Autor Subiect: Timp de asteptare SX4  (Citit de 82713 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline body

Re: Timp de asteptare SX4
« Răspuns #200 : 06.Nov.2008, 09:14:11 a.m. »
Nu cumpara trusa , triunghiuri etc de la dealer ca iei teapa . Le iei la jumatate pret din orice supermarket.
Te costa 100euro numerel , trebuie sa mai ai cam 3-4 sute lei pt asigurare , si parca atat . Eu i-am mai pus diverse si am mai platit ceva...destul de mult .
Accesoriile se monteaza la B&S nu vin din Ungaria .By the way manopera e destul de mare .Anumite repere ( bandouri de colt ) etc ar fi bine sa le montezi tu ( daca te pricepi ) .
Rodajul nu inseamna sa nu turezi motorul mai mult de 2000 de ture , ce naiba ca nu e diesel . Eu o turez cam maximum 3500 ture si nu accelerez cu pedala la fund , inca, ! >:)
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline enderpost

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
  • Gen: Bărbat
  • SX4 4WD 1.6 GS
« Răspuns #201 : 06.Nov.2008, 01:02:39 p.m. »
Salut !

Revin cu vesti bune. Pe 4 noiembrie am primit un telefon in care am fost informat ca masina de care am facut vorbire in postul meu anterior se incarca pe trailer, iar azi am primit deja (pe mail, scanata) asigurarea RCA, cu numarul de identificare pe ea. Deci in curind "pun mina" pe masina !! Ura !

Offline body

« Răspuns #202 : 06.Nov.2008, 01:06:45 p.m. »
Bafta !
 :D
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline adrian_r5

« Răspuns #203 : 06.Nov.2008, 01:38:30 p.m. »
1. Ce stiti despre perioada si felul in care trebuie facut rodajul masinii? Ma refer strict la sx-ulet. Eu am auzit diverse variante: 1000 Km nu trebuie sa depasesti 2000 turatii sau rodajul motorului este deja facut din fabrica ?

2000 rpm - la 1.6 benzina ?  ... sper ca glumesti ... ...

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #204 : 06.Nov.2008, 01:48:25 p.m. »
Eu stiam ca nu trebuie totusi sa o turezi prea tare in primii nu stiu cati km, dar totusi 2000 e cam putin :P
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline vlamiha

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
  • Gen: Femeie
  • I love...life
« Răspuns #205 : 06.Nov.2008, 03:41:49 p.m. »
Nu cumpara trusa , triunghiuri etc de la dealer ca iei teapa . Le iei la jumatate pret din orice supermarket.
Te costa 100euro numerel , trebuie sa mai ai cam 3-4 sute lei pt asigurare , si parca atat . Eu i-am mai pus diverse si am mai platit ceva...destul de mult .
Accesoriile se monteaza la B&S nu vin din Ungaria .By the way manopera e destul de mare .Anumite repere ( bandouri de colt ) etc ar fi bine sa le montezi tu ( daca te pricepi ) .
Rodajul nu inseamna sa nu turezi motorul mai mult de 2000 de ture , ce naiba ca nu e diesel . Eu o turez cam maximum 3500 ture si nu accelerez cu pedala la fund , inca, ! >:)

Din pacate trusa si triunghiurile, mi le baga dealer-ul pe gat. Ma costa 119 E.
Asigurarea (cu tot cu CASCO ,asigurare de viata si ASIROM) ma costa 1560 RON, acum am primit si eu mailul  :-O. Am bandouri de colt, senzori si cotiera... si sincera sa fiu nu ma pricep sa le montez si nici nu prea are cine sa ma ajute  :(... asa ca o sa dau cam 200 Ron la dealer.
Apropo de rodaj, cam cati kilometri aplici rodajul asta cu ,,ne trecutul" de 3500 de ture, ca eu nu am prea multa rabdare :">
SX4 GS 4x4 alb

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #206 : 06.Nov.2008, 04:52:29 p.m. »
2000-3000 km cam asa

dar pana se aseaza motorul mai dureaza, probabil ca dupa 5000 de km o sa iti mai scada si consumul, o sa se auda altfel motorul :)

multa bafta

PS: pe zi ce trece vad tot mai multe masini suzuki in buc - super  :happy:
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline adrian_r5

« Răspuns #207 : 06.Nov.2008, 06:08:12 p.m. »
Din pacate trusa si triunghiurile, mi le baga dealer-ul pe gat. Ma costa 119 E.

wtf ... 119 E ???

Si cum adica ti "le baga dealer-ul pe gat" ... pe banii tai ???  ... mai bine il bagi tu in treaba masii cu trusa lui cu tot si ii spui ca pt. cit ai asteptat de cind ai platit avansu si pina acum ar trebui sa-ti dea el 119 E sa-i iei trusa si sa-ti monteze accesoriile pe gratis !!!

Nu stiu tu sau altii cit ati platit avansu' ... eu am platit 50 % ... si daca ii punea draqu' sa intirzie cu livrarea isi cam gaseau nasu' cu mine !!!
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Leutz

« Răspuns #208 : 06.Nov.2008, 06:11:06 p.m. »
@vlamiha
Ai innebunit?? Cum sa-ti bage pe gat 119 E-uri?? Astia sunt super jenanti bai frate. Nu mai stiu cum sa jupoaie clientul de bani. Nici n-apuci sa iei produsul si vor sa te fure. Si noi mai vrem servicii bune la garantie, postgarantie si alte SF-uri de-astea.
Chiar si daca ar fi 119 RON si tot ar fi dublu fata de pretul pietei. Ce naiba.
Da-le peste nas ca-s nesimtiti pe fata. N-au nici un drept, legal sau ilegal sa te oblige sa iei chestia aia de la ei. Ai semnat ceva in privinta asta?
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline hugbear

« Răspuns #209 : 06.Nov.2008, 06:35:53 p.m. »
Nu inghitzi mizerii de la dealer!!! @adrian_r5 are perfecta dreptate, ar trebui ei sa ti le dea cadou! NU ESTI OBLIGAT SA CUMPERI NIMIC. Pentru autoprotectie, salveaza-ti in mobil numarul de la OPC inainte sa te duci sa-ti iei masina...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon