Autor Subiect: Timp de asteptare SX4  (Citit de 82696 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline body

Re: Timp de asteptare SX4
« Răspuns #130 : 09.Oct.2008, 09:45:10 p.m. »
Pai ceva in genul asta au zis , probabil il scaneaza si il trimit !Iar eu o sapt nu am cum sa mai ajung acolo ( sunt din Ploiesti) .
Dupa cum am zis , SX4 va fi masina nevesti-mii , problema e ca a cam inceput sa o ia pe a mea , si chestia asta ma forteaza sa fac scandal ! ;D
Sunt curios daca cineva care asteapta SX4 a primit vre-o stire ceva !
PS Azi 16.10.2008 am inteles ca au inceput sa se primeasca seriile de sasiu pt SX4 GS!
« Ultima Modificare: 16.Oct.2008, 11:35:49 a.m. de body »
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #131 : 17.Oct.2008, 10:01:55 a.m. »
In sfarsit o veste buna :happy: pentru cei care asteapta masinuta de la B&S.

P.S. Daca nu va suna ei sa va anunte ar cam trebui sa-i sunati voi sa-i mai intrebati de sanatate!
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline sx4alex

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
« Răspuns #132 : 17.Oct.2008, 10:56:17 a.m. »
Salutare

Rog pe cei care trebuie sa primeasca sx4 glx sau gs 4 wd in perioada asta, sa anunte dc stiu ceva de productia lor, pentru ca pe mine mau anuntat ca anu asta nu vor produce nici glx , nici Gs, alte tertipuri sa nusi onoreze comanda ceoi de la Sara Motors Timisoara (eu fiind din Bucuresti).
« Ultima Modificare: 17.Oct.2008, 12:16:37 p.m. de sx4alex »

SX4 4wd GLX Sunlightcooper primul din Targoviste :D

Offline body

« Răspuns #133 : 17.Oct.2008, 11:11:51 a.m. »
De ce nu te duci frumusel la ei sa ii pui sa-ti faca un aditional la contract in care sa specifice termenul de livrare ?
Dupa cum am spus mie mi s-a spus ca au inceput sa primeasca seriile de sasiu pt GS-uri 4x4 , ceea ce inseamna ca in circa o sapt incep sa soseasca masinutele .
Eu am termen maxim de livrare 10 nov.
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #134 : 17.Oct.2008, 11:15:05 a.m. »
Salutare

Rog pe cei care trebuie sa primeasca sx4 glx sau gs 4 wd in perioada sa anunte dc stiu ceva de productia lor, pentru ca pe mine mau anuntat ca anu asta nu vor produce, alte tertipuri sa nusi onoreze comanada.

Buna!
Daca citeai un pic mai in spate - eu am scris ca masina mea 1.6 GS 4WD sunlight copper va intra in fabricatie in luna noiembrie, cei de la B&S au primit un numar de fabrica pentru ea, iar cand iese din fabricatie (asta intamplandu-se pana la sfarsitul lunii respective) vor primii o serie de motor si de sasiu. Si la mine in actul aditional am trecut un termen maxim de livrare de 10 decembrie.

Mai este o problema - avand in vedere ca au aparut atat de multi dealeri, s-ar putea ca B&S sa nu mai faca fata sa aduca atatea masini (gandeste-te ca fabrica din Ungaria am inteles ca e singura pe Europa  :-O). Deci daca ai contractul incheiat ceva mai tarziu... se pare ca ai o gramada de ghinion. La mine se vor face 5 luni pana voi primi masina, deci daca asteptarea ta nu se apropie de 5 luni, sa nu-ti faci iluzii :P
« Ultima Modificare: 17.Oct.2008, 11:22:52 a.m. de ..::Khaos::.. »
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline sx4fan

« Răspuns #135 : 17.Oct.2008, 09:06:09 p.m. »
                 Sunt posesorul unui SX4 1,9 TD GS 4WD  motor 1,9DDiS
               Povestea achizitionarii masinii este urmatoarea:
                     -am tatonat terenul la SARA MOTORS TIMISOARA,dar se pare ca nu prea erau interesati sa vanda,asa ca am renuntat;
                     -m-am deplasat la REDTOR ORADEA si in 60 min am semnat contractul;
                     -nu aveau pe stoc decat masini sx4 pe benzina ;
                     -deoarece era in 06.08.2008(perioada de concedii la fabrica din Ungaria),nu mi-au putut promite ca termen de livrare decat sfarsitul lunii octombrie ;voiam neaparat culoarea galactic gray metalic ;
                     -sunlight cooper pearl metalic o puteau livra in septembrie,dar am refuzat ;
                     -am obtinut bonus culoarea metalizata si presurile originale sx4(probabil n-am negociat destul) ;
                     -am platit direct la ei avansul de 20% din valoarea masinii(in lei la cursul zilei) si am semnat contractul ;
                     -dupa o saptamana ma suna si( -surpriza-) ma anunta ca voi primi masina la sfarsitul lui august ;
                     -asa a si fost,m-au sunat in 29 august ca masina a sosit ;
                     -in 04.09.2008 am ridicat masina cu 7 Km la bord ;
SX4 4WD 1,9DDIS;  SX4 S-CROSS 1,6DDIS LUXUS

Offline MrZ

« Răspuns #136 : 17.Oct.2008, 11:44:10 p.m. »
Un om norocos. Bun venit in club!
Suzuki SX4 1.6l 4X4 GS 107CP

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #137 : 18.Oct.2008, 01:47:51 a.m. »
Am intalnit si romani norocosi....ori dealeri interesati sa-si vanda produsul.

Bine ai venit ..si te asteptam la intalniri.  ;)

P.S. Suntem curiosi cum ai aflat de noi. Da-ne un raspuns aici.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Leutz

« Răspuns #138 : 20.Oct.2008, 04:09:16 p.m. »
Sa te stapaneasca sanatos.
Bun venit in club !!!
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline pentium3d

• Full Member
  • Mesaje postate: 193
  • SX4 4WD GS / SX4 S-Cross 1.4 AllGrip Passion
« Răspuns #139 : 21.Oct.2008, 11:46:54 a.m. »
Salutare!

Legat de timpul de asteptare  (1,6 GS 4WD) ...incheiat contract la sfarsitul lui august (Iasi, Dolly), sperante undeva in jurul lui 15 oct,
sunat pe 15 oct si raspunsul primit a fost ca ar trebui pana la sfarsitul lunii (sper).

Pe 06oct am fost o vizita surpriza la showroom, si erau venite cateva SX4 insa nu era nici una GS 4WD  (sau poate nu aveau ornamentele puse si m-am inselat?)...oricum a mea nu era clar (m-am orientat si dupa culoarea comandata).

Mai astept, dar sper sa nu fiu atat de "norocos" precum  ..::Khaos::..   :D
Oameni suntem toti. OAMENI sunt putini.