Autor Subiect: Timp de asteptare SX4  (Citit de 82723 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline pitzy_

• Hero Member
  • Mesaje postate: 569
  • Gen: Bărbat
Re: Timp de asteptare SX4
« Răspuns #250 : 12.Nov.2008, 10:38:20 a.m. »
Da de aceiasi parere sunt si eu. :D
Din ce mi-au zis "acesti" de la Suzuki Brasov, kitul de 4x4 nu vine montat din fabrica, cam ciudat dar asa a venit, ci se monteaza la service-ul dealer-ului. Cand am luat-o aveam 2 cutii cu accesoriile respective. Zilele astea trebuie sa ma programeze pt montaj.

Suzuki SX4 1.6 4WD GS  -  True Way of Life

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #251 : 12.Nov.2008, 10:42:27 a.m. »
Niste anvelope de iarna si un forestier cu ceva zapada!  B-)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline vlamiha

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
  • Gen: Femeie
  • I love...life
« Răspuns #252 : 12.Nov.2008, 10:49:00 a.m. »
@pitzy - la multi km fara probleme  ;)!  E superba! sa ai grija de ea... ca arata ca o bijuterie  :D.

Trebuie sa vina si a mea saptamana viitoare. Ma rog sa treaca timpul mai repede  :pardon:
SX4 GS 4x4 alb

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #253 : 12.Nov.2008, 11:26:03 a.m. »
Din ce mi-au zis "acesti" de la Suzuki Brasov, kitul de 4x4 nu vine montat din fabrica, cam ciudat dar asa a venit, ci se monteaza la service-ul dealer-ului. Cand am luat-o aveam 2 cutii cu accesoriile respective. Zilele astea trebuie sa ma programeze pt montaj.

A... eu credeam ca ti le monteaza ei automat cand vine masina. Pffff tre sa te programezi pentru montaj  :mester: Mda si eventual si platesti pentru asta?
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline enderpost

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
  • SX4 4WD 1.6 GS
« Răspuns #254 : 12.Nov.2008, 11:42:34 a.m. »

[/quote]

A... eu credeam ca ti le monteaza ei automat cand vine masina. Pffff tre sa te programezi pentru montaj  :mester: Mda si eventual si platesti pentru asta?
[/quote]

Salut !

In mod normal trebuie sa le monteze ei si sa fie complet echipata cind ridici masina. Tu trebuie sa o iei cum ai comandat-o, nu ? Nicidecum sa mai platesti ! Ca altfel de ce sa nu-ti dea masina in punga si ti-o faci tu toata acasa ...  ;)

Referitor la alta discutie, se pare ca la Iasi am ajuns la vorba lui Cristyy. Ramine pe joi. Adica miine !! Da doamne !!

Pe curind !

Offline pitzy_

• Hero Member
« Răspuns #255 : 12.Nov.2008, 11:52:25 a.m. »
@pitzy - la multi km fara probleme  ;)!  E superba! sa ai grija de ea... ca arata ca o bijuterie  :D.

Trebuie sa vina si a mea saptamana viitoare. Ma rog sa treaca timpul mai repede  :pardon:

Multumesc frumos vlamiha, bijuterie e cuvantul potrivit. Sper sa vina si la tine cat mai repede, iti tin pumnii.

@..::Khaos::.. - Se pare ca asa merge treaba si pentru mine a fost o surpriza, acu sunt curios cat dureaza montatul  ;) plus motivarea persoanelor implicate in acest proces  ;)

Offline ASZ

« Răspuns #256 : 12.Nov.2008, 03:48:02 p.m. »

Sa ai noroc de cati mai mult km fara probleme.
Si a mea a venit fara acele bandouri si partea gri din fata+spate montate, insa pana am ridicat masina , dealerul (din Cluj) a pregatit corespunzator masina. Evident ca acestea nu genereaza costuri din partea noastra ... ca altfel luam masina de la Ikea :)
In alta ordine de idei observ din posturile voastre ca dealerii cei mai seriosi sunt cei de la Cluj, Iasi, Oradea si Sibiu (ordinea este alfabetica ... va rog)

L.E. Am observat si eu ca s-au inmultit SX4-urile pe sosele. Ma bucur ca una din ele este a mea.

Offline pitzy_

• Hero Member
« Răspuns #257 : 12.Nov.2008, 05:40:02 p.m. »
@ASZ - Multumesc, asemenea si tie, Km cat mai multi fara incidente neplacute.

Imi cer scuze dar trebuie sa rectific un pic un anumit aspect, dealerul de aici din Brasov nu are nici o vina in aceasta treaba legata de montaj. Ei au preferat, in urma unor numeroase presiuni din partea mea, sa-mi dea masina asa si sa ma programeze in urmatoarele zile la montaj.
La cat am asteptat dupa masina cred ca faceam mare galagie pentru o zi, stiind ca masina e gata de predare.
Eu nu stiam ca mai trebuie montat ceva pe ea, dar am insistat ca in ziua in care ajunge masina sa o pot si ridica. Cand esti diperat dupa atata timp de asteptat parca o iei si pe post de LEGO  :-j.

Asa o caracterizare a celor de la Suzuki Brasov: sunt amabili, personalul de acolo e cu experienta in domeniu, chestia nasoala e cu timpii astia de livrare care strica toata treaba, acum ce sa zic ei sunt inca la inceput si mai trebe sa se miste lucrurile un pic si cu siguranta or sa faca treaba buna. Trebuie avut un pic rabdare. Am tot respectul pentru ei pt ca mi-au adus pan la urma masinuta pe care nu speram s-o vad totusi in perioada asta.  :good:

« Ultima Modificare: 12.Nov.2008, 05:55:14 p.m. de pitzy_ »

Offline vlamiha

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
  • I love...life
« Răspuns #258 : 12.Nov.2008, 06:16:01 p.m. »
Vazand discutia voastra... ma intreb oare cum e la B&S Motors cu montatul accesoriilor  :-/. Stie careva? Cei care v-ati ridicat suza de curand din Bucuresti, spuneti-mi si mie cum e cu montatul accesoriilor. Eu am vorbit cu Razvan  Dumitru (dealer) si mi-a spus ca montatul accesoriilor mele ma costa cam 200 RON, dar nu m-am gandit sa intreb cand le monteaza  :dknw:

Am reusit si eu in sfarsit sa imi fac asigurarea + CASCO la Aliantz Tiriac  #:-S
Acum astept masina!!!!!!
SX4 GS 4x4 alb

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #259 : 12.Nov.2008, 08:03:29 p.m. »
@vlamiha te asteptam aici cu detalii despre polita CASCO! ;)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!