,culoare 100%...si poate ma duc si cu media dupa mine...Sa afle si japonezu' cum se fac vanzarile in Romania la B&S sa vedem daca le place...
«
Ultima Modificare: 23.Sep.2008, 12:21:02 p.m. de andruxand
»
memorat
Tipărire
Pagini:
1
2
3
[
4
]