Autor Subiect: Timp de asteptare SX4  (Citit de 82728 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline vlamiha

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
  • Gen: Femeie
  • I love...life
Re: Timp de asteptare SX4
« Răspuns #270 : 14.Nov.2008, 08:55:31 a.m. »
@ enderpost
Sa o stapanesti sanatos si la multi km fara probleme!

@ khaos
Intr-adevar masina mea e alba si trebuie sa ajunga saptamana viitoare (17-21.11.2008). Sper ca nu va veni singura, dar daca nu ti-au dat inca seria de motor... nu cred ca vine si masina ta (din pacate  :( ) Mie mi-au dat seria motorului de pe 6.11.2008. Sa stii ca eu nu prea i-am stresat cu telefoane (un telefon pe saptamana nu inseamna stresat, parerea mea). Mie mi-au spus de cand am platit avansul (20.07.2008) ca masina SX4 GS 4x4 se va produce incepand cu luna octombrie si ca o voi avea pana la sfarsitul lunii noiembrie. De la inceputul lui octombrie am sunat la dealer in fiecare saptamana, si in a doua saptamana din octombrie mi-a spus ca masina era programata pentru productie la sfarsitul lunii octombrie. . Dar, din punctul meu de vedere, cu mine au fost corecti pentru ca de la inceput mi-au spus realitatea, iar eu am acceptat sa astept masina atatea luni  #:-S.
Ar fi bine daca l-ai intreba pe dealerul tau in ce luna e programata masina ta sa intre in productie pentru ca ei trebuie sa detina aceste date.  Sper sa nu mai ai mult de asteptat. 
SX4 GS 4x4 alb

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #271 : 14.Nov.2008, 09:25:28 a.m. »
Stiu in ce luna e programata masina mea, mi-au spus asta la inceputul lunii trecute - masina mea intra in fabricatie in luna noimebrie. Deci se tot fabrica de vreo 2 saptamani :P Mie mi-au spus ca masina va veni la sfarsitul lunii noiembrie asa ca ii mai astept cu seriile alea pana la saptamana viitoare.

Nu vreau sa exagerez cu telefoanele (de ex sa sun in fiecare zi, ca nu cred ca are rost). Dar azi cred ca voi suna totusi din nou, sa vad daca au dat telefon/mail/what ever la fabrica si daca stiu ceva; ca asa mi-a spus ieri dealerul, ca o sa se intereseze cineva. Sincer ma indoiesc ca o sa aiba vreun raspuns si azi... we'll see.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline body

« Răspuns #272 : 14.Nov.2008, 09:58:23 a.m. »
De ce nu suni la Suzuki Romania ?
Eu zic ca ar fi mai bine !
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

• Hero Member
« Răspuns #273 : 14.Nov.2008, 12:00:22 p.m. »
Inca le mai dau timp pana maxim saptamana viitoare. Daca tot nu au info proaspete pentru mine, il voi suna pe domnul de la Suzuki Romania.

Offline Mako

« Răspuns #274 : 14.Nov.2008, 12:03:48 p.m. »
OPC-ul nu este din pacate o solutie...rapida.La OPC se fac programari pt reclamatii din cate stiu eu care pot duce la 30zile, deci...vine masina pana ajunge opecistu' la ei  :-j Stiu asta din proprie experienta.Am facut odata reclamatia la inceputul lunii pt niste mobila comandata...m-am programat dar intre timp au sunat baietii cu mobila si mi-a venit.Dupa vreo 2 sapt ma suna o fetita de la OPC ca mi-a venit randu si ca vor sa se duca peste ei  :P Am luat-o la misto si i-am zis ca am rezolvat singur si ca sistemul lor e de @$%^$%^%$ Deci...Dar eu cred ca masinile au inceput sa fie produse deja si mai e doar o chestiune de saptamani...

• Hero Member
« Răspuns #275 : 14.Nov.2008, 12:54:30 p.m. »
Sper sa nu fie prea multe saptamani ca am nevoie de masina de rev! Ca sa nu mai zic ca as vrea sa fac o iesire mica cu suzu intr-un weekend (inainte de rev, evident) ca se obisnuim unu cu altu. SO they better hurry...!

>>

L.L.E.: astazi am fost informata ca saptamana viitoare va veni seria de sasiu si de motor a masinii, urmand ca in cateva zile (mi s-a spus 3, dar mi se par cam putine) masina sa ajunga la dealer. Doamne-ajuta!
« Ultima Modificare: 17.Nov.2008, 12:41:34 p.m. de ..::Khaos::.. »

Offline Mako

« Răspuns #276 : 17.Nov.2008, 05:11:43 p.m. »
Bravo, sper sa urmez si eu in curand  :pardon: tot inainte  :good:

• Hero Member
« Răspuns #277 : 17.Nov.2008, 06:17:43 p.m. »
@mako, mai da-le cate un telefon din cand in cand sa le aduci aminte ca existi si ca astepti masina ;)

PS: mako = andruxand? :P
« Ultima Modificare: 17.Nov.2008, 10:21:20 p.m. de ..::Khaos::.. »

Offline pentium3d

• Full Member
  • Mesaje postate: 193
  • Gen: Bărbat
  • SX4 4WD GS / SX4 S-Cross 1.4 AllGrip Passion
« Răspuns #278 : 18.Nov.2008, 12:50:33 a.m. »
 :happy:  Azi am ridicat masina de la dealer! Asteptarea si peripetiile au luat sfarsit  :prty:
In momentul acesta deja am si uitat cate emotii am avut si mai ales nerabdare... oricum se merita asteptarea fara indoiala!
Oameni suntem toti. OAMENI sunt putini.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #279 : 18.Nov.2008, 08:35:16 a.m. »
S-o stapanesti sanatos! Cat mai multi km cu "bestia"! :happy:
Te asteptam cu primele impresii.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!