0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Nu ti le poate baga pe gat !Si mie mi le trecusera initial , dar i-am spus ca deja am cumparat asa ceva !Ideea e sa te duci cu ele la tine pt a putea pleca cu masina .Bafta
@vlamihaAi innebunit?? Cum sa-ti bage pe gat 119 E-uri?? Astia sunt super jenanti bai frate. Nu mai stiu cum sa jupoaie clientul de bani. Nici n-apuci sa iei produsul si vor sa te fure. Si noi mai vrem servicii bune la garantie, postgarantie si alte SF-uri de-astea.Chiar si daca ar fi 119 RON si tot ar fi dublu fata de pretul pietei. Ce naiba.Da-le peste nas ca-s nesimtiti pe fata. N-au nici un drept, legal sau ilegal sa te oblige sa iei chestia aia de la ei. Ai semnat ceva in privinta asta?
Citat din: Leutz din 06.Nov.2008, 06:11:06 p.m.@vlamihaAi innebunit?? Cum sa-ti bage pe gat 119 E-uri?? Astia sunt super jenanti bai frate. Nu mai stiu cum sa jupoaie clientul de bani. Nici n-apuci sa iei produsul si vor sa te fure. Si noi mai vrem servicii bune la garantie, postgarantie si alte SF-uri de-astea.Chiar si daca ar fi 119 RON si tot ar fi dublu fata de pretul pietei. Ce naiba.Da-le peste nas ca-s nesimtiti pe fata. N-au nici un drept, legal sau ilegal sa te oblige sa iei chestia aia de la ei. Ai semnat ceva in privinta asta?Deci... l-am sunat pe Dl razvan si se pare ca am inteles eu gresit : trusa cu triunghiurile costa 35 E + TVA. Acei 119E sunt de fapt pentru: numere provizorii, autorizatie de circulatie provizorie, inspectia tehnica si cartea de identitate a masinii . Asa ati platit si voi ?
@ vlamiha.Asa mai merge. Eu am dat 180 de E-uri pt autorizatie provizorie, rca, ITP, carte ... si celelalte.Dar vezi ca 35E+TVA tot e mult. Mai fa sapaturi ca gasesti ieftin la supermarket.Nu-i mai bine sa bem o bere impreuna de restul pana la 35E decat sa-i lasi la dealer?