@ enderpost
Sa o stapanesti sanatos si la multi km fara probleme!
@ khaos
Intr-adevar masina mea e alba si trebuie sa ajunga saptamana viitoare (17-21.11.2008). Sper ca nu va veni singura, dar daca nu ti-au dat inca seria de motor... nu cred ca vine si masina ta (din pacate
) Mie mi-au dat seria motorului de pe 6.11.2008. Sa stii ca eu nu prea i-am stresat cu telefoane (un telefon pe saptamana nu inseamna stresat, parerea mea). Mie mi-au spus de cand am platit avansul (20.07.2008) ca masina SX4 GS 4x4 se va produce incepand cu luna octombrie si ca o voi avea pana la sfarsitul lunii noiembrie. De la inceputul lui octombrie am sunat la dealer in fiecare saptamana, si in a doua saptamana din octombrie mi-a spus ca masina era programata pentru productie la sfarsitul lunii octombrie. . Dar, din punctul meu de vedere, cu mine au fost corecti pentru ca de la inceput mi-au spus realitatea, iar eu am acceptat sa astept masina atatea luni
.
Ar fi bine daca l-ai intreba pe dealerul tau in ce luna e programata masina ta sa intre in productie pentru ca ei trebuie sa detina aceste date. Sper sa nu mai ai mult de asteptat.