Autor Subiect: Timp de asteptare SX4  (Citit de 82693 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: Timp de asteptare SX4
« Răspuns #140 : 21.Oct.2008, 11:52:30 a.m. »
Ha ha ha! :) daa.. merci mult :P Eh ce sa fac si eu, acum trebuie sa astept si sa sper sa vina totusi mai devreme de sfarsitul lui noiembrie.

Ce culoare ai cerut? sunlight copper cumva?
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline pentium3d

• Full Member
  • Mesaje postate: 193
  • Gen: Bărbat
  • SX4 4WD GS / SX4 S-Cross 1.4 AllGrip Passion
« Răspuns #141 : 21.Oct.2008, 12:23:16 p.m. »
Initial am vrut sunlight copper.....insa dupa ce am vazut-o in realitate parca nu e chiar asa ca-n poze...(parere subiectiva)
dar am ales ceva apropiat  :D bright red, desi si alba arata foarte bine.

PS: partea buna a asteptarii e ca totusi si-a mai revenit cursul euro/leu
Oameni suntem toti. OAMENI sunt putini.

• Hero Member
« Răspuns #142 : 21.Oct.2008, 12:55:23 p.m. »
Ehh.. sa stii ca astia de la B&S din Bucuresti au adus rosu luna asta :P dar eu am ramas batuta in cuie pe sunlight copper-ul meu  B-)
Am vazut si eu una rosie la un moment dat si mi-a dat impresia ca pe culoarea asta masina pare mai mica decat e in realitate... :)

Oricum, multa bafta si sa-ti vina masina repede! (ca e al naibii de nasol sa astepti atat!)

Offline body

« Răspuns #143 : 21.Oct.2008, 01:18:35 p.m. »
Azi am sunat iar la B&S motors si ...abureala , dupa ce joia trecuta au zis ca la inceputul saptamanii viitoare ( adica acum ) ar trebui sa soseasca seria de motor si sasiu a masinii mele , azi abureala , ca mai intarzie , ca nu stiu cand va sosii. In consecinta , am cautat pe google si am gasit 2 adrese de mail care se pare ca ar fi ale unor reprezentanti ai Suzuki hu . Am scris cate un mesaj celor doua persoane si acum astept un raspuns . Am expus problema mea si am precizat ca in situatia mea sunt si altii la B7S motors.
Adresele sunt i
forian@suzuki.hu
si
nic@invitel.net
Sa vedem cxe raspunsuri primesc si va tin la curent .
Incerc sa obtin si niste adrese / nr. de tel din Japonia unde de asemenea vreau sa trimit mail .
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

• Hero Member
« Răspuns #144 : 21.Oct.2008, 01:24:26 p.m. »
Wow deci daca ma iau si pe mine cu abureli cand o fi termenul... cre ca-i mananc pe paine!! La cat de nervoasa am fost ultima data cand am avut discutii cu ei...  X-(

@body, ai facut act aditional? Daca da, cand au trecut acolo ca tre sa-ti vina masina cel mai tarziu?

Offline body

« Răspuns #145 : 21.Oct.2008, 01:42:05 p.m. »
Am act aditional cu data maxima 14 nov.
Dar deja imi ajunge , am citit pe softpedia pe undeva cum cineva prin martie ajunsese sa vb la fabrica din hu cu reprezentantul pt Romania si i-ar fi spus ca cei de la B& S nu au platit nu-sh ce datorii si de aia ar fi pb cu livrarile , mai sap pe net.
Am sunat la Redtor si mi s-a spus ca imi pot aduce INTR-O SAPTAMANA un SX4 GS , culoare argintie !
« Ultima Modificare: 21.Oct.2008, 01:55:41 p.m. de body »

• Hero Member
« Răspuns #146 : 21.Oct.2008, 01:55:38 p.m. »
Din cate am inteles eu, pana asta vara nu prea erau probleme cu livrarile. Adica mai asteptau oamenii o luna, doua.. da nu 5. Deci era ceva mai bine. Intre timp au aparut si multi alti dealeri, au crescut poate si cererile de sx4... poate nici B&S nu se inteleg tocmai bine cu aia de la fabrica... si uite asa apar termenele astea imposibile de livrare... Cre ca daca o comandam direct din Japonia venea mai repde!!

Offline body

« Răspuns #147 : 21.Oct.2008, 02:58:24 p.m. »
Iata ce scria prin mai o tipa pe softpedia parca .
"Mda, exact acum 10 minute am facut reclamatie la Suzuki in Ungaria. Am comandat un Swift la BS Motors in februarie si nici pana in prezent nu mi-au trimis datele de identificare ale masinii. Motivul lor? Fabrica renegociaza contractul cu transportatorul si nimic nu iese din fabrica pana nu este finalizat contractul. Ei, dupa mai bine de o luna am sapat pe net pana am dat de telefonul fabricii si, din aproape in aproape, am ajuns sa vorbesc cu responsabilul privind exporturile catre Romania. Supriza a fost ca BS Motors a mintit cu nerusinare, de fapt ei nu si-au platit datoriile catre fabrica si din acest motiv fabrica a sistat livrarile. Sunt neagra de suparare!!!!

Adresa de email a domnului cu care am vorbit este: gborka@suzuki.hu (cu rezerva ca numele maghiare sunt destul de greu de inteles).

Urmeaza OPC si ma mai gandesc... maine au promis ca imi vor da un raspuns, dar deja nu mai suport sa aud numele de BS Motors!

Bafta!

Edit: povestea ta care e si cu ce dealer ai probleme?? "

Ce parere aveti?
« Ultima Modificare: 21.Oct.2008, 03:00:53 p.m. de body »

• Hero Member
« Răspuns #148 : 21.Oct.2008, 03:05:37 p.m. »
Eternii si fascinantii B&S... Sper sa-mi vina masina cand trebuie ca altfel... nu stiu cum o sa mai reactionez!

Offline body

« Răspuns #149 : 22.Oct.2008, 10:17:26 a.m. »
Tot incerc de cateva zile sa iau legatura cu un anume domn Cioloboc care ar fi nu-sh ce sef pe acolo , nu se poate asa ceva . Cred ca ma duc sa iau banii de la ei ( avansul ) si ma duc la Redtor .Ieri au zis ca intr-o sapt imi aduc masina !
News Dintr-o data acum circa 10 min. m-a sunat Dl Cioloboc care imi spune ca masinuta mea a iesit ieri din fabricatie si cel tarziu vinerea viitoare ( 31.10.2008) voi avea masina.
Sa fie oare mailurile trimise ieri in Ungaria rezultatul acestei rapiditati?
News2 Exista Suzuki Romania , m-a sunat cinbeva din partea lor acum 5 minute si mi-a confirmat ca masinuta mea a iesit ieri din fabricatie si pana vinerea viitoare am masina . De asemenea a spus ca este inadmisibil ca sa astept 3,5 luni pentru ea .
Deci mailurile mele au avut efect ! :D :D
News 3 . Am primit si raspuns la mailul meu catre Suzuki Hungary !
« Ultima Modificare: 22.Oct.2008, 11:35:25 a.m. de body »