Autor Subiect: Timp de asteptare SX4  (Citit de 82714 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline body

Re: Timp de asteptare SX4
« Răspuns #210 : 07.Nov.2008, 07:41:44 a.m. »
Nu ti le poate baga pe gat !Si mie mi le trecusera initial , dar i-am spus ca deja am cumparat asa ceva !
Ideea e sa te duci cu ele la tine pt a putea pleca cu masina .Bafta
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline vlamiha

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
  • Gen: Femeie
  • I love...life
« Răspuns #211 : 07.Nov.2008, 08:35:08 a.m. »
Nu ti le poate baga pe gat !Si mie mi le trecusera initial , dar i-am spus ca deja am cumparat asa ceva !
Ideea e sa te duci cu ele la tine pt a putea pleca cu masina .Bafta

In primul rand va multumesc tuturor pentru sfaturi. Chiar am de gand sa mi le cumpar din alta parte si sa le am la mine cand ridic masina. Dar mai intai o sa il sun pe ,,Dl" Razvan... sa ii spun ,,parerea mea" >:)

Acum ma lovesc de o alta problema: eu am dat avans 30% si pentru restul am facut leasing. Este in regula ca firma de leasing sa imi bage pe gat o anume companie de asigurari (mai exact Astra)? Pentru ca eu... din ceea ce am vazut pe acest forum si am mai auzit nu sunt deloc de incredere (mai ales pentru CASCO).

SX4 GS 4x4 alb

Offline body

« Răspuns #212 : 07.Nov.2008, 09:38:17 a.m. »
Din cate stiu eu ( deci ceea ce stiu eu ) firma de leasing nu te poate obliga la o anumita firma de asigurari , stiu ca ei iti dau cateva societati din care tu poti alege , cel putin asa era acum 3 ani cand am achizitionat in leasing un Kalos .
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline vlamiha

• Newbie
  • *
  • I love...life
« Răspuns #213 : 07.Nov.2008, 09:43:19 a.m. »
@vlamiha
Ai innebunit?? Cum sa-ti bage pe gat 119 E-uri?? Astia sunt super jenanti bai frate. Nu mai stiu cum sa jupoaie clientul de bani. Nici n-apuci sa iei produsul si vor sa te fure. Si noi mai vrem servicii bune la garantie, postgarantie si alte SF-uri de-astea.
Chiar si daca ar fi 119 RON si tot ar fi dublu fata de pretul pietei. Ce naiba.
Da-le peste nas ca-s nesimtiti pe fata. N-au nici un drept, legal sau ilegal sa te oblige sa iei chestia aia de la ei. Ai semnat ceva in privinta asta?

Deci... l-am sunat pe Dl razvan si se pare ca am inteles eu gresit : trusa cu triunghiurile costa 35 E + TVA. Acei 119E sunt de fapt pentru: numere provizorii, autorizatie de circulatie provizorie, inspectia tehnica si cartea de identitate a masinii . Asa ati platit si voi  :-/ ?
SX4 GS 4x4 alb

Offline Leutz

« Răspuns #214 : 07.Nov.2008, 10:09:01 a.m. »
@ vlamiha.
Asa mai merge. Eu am dat 180 de E-uri pt autorizatie provizorie, rca, ITP, carte ... si celelalte.
Dar vezi ca 35E+TVA tot e mult. Mai fa sapaturi ca gasesti ieftin la supermarket.
Nu-i mai bine sa bem o bere impreuna de restul pana la 35E decat sa-i lasi la dealer?  :happy:
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #215 : 07.Nov.2008, 10:11:09 a.m. »
@vlamiha,
Si eu stau cam la fel ca tine cu masina, o astept sa vina luna asta, acelasi model, doar ca este sunlight copper, si cu acelasi dealer, Razvan :) Am dat tot asa avans cam 30-35% si restu este platit prin leasing (la Unicredit Leasing). Despre trusa aia de prim ajutor, oficial e trecuta in contract, dar mie Razvan mi-a spus ca daca vreau o iau, daca nu, nu. Cat despre numerele provizorii, si eu stiu ca tre platit in jur de 100 euro, deci cum ti s-a zis si tie. Casco nu stiu daca este incheiat inca cu vreo companie, probabil ca tre sa vina intai masina, dar sper sa nu ma oblige la ceva ce vor ei, ca fac scandal :P (stiu doar ca va fi ~40 euro pe luna.)
Bafta si mai spune-ne cum evolueaza lucrurile!
Si sper sa ne vedem curand pe la intalnirile Suzuki :)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Leutz

« Răspuns #216 : 07.Nov.2008, 10:16:11 a.m. »
@Khaos
Tie ce ti-au mai zis astia? Ceva noutati?
Ca asteptam masina ta cu totii, cu mai multa nerabdare decat tine insati :ceas:
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #217 : 07.Nov.2008, 10:31:10 a.m. »
:)))) ms!
Pai am dat ieri un telefon si inca nu se stia nimic, ca "ei nu stiu cand intra masina in fabrica". Asa ca le-am zis ca mai sun eu pe saptamana viitoare, chiar daca am fost asigurata ca voi primi un telefon imediat ce vor aparea noutati :D Sper ca cel tarziu pana la sfarsitul lunii sa ma prezit si eu la o intalnire cu suzu meu!
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline ASZ

« Răspuns #218 : 07.Nov.2008, 10:44:19 a.m. »
@vlamiha
Ai innebunit?? Cum sa-ti bage pe gat 119 E-uri?? Astia sunt super jenanti bai frate. Nu mai stiu cum sa jupoaie clientul de bani. Nici n-apuci sa iei produsul si vor sa te fure. Si noi mai vrem servicii bune la garantie, postgarantie si alte SF-uri de-astea.
Chiar si daca ar fi 119 RON si tot ar fi dublu fata de pretul pietei. Ce naiba.
Da-le peste nas ca-s nesimtiti pe fata. N-au nici un drept, legal sau ilegal sa te oblige sa iei chestia aia de la ei. Ai semnat ceva in privinta asta?

Deci... l-am sunat pe Dl razvan si se pare ca am inteles eu gresit : trusa cu triunghiurile costa 35 E + TVA. Acei 119E sunt de fapt pentru: numere provizorii, autorizatie de circulatie provizorie, inspectia tehnica si cartea de identitate a masinii . Asa ati platit si voi  :-/ ?

Eu am platit 120 EUR pt. numere provizorii si talon, am facut pe banii mei polita pt. acea perioada  de 1 luna.
Trusa medicala, extinctor si  triunghi am avut eu. (am luat masina cu cash+program Remat)

Offline vlamiha

• Newbie
  • *
  • I love...life
« Răspuns #219 : 07.Nov.2008, 01:20:02 p.m. »
@ vlamiha.
Asa mai merge. Eu am dat 180 de E-uri pt autorizatie provizorie, rca, ITP, carte ... si celelalte.
Dar vezi ca 35E+TVA tot e mult. Mai fa sapaturi ca gasesti ieftin la supermarket.
Nu-i mai bine sa bem o bere impreuna de restul pana la 35E decat sa-i lasi la dealer?  :happy:

Ai dreptate, o sa mi le iau de la un supermarket, si ne vedem la o bere dupa ce ridic masina  :">.

@ Khaos,
Contractul pentru CASCO, il faci cu compania de leasing dupa ce iti da dealerul numarul sasiului si al motorului. Vezi ca o sa iti bage pe gat (compania de leasing) o asigurare de viata de vreo 650 Ron (la mine e pentru toata perioada leasingului - 4 ani) . In plus, te obliga sa faci RCA (asigurarea obligatorie) la aceeasi firma de asigurari la care faci CASCO. Din cate am vazut eu, firmele de asigurari care au rata la CASCO mai mica, au RCA-ul mai mare  :(. Eu am facut leasing prin Impuls leasing si intr-adevar lucreaza cu mai multe companii de asigurari. Dar mie, cand mi-a facut contractul (acum5 luni), mi-a scris in contract :asigurare prin Astra Asigurari. Sper sa mai pot schimba ceva acum :notlst:.
La mine CASCO pe luna este in jur de 64 E (1E=3.7Ron), mai exact 236.8Ron/luna.
Dar vezi ca este recomandat sa iti faci asigurarea CASCO la o firma de asigurari care colaboreaza cu dealerul (B&S Motors). Daca firma de asigurari nu colaboreaza cu service-ul autorizat la care te vei duce tu (in caz de accident, doamne fereste), va trebui sa platesti tu reparatia, dupa care sa iti recuperezi banii de la asigurator. Daca exista deja colaborare intre asigurator si service-ul autorizat Suzuki, asiguratorul vireaza banii direct service-ului (fara ca tu sa faci intermedierea cu banii). 
Sper ca m-am facut inteleasa  :D. Daca nu, astept intrebari!

« Ultima Modificare: 07.Nov.2008, 01:25:37 p.m. de vlamiha »
SX4 GS 4x4 alb