Autor Subiect: Timp de asteptare SX4  (Citit de 82704 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Mako

R?spuns: Timp de asteptare SX4
« Răspuns #170 : 27.Oct.2008, 11:39:09 a.m. »
Am trimis mail-urile respective, sa vedem daca imi raspunde cineva...nu eram sigur de adresa care era cea mai potrivita...am rasfoit acest forum de zeci de ori,nu era asta problema...ironie de prost gust...

Masina trebuia sa vina la inceputul lui septembrie...cred ca ti-ai dat seama...acum sunt amanat pt sfarsitul lui noiembrie...no comment...
« Ultima Modificare: 27.Oct.2008, 11:41:38 a.m. de andruxand »

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #171 : 27.Oct.2008, 11:40:40 a.m. »
Calmeaza-te, nu era pentru tine ironia. A aparut dupa postarea lui @cristyyy2003, deci nu era pentru tine.
Si daca era pentru tine, nu e un motiv sa te agiti asa.
« Ultima Modificare: 27.Oct.2008, 11:42:11 a.m. de ..::Khaos::.. »
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Mako

« Răspuns #172 : 27.Oct.2008, 11:57:44 a.m. »
OK,cum zici...oricum, ma agit pt ca iti dai seama in ce stare sunt...iar ce citesc pe-aici nu ma bucura, dimpotriva, asa ca...

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #173 : 27.Oct.2008, 12:07:22 p.m. »
Pana la urma pe ce ai ramas GLX sau GS? pentru ca eu am GS si ca termen sfarsitul lui noiembrie  :-S Stiam ca a ta (GLX) trebuia sa vina ceva mai devreme totusi...
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline body

« Răspuns #174 : 27.Oct.2008, 12:16:58 p.m. »
Azi am primit factura pe care o sa ma duc azi sa o achit !Astept masinuta !
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline Mako

« Răspuns #175 : 27.Oct.2008, 12:26:02 p.m. »
Am ramas pe GLX pt ca nici GS nu era dupa cum zici.Vroiam GS daca ajungea mai repede,luna asta eventual ar nici vorba.Dealerul m-a asigurat ca masina o voi avea la sfarsitul lui noiembrie...Banuiesc ca B&S Motors au avut datorii catre fabrica si din cauza asta ne-au tot amanat.Astept mailurile din Ungaria sa vedem...Sunt dispus sa astept pana la sfarsitul lui noiembrie dar daca nici atunci nu ajunge,iar imi zice ca cine stie ce s-a mai intamplat...pai atunci nu stiu de ce o sa fiu in stare, nici nu vreau sa ma gandesc.Oricum, am un prieten la o televiziune mare pe care l-am pus in tema si sta pregatit, doar la un mic "semn" de-al meu...in rest,just waiting...

Offline suziSX4

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #176 : 27.Oct.2008, 12:27:52 p.m. »
Te rog sa trimiti pe office@suzuki.ro toate detaliile ( nr. contract, nume, act aditional semnat cu termen de livrare, vanzator, tot ce consideri necesar ).
Pentru Khaos - intr-adevar, imi era incomod sa rasfoiesc paginile anterioare, nu sunt mediator de forum si nici foarte mult timp nu am.

PS1 - suziSX4 = Dragos Cirstea - Suzuki Romania ( dragos.cirstea@suzuki.ro ) - ( Khaos, Body - cu voi am vb la telefon ) Nu urmaresc decat de o saptamana forumul vostru, incerc sa citesc toate post-urile, sa ma pun la curent. Ca idee, reclamatiile pe care le trimiteti in Ungaria sunt redirectionate tot la mine, asa ca nu ezitati sa trimiteti mail direct catre subsemnatul. Pe de alta parte, sunteti liberi sa alegeti orice solutie.
PS2 - la urmatoarea intalnire, daca va face placere, ne putem intalni.

Offline Mako

R?spuns: R?spuns: Timp de asteptare SX4
« Răspuns #177 : 27.Oct.2008, 12:28:24 p.m. »
Azi am primit factura pe care o sa ma duc azi sa o achit !Astept masinuta !

Bravo,felicitari! In cat timp ajunge?

Offline body

« Răspuns #178 : 27.Oct.2008, 12:29:51 p.m. »
@Dragos Cristea De apreciat faptul ca poti intra pe aici si , eventual ajuta asa cum sta bine oricarei firme care se respecta !
Bafta
PS Am cautat pe google de mi s-a acrit pana am gasit adresele din Ungaria . Nu am gasit adresa de Romania si de aia am scris in Hungary.
De altfel am si sunat acolo dar la un alt departament , nu cel de vanzari .
@ andruxand Am promisiunea ca pana vineri ajunge !
Sa vedem !
« Ultima Modificare: 27.Oct.2008, 02:16:57 p.m. de body »
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #179 : 27.Oct.2008, 12:46:43 p.m. »
Salut "dezvaluirea" facuta!  :happy:
Banuiesc ca te ocupi de livrari asa ca sper ca macar problemele astea sa fie auzite de voi.  (problema este doar pentru SX4 sau si pentru alte modele)

P.S. Va asteptam cu drag la intalnirile noastre (tu, Dragos Iancu, Alin - daca are timpul necesar)
P.S. Va sunt prieten nu dusman!
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!