@ASZ - Multumesc, asemenea si tie, Km cat mai multi fara incidente neplacute.
Imi cer scuze dar trebuie sa rectific un pic un anumit aspect, dealerul de aici din Brasov nu are nici o vina in aceasta treaba legata de montaj. Ei au preferat, in urma unor numeroase presiuni din partea mea, sa-mi dea masina asa si sa ma programeze in urmatoarele zile la montaj.
La cat am asteptat dupa masina cred ca faceam mare galagie pentru o zi, stiind ca masina e gata de predare.
Eu nu stiam ca mai trebuie montat ceva pe ea, dar am insistat ca in ziua in care ajunge masina sa o pot si ridica. Cand esti diperat dupa atata timp de asteptat parca o iei si pe post de LEGO
.
Asa o caracterizare a celor de la Suzuki Brasov: sunt amabili, personalul de acolo e cu experienta in domeniu, chestia nasoala e cu timpii astia de livrare care strica toata treaba, acum ce sa zic ei sunt inca la inceput si mai trebe sa se miste lucrurile un pic si cu siguranta or sa faca treaba buna. Trebuie avut un pic rabdare. Am tot respectul pentru ei pt ca mi-au adus pan la urma masinuta pe care nu speram s-o vad totusi in perioada asta.