Autor Subiect: Timp de asteptare SX4  (Citit de 82659 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Mako

Re: Timp de asteptare SX4
« Răspuns #20 : 22.Sep.2008, 02:13:13 p.m. »
Mersi body, eu oricum voi actiona problema personal, indiferent de situatie...daca mai sunt persoane in situatia asta ar trebui sa actionam intr-un fel si nu sa ne lasam pacaliti...
IMPORTANT!
Sper ca cei de la B&S sa nu isi faca diverse conturi pe-aici si "sa zica ca si eu am facut comanda prin mai si astept linistit pana in oct"  ;) ca nu tine.

Offline body

« Răspuns #21 : 22.Sep.2008, 02:31:37 p.m. »
Nu am nici o treba cu vanzarile de masini , dar nu m-a deranjat f tare asteptarea . Masina e in principiu pt sotie . A avut un Kalos care l-am dat acum circa 2 sapt iar nevasta-mea in perioada asta sta acasa cu fetita care are 5 luni , deci nu ii e aminte de plimbari .
PS Lucrez in domeniul petrolier si eu personal am masina , un Mitsu Lancer ! ;D
« Ultima Modificare: 22.Sep.2008, 02:33:08 p.m. de body »
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline Mako

« Răspuns #22 : 22.Sep.2008, 02:39:36 p.m. »
Inteleg...pai nici pe mine nu m-a deranjat asteptarea la inceput.Astept 2luni...OK, no problem.Toata lumea care a asteptat luni de zile pt masina stie ce inseamna asta.Timpul abia trece.In fine.Dar cand dupa 2luni ti se zice sa mai stai vreo 2 ca nu sunt masini si tu afli ca sunt masini de fapt si s-au produs, nu te enervezi si nu simti ca esti pacalit sau dus cu zaharelu'? Altfel, nu ziceam nimic dar in situatia asta nu poti sa taci si sa nu faci nimic...

Offline body

« Răspuns #23 : 22.Sep.2008, 02:43:13 p.m. »
Pai astept pana la inceputul lui octombrie ca sa vad ce si cum si dupa aia voi actiona si eu !
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #24 : 22.Sep.2008, 08:32:53 p.m. »
@rexkroki: mie acel domn mi-a respins sistematic apelurile telefonice. Initial eram dispus sa astept perioada propusa de dansu, dar...m-a convins ca nu se merita. Asa am ajuns sa va cunosc pe voi sa aflu si alternativele ;)
@andruxand: sorry...n-am vrut sa fac asta :( , dar totusi...chiar daca cei de la B&S se vor supara va zic ca in ziua in care am fost eu la service cu Marlanica mea (Joia trecuta) ei livrau un GLX culoarea neagra catre o domnisoara. Daca imi amintesc eu bine, mai erau inca doua SX4 in parcul lor care asteptau sa fie livrate.

Ma interesez maine sa vedem daca-i adevarata treaba asta cu productia de GLX-uri. Imi spui mai exact despre ce este vorba?
1.6GLX 4x4?

• #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #25 : 22.Sep.2008, 08:47:13 p.m. »
Hmm... si eu tot cu Razvan Dumitru am discutat pt SX4-ul meu 1.6 GS 4x4. Chiar zilele astea am vorbit din nou si mi-a zis ceva de genu ca da, ar fi inceput aia sa produca la fabrica dar ca momentan onoreaza contracte din aprilie -- mda, eu eram ceva de genu  :-\ poftim?!.. Imi vine greu sa cred treaba asta cand stiu ca sunt oameni care au primit masina in mai-iunie. Cred ca o sa ajung din nou sa sun si la dealerii din provincie pentru ca B&S ma supara tare... Daca ar veni masina in oct, inceputul lui nov ar fi ok, deja m-am obisnuit cu ideea asta. Dar tare mi-e frica ca or sa intarzie si mai mult, si TOTUSI as vrea sa o primesc inainte de Mos Craciun...
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline hugbear

« Răspuns #26 : 22.Sep.2008, 08:49:20 p.m. »
03 septembrie 2008: achitat avans (SX4 GS 1,6 alba)
11 septembrie 2008: ridicat masina (SX4 GS 1,6 NEAGRA   ;D)

Radacini Braila
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline sx4alex

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
« Răspuns #27 : 22.Sep.2008, 09:41:09 p.m. »
  Am vorbit sambata cu dealerul de la Timisoara, nu se stie cand se va aduce in tara. Mi-a zis ca ei au camioanele pregatite sa aduca masini (nu asteapta trailerele fabricii) si sunt in stand by .

SX4 4wd GLX Sunlightcooper primul din Targoviste :D

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
« Răspuns #28 : 22.Sep.2008, 09:46:48 p.m. »
Am asteptat 2 saptamani la cei de la Iasi, ...

Offline hugbear

« Răspuns #29 : 22.Sep.2008, 10:35:33 p.m. »
03 septembrie 2008: achitat avans (SX4 GS 1,6 alba)
11 septembrie 2008: ridicat masina (SX4 GS 1,6 NEAGRA   ;D)

Radacini Braila

Desi trebuie sa admit ca pentru comanda originala trebuia sa astept pana dupa 15 octombrie...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon