Autor Subiect: Timp de asteptare SX4  (Citit de 82677 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: Timp de asteptare SX4
« Răspuns #120 : 08.Oct.2008, 02:40:24 p.m. »
Oare din cauza timpului mare de asteptare se vinde SX4 la suprapret?!  ;D :o
http://www2.autovit.ro/vsdetalii8.php?IDM=1116747&parinte=%2Fmasini%2Fsuzuki%2Fsx4%2Findex.php%3F

Frateeee!! 18.000 euro?! :o din configuratie presupun ca e GS-ul care e 15.000, plus ce mai are acolo senzori, cotiera, alarma - maxim inca 1000. Ma intreb cine o cumpara masina? Eu as prefera una noua chiar daca astept :D mai ales avand in vedere ca noua o iau cu 3000 de euro mai putin  :D

PS: ma intreb oare de ce o vinde asa repede?  :-\
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline body

« Răspuns #121 : 08.Oct.2008, 08:26:41 p.m. »
Am sunat azi iar la B&S , iar cei de acolo mi-au spus ca nu stiu cand vine masinuta , dar ca sigur luna asta va fi fabricata .
Tot azi am sunat la Redtor si mi-au spus ca IN 2 SAPT ei imi pot aduuce masinuta !
Nu mai inteleg nimic , dupa ce cei de la B&S mi-au zis ca luna asta nu au livrat NICI UN GS-u !
Voi ce ziceti de chestia asta , ca eu unul nu pricep nimic. Acum din doua una : ori cei de la B&S ne tin de prosti , ori cei de la Redtor mananca gogosi . Eu unul inclin sa cred ca e vorba de prima varianta !
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline Leutz

« Răspuns #122 : 08.Oct.2008, 09:40:15 p.m. »
Nu stiu, dar din cate vad baietii de la BS cred ca incep sa se orienteze catre alte chestiuni ... mai facile, gen motociclete made in taiwan, china si alte tari de-astea exotice.
Mi-e teama ca din cauza managementului defectuos si a relatiilor nu foarte bune cu lumea de ... pretutindeni, il cam scapa din mana pe Mos Suzuki.
Doamne-ajuta sa nu fie-asa. Jucatori mai multi, concurenta mai are, servicii mai bune ... hmmmm
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline Mako

« Răspuns #123 : 08.Oct.2008, 09:44:36 p.m. »
Am sunat azi iar la B&S , iar cei de acolo mi-au spus ca nu stiu cand vine masinuta , dar ca sigur luna asta va fi fabricata .
Tot azi am sunat la Redtor si mi-au spus ca IN 2 SAPT ei imi pot aduuce masinuta !
Nu mai inteleg nimic , dupa ce cei de la B&S mi-au zis ca luna asta nu au livrat NICI UN GS-u !
Voi ce ziceti de chestia asta , ca eu unul nu pricep nimic. Acum din doua una : ori cei de la B&S ne tin de prosti , ori cei de la Redtor mananca gogosi . Eu unul inclin sa cred ca e vorba de prima varianta !

Nu te mai mira atat si nimeni nu mai trebuie sa se mire cum procedeaza alti dealeri de fac sa vina masina in 2sapt sau 1luna...si nu mai faceti comparatii intre altii si b&s.Totul e limpede si e pe fata  ::) cine inca mai asteapta de luuuuuuuuuuuuuuuuuni de zile sa ii vina masina prin b&s o sa astepte pana la sfarsitul lui nov-sa speram-(inclusiv eu) iar cei care sunt in alta parte vor astepta cam 2sapt,1luna-asta e termenul adevarat.Asa ca...rabdare si tutun(eu nu fumez totusi,inlocuiesc cu @#%^*@!  :-X )

Offline sx4alex

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #124 : 08.Oct.2008, 09:47:43 p.m. »

Nu te mai mira atat si nimeni nu mai trebuie sa se mire cum procedeaza alti dealeri de fac sa vina masina in 2sapt sau 1luna...si nu mai faceti comparatii intre altii si b&s.Totul e limpede si e pe fata  ::) cine inca mai asteapta de luuuuuuuuuuuuuuuuuni de zile sa ii vina masina prin b&s o sa astepte pana la sfarsitul lui nov-sa speram-(inclusiv eu) iar cei care sunt in alta parte vor astepta cam 2sapt,1luna-asta e termenul adevarat.Asa ca...rabdare si tutun(eu nu fumez totusi,inlocuiesc cu @#%^*@!  :-X )

Mie imi expira termenul contractului Cu SARAMotors in 4 zile, nici la mine nu e niciun semn sa-mi vina masina.
Mi-au zis ca acum au adus modelele 2wd si dieselul de 1,6.
Sa-i mai bat la cap sa-mi dea si mie pachetul de roti iarna, am inteles ca anvelopele sunt pirelli :d.

SX4 4wd GLX Sunlightcooper primul din Targoviste :D

Offline Mako

« Răspuns #125 : 08.Oct.2008, 09:54:58 p.m. »
In alta ordine de idei, dealerul meu de la b&s mi-a spus ca masina mea a intrat in productie pe 1oct si cam toate comenzile de pana acum au intrat zilele acestea deci in acest caz masinile vor fi gata pana prin nov.Azi poate li s-au montat scaunele,maine urmeaza airbagurile  ::) In acest ritm TREBUIE ca masinile sa fie in fata caselor noastre cam intr-o luna si ceva.Din mom ce masinile au intrat oficial in productie e logic si normal sa fie gata pana la sf lui nov.Daca nu...urmeaza "stirile" :) Cine s-a prins a inteles...

Offline shmocs

« Răspuns #126 : 08.Oct.2008, 10:34:35 p.m. »

Redtor nu mananca in nici un caz gogosi :) - unu singur sa il aud pe forum ca a avut vreo problema la livrare cu Redtor. Toata stima.
Suzuki SX4 1.6 GS 4WD Argintiu.

Offline herrgrila

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
« Răspuns #127 : 08.Oct.2008, 11:13:46 p.m. »
subscriu la ce zice shmocs.
Foarte profi cei de Oradea.
Stiu sa faca afaceri.
Cand m-am hotarat sa dau avansul, am sunat pe rand la Valcea si la b&s deoarece erau mai aproape de mine.
M-au aburit si nu catadicsit sa-mi dea atentie.
In schimb la Redtor am sunat intr-o doara, duminica dimineata pe un nr de mobil.
Nu mi-a raspuns nimeni pt ca era zi libera.
In circa o ora am fost sunat de un reprezentant care mi-a raspuns amabil la toate intrebarile.
Desi initial eu mi-am cerut scuze, nestiind ca nu lucreaza duminica si am vrut sa revin luni cu un telefon, am fost refuzat categoric spunandumi-se:
- No problem! Cateva minute nu inseamna un capat de tara!
Mai rar astfel de angajati!
Si in plus, toate termenele date de ei au fost respectate intocmai.

Offline body

« Răspuns #128 : 09.Oct.2008, 09:27:05 p.m. »
Azi , profitand de un drum la TIB am deviat un pic din drum si pana la B&S. Mi s-a aratat pe calculator pe site-ul fabricii ca intr-adevar masinuta mea va fi fabricata luna asta ( era un nr de fabrica cu data luna oct )  si mi s-a spus ca maine imi vor trimite un mail in care vor scrie data ferma de livrare max 4-5 nov .
De asemenea mi s-a spus ca e posibil ca cei de la Redtor sa aduca masinutele de la alti dealeri din Hungary , nu direct de la fabrica.
Ma rog , o accept si pe asta , mai astept 2 sapt si daca nici in astea 2 sapt nu am nr si seria de sasiu ,ceea ce inseamna inca o sapt pana vine masinuta atunci ma apuc de scandal .
Erau in curtea lor 2 SX4 diesel - una alba si una culoarea aia maro .
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #129 : 09.Oct.2008, 09:35:27 p.m. »
Azi , profitand de un drum la TIB am deviat un pic din drum si pana la B&S. Mi s-a aratat pe calculator pe site-ul fabricii ca intr-adevar masinuta mea va fi fabricata luna asta ( era un nr de fabrica cu data luna oct )  si mi s-a spus ca maine imi vor trimite un mail in care vor scrie data ferma de livrare max 4-5 nov .

Ti-as recomanda sa mergi la B&S sa faci un act aditional la contract in care ei se angajeaza sa-ti aduca masina pana pe 4-5 nov. Daca nu, sa-ti dea despagubiri.. in optionale sau alte reduceri. Eu asa am facut si in caz ca vor depasi termenul pe care l-am stabilit o sa primesc gratuit optionalele pe care le-am comandat (senzori si cotiera) - sper totusi sa nu se ajunga pana acolo  ::)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x