Autor Subiect: Timp de asteptare SX4  (Citit de 82727 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline body

Re: Timp de asteptare SX4
« Răspuns #260 : 12.Nov.2008, 08:29:26 p.m. »
@vlamiha
Accesoriile ti le monteaza inainte de a ridica masina . Din punctul asta de vedere la b&s e ok . Ambele sx4 ridicate , in momentul cand m-am dus la ei aveau montat tot ceea ce cerusem ; si la mine la ambele a fost mai complicat pt ca am cerut si carlige pt remorca .
Bafta
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline vlamiha

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
  • Gen: Femeie
  • I love...life
« Răspuns #261 : 12.Nov.2008, 09:10:13 p.m. »
@vlamiha
Accesoriile ti le monteaza inainte de a ridica masina . Din punctul asta de vedere la b&s e ok . Ambele sx4 ridicate , in momentul cand m-am dus la ei aveau montat tot ceea ce cerusem ; si la mine la ambele a fost mai complicat pt ca am cerut si carlige pt remorca .
Bafta

:happy: Ce biiine! Multumesc frumos pentru raspuns, body  >:D<
SX4 GS 4x4 alb

Offline Mako

« Răspuns #262 : 13.Nov.2008, 02:37:04 p.m. »
Bafta[/u]

Buna treaba! Si eu astept GLX 1.6 cooper, tot la B&S, acelasi D.Razvan dar ma bucur sa vad ca lucrurile incep sa miste.B&S pare sa isi revina.Daca primesc intr-o sapt seria chiar ca uit de toata amanarea, numai sa vina masina cat mai repede...Am cerut si niste accesorii si vad ca au fost de treaba iar daca le si monteaza la primirea masinii e super.Poate ca nu sunt asa baieti rai... :D

N-am prea am mai intrat de ceva saptamani pe forum aici pt ca ma tot enervam citind numai vesti proaste.Intre timp vad ca apar masinute si vestile bune sunt multe.Si eu astept in cateva zile, dupa 15, seria si sasiul...A fost greu, inca mai este, ma mir ca nu am innebunit dupa atatea luni de zile si ce e mai bine...n-am omorat inca pe nimeni de nervi  :ad sub masa: Greu sa rezisti si sa fi amanat mereu.
Si eu am tot vazut pe strazi din ce in ce mai multe SX4 si e foarte cool...Fericire pe capul celor care le conduc, unii dintre noi asteapta cu infrigurare ziua...  :pardon:

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #263 : 13.Nov.2008, 02:54:25 p.m. »
Am sunat astazi din nou la B&S (dupa ce facusem asta si saptamana trecuta :P) sa intreb daca sunt ceva noutati legate de masina mea. Raspunsul evident pe care ma asteptam sa-l aud a fost "nu", asa ca am bagat textu cum ca eu stiu ca saptamana viitoare le vine o masina alba (@vlamiha - daca tin eu bine minte ;) ) aceeasi configuratie cu a mea, si ca ma indoiesc ca masina aia vine singura :D

Asa ca domnul dealer mi-a spus ca va vorbi cu cineva care se ocupa de stocuri sa vada in ce stadiu este masina mea. Saptamana viitoare il sun din nou  >:) Nu ma las pana nu ii inebunesc cu telefoanele... sau pana vine masina :D
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline pitzy_

• Hero Member
  • Mesaje postate: 569
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #264 : 13.Nov.2008, 04:51:37 p.m. »
Din pacate asa am patit si eu cu cei de la B&S, dar cu cine am tinut legatura acolo a fost super ok, nu zic nimic de rau ca nu e cazul, faza e ca nu au putut sa-mi onoreze mult dorita culoare: Sunlight Copper Pearl met - ZFS, din nefericire pe acea mi-o doream, asa ca pana la urma am fost nevoit sa apelez la alt dealer pt a capata aceasta minunata culoare, ciudat dar asa au stat lucrurile.
Faza haioasa e ca dealer-ul de aici din Bv deschisese pravalia cu cateva zile inainte, asta se intampla prin septembrie pe la jumatea lunii, si comandasera cateva modele printre care si Suza Sunlight Copper Pearl met - ZFS  :D, si hop am aparut si eu cu cererea si mare a fost surpriza cand mi-au zis ca e pe lista de masini comandate, norocul meu. 
Suzuki SX4 1.6 4WD GS  -  True Way of Life

Offline hugbear

« Răspuns #265 : 13.Nov.2008, 06:06:38 p.m. »
@Khaos: De ce nu-ti iei tu inima-n dinti si in loc sa faci n-shpe vizite degeaba la B&S sa faci una si buna la OPC? Eventual roaga-i sa te insoteasca la dealer. Macar o consultatie tot or sa-ti dea.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #266 : 13.Nov.2008, 08:07:45 p.m. »
@Khaos: De ce nu-ti iei tu inima-n dinti si in loc sa faci n-shpe vizite degeaba la B&S sa faci una si buna la OPC? Eventual roaga-i sa te insoteasca la dealer. Macar o consultatie tot or sa-ti dea.

Pai vizite nu fac, doar il "deranjez" cu telefonu :D Inca mai astept putintel si daca pana sapt viitoare nu are o serie de motor si sasiu, mai intai voi suna la tipul de la Suzuki Romania cu care am vorbit acu vreo luna si care m-a asigurat ca nu vor fi probleme. Daca nu merge nici asa, de atunci incolo voi lua in considerare alte optiuni (OPC-ul e un exemplu bun  :->).

Doamne-ajuta sa nu ajung in cazuri din astea extreme! :pardon: :popa:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline enderpost

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
  • SX4 4WD 1.6 GS
« Răspuns #267 : 13.Nov.2008, 10:27:24 p.m. »
Buna Seara !

Gata cu asteptarea. In sfirsit am pus si eu mina pe volanul masinii comandate. Uraaa !!  :good:

Offline Leutz

« Răspuns #268 : 13.Nov.2008, 10:29:48 p.m. »
Sa-ti traiasca!!! Ani multi si fericiti  :)
Asteptam impresii.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #269 : 13.Nov.2008, 10:30:33 p.m. »
Oooo...te asteptam cu primele impresii in Jurnal de Bord!

S-o stapanesti sanatos!
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!