Accesoriile ti le monteaza inainte de a ridica masina . Din punctul asta de vedere la b&s e ok . Ambele sx4 ridicate , in momentul cand m-am dus la ei aveau montat tot ceea ce cerusem ; si la mine la ambele a fost mai complicat pt ca am cerut si carlige pt remorca .
Bafta[/u]
Buna treaba! Si eu astept GLX 1.6 cooper, tot la B&S, acelasi D.Razvan dar ma bucur sa vad ca lucrurile incep sa miste.B&S pare sa isi revina.Daca primesc intr-o sapt seria chiar ca uit de toata amanarea, numai sa vina masina cat mai repede...Am cerut si niste accesorii si vad ca au fost de treaba iar daca le si monteaza la primirea masinii e super.Poate ca nu sunt asa baieti rai...
N-am prea am mai intrat de ceva saptamani pe forum aici pt ca ma tot enervam citind numai vesti proaste.Intre timp vad ca apar masinute si vestile bune sunt multe.Si eu astept in cateva zile, dupa 15, seria si sasiul...A fost greu, inca mai este, ma mir ca nu am innebunit dupa atatea luni de zile si ce e mai bine...n-am omorat inca pe nimeni de nervi
Greu sa rezisti si sa fi amanat mereu.
Si eu am tot vazut pe strazi din ce in ce mai multe SX4 si e foarte cool...Fericire pe capul celor care le conduc, unii dintre noi asteapta cu infrigurare ziua...