Autor Subiect: Timp de asteptare SX4  (Citit de 82715 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enderpost

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
  • Gen: Bărbat
  • SX4 4WD 1.6 GS
Re: Timp de asteptare SX4
« Răspuns #220 : 07.Nov.2008, 04:44:04 p.m. »
Salut !

Am sunat la Doly si mi-au spus ca a ajuns (probabil de ieri ??!) masina  :). SX4 1,6 4x4 GS, sunlight copper.  Acum astept numerele provizorii ...  si poate luni sau marti o ridic :-> Dar tot trec sa o vad miine, chiar si asa, ne"numarata" ! Pe curind !!

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #221 : 07.Nov.2008, 04:57:13 p.m. »
@vlamiha
Dap, am inteles ce ai explicat tu acolo. Ms pentru informatii!
Sper sa nu ma ia cu asigurari "obligatorii" de viata ca ma enervez :P

@enderpost
Ma intreb oare de ce nu te-au sunat ei sa te anunte, ca era totusi o chestie importanta  :-/ Uite d-asta am decis eu sa-l sun pe dealerul meu si sa mai intreb de una, de alta... just in case ca uita el sau se ia cu altele :P
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline pentium3d

• Full Member
  • Mesaje postate: 193
  • SX4 4WD GS / SX4 S-Cross 1.4 AllGrip Passion
« Răspuns #222 : 07.Nov.2008, 08:01:50 p.m. »
Am sunat la Doly si mi-au spus ca a ajuns (probabil de ieri ??!) masina  :). SX4 1,6 4x4 GS, sunlight copper.  Acum astept numerele provizorii ...  si poate luni sau marti o ridic :-> Dar tot trec sa o vad miine, chiar si asa, ne"numarata" ! Pe curind !!

Salutare,

Da, a venit si a mea (m-au sunat de la Doly) ...Enderpost daca treci pe acolo sa te uiti te rog si la GS-ul 4*4 rosu  :D .
Sper pe marti miercuri sa ajung si eu in Iasi sa o ridic.

PS: Apropo, cat costa trusa aia obligatorie de spuneti ca 35e+tva e f. mult? Mutumesc anticipat de raspuns.
« Ultima Modificare: 07.Nov.2008, 08:05:53 p.m. de pentium3d »
Oameni suntem toti. OAMENI sunt putini.

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
« Răspuns #223 : 07.Nov.2008, 09:16:05 p.m. »

Sper sa nu ma ia cu asigurari "obligatorii" de viata ca ma enervez :P

Si pe mine m-au obligat s-o platesc, cu toate ca aveam asigurare de viata. Parca a fost undeva la 800 ron pentru perioada de leasing de 5 ani. Masina a fost achizitionata prin impuls leasing anul trecut in noiembrie
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

• Hero Member
« Răspuns #224 : 08.Nov.2008, 11:56:23 a.m. »
Vad ca sunt mai multi care au luat prin Impuls Leasing. Surprinzator si eu prima data tot la ei m-am dus :P Problema a fost ca am depus dosarul si din motive stiute doar de ei (ca mie nu mi le-a explicat nimeni) nu au vrut sa accepte varianta cu valoarea reziduala - situatie in care imi crestea aiurea rata pe luna. Asa ca mi-am luat frumos dosarelul si m-am dus la altii care au acceptat fara alte probleme :)

Offline body

« Răspuns #225 : 09.Nov.2008, 09:37:12 a.m. »
Eu am asigurarea obligatorie si Casco la primul SX4 facute pe Omniasig !
Tot cu Impuls Leasing am lucrat la primul SX4 . La cel de-al doilea ( care e al meu - primul fiind al partenerului de la firma) fiind luat cu plata cash inca nu i-am facut Casco !
Ia ziceti , a mai luat cineva masinuta ?
« Ultima Modificare: 10.Nov.2008, 12:40:44 p.m. de body »
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline pitzy_

• Hero Member
  • Mesaje postate: 569
« Răspuns #226 : 10.Nov.2008, 02:17:55 p.m. »
Salutare "tutulor" fericitilor posesori de bijuterii ; )) ... masinutze SX4  :D

Vineri am dat restul de bani pt viitoarea Suzi, si maine daca pan la urma norocul imi va surade ar trebui sa intru in posesia ei  :popa: Doamne ajuta.
Sper ca maine sa revin cu vesti bune  :good:.

P.S. Am incercat sa ma incadrez in numarul maxim de smileys ; )) ... cu respect!     
Suzuki SX4 1.6 4WD GS  -  True Way of Life

• Hero Member
« Răspuns #227 : 10.Nov.2008, 02:29:24 p.m. »
@pitzy_
EU uneori mai depasesc numarul de smiley din exces de zel :D Imi place sa fiu... expresiva  B-)

Bafta cu masinuta! Asteptam poze cand o fi :)

Offline Suzi

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #228 : 10.Nov.2008, 03:49:41 p.m. »
Sa va spun prin prin ce am trecut si eu cu B&S Motors... Ca se pare ca si altii au patit la fel ca mine
Deci, la sfarsitul lunii august 2008, m-am adresat dealerului din Bucuresti (B&S Motors). Raspunsul: varianta SX4 1.6 GLX 4WD va fi livrata la sfarsitului lui septembrie 2008. Ulterior, alt termen: sfarsitul lunii octombrie 2008. Alt termen pe urma: sfarsitul lunii noiembrie 2008. Si ca sa fie perfect, mi s-a spus ca masina va fi livrata "cu siguranta" pana la 15 decembrie 2008!
Intre timp avansul facea dobanda in contul firmei... Normal, pentru ei, nu pentru mine.
Asa ca le-am cerut banii inapoi. Moment in care mi-au propus un discount de 300 EUR, dar masina tot in decembrie 2008.
In final am renuntat la serviciile B&S Motors si mi-am luat SX4 de la compania din Cluj. In doar 3 saptamani! Si cu o colaborare excelenta...

Deci, recomandarea mea pentru doritorii de SX4 care se adreseaza B&S Motors: nu lucrati cu ei, in special cu LAURENTIU RADULESCU! Si, daca vreti sa lucrati cu ei, asigurati-va ca in contract sunt prevazute penalitati pentru intarzierea livrarii...
SX4 1.6 GS

Offline pitzy_

• Hero Member
  • Mesaje postate: 569
« Răspuns #229 : 10.Nov.2008, 04:17:54 p.m. »
Si eu tot cu B&S am semnat contarct in 30 mai, si tot asa m-au amanat dar la sfarsit de septembrie am reziliat contarctul cu ei si am vb cu cei de la Brasov (noi intrati in hora Suzuki). Din nefericire m-am lovit de aceiasi problema dar la o scala mult mai mica, nu luni ca la B&S ci saptamani, de la data de 25 oct, data promisa de ei, apoi 7 nov, si acu se apropie a treia data 11 nov care sper din tot sufletul sa fie ultima.
Din toate experienta asta m-am ales cu o rabdare de fier, tutun la greu si un bagaj de cunostiinte impresionant despre o masina pe care nici nu am apucat s-o vad prea bine in realitate.
Acum daca tot am zis de una de alta tre sa va spun ca daca nu as fi avut pe nimeni in jurul meu, ma refer la prieteni/ familie, as fi trecut probabil mai usor peste perioada asta, dar in stilul asta cred ca poti s-o iei razna, totata lumea zilnic ma intreaba cand vine masina, va puteti imagina ce se deruleaza in mintea mea in momentul acela .... X-( .. dar ce sa-i faci asta-i viata, sanatosi sa fim.

Imi cer scuze dar a trebuit sa ma descarc un pic :)   
Suzuki SX4 1.6 4WD GS  -  True Way of Life