0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Oare din cauza timpului mare de asteptare se vinde SX4 la suprapret?! ;D :ohttp://www2.autovit.ro/vsdetalii8.php?IDM=1116747&parinte=%2Fmasini%2Fsuzuki%2Fsx4%2Findex.php%3F
Am sunat azi iar la B&S , iar cei de acolo mi-au spus ca nu stiu cand vine masinuta , dar ca sigur luna asta va fi fabricata . Tot azi am sunat la Redtor si mi-au spus ca IN 2 SAPT ei imi pot aduuce masinuta !Nu mai inteleg nimic , dupa ce cei de la B&S mi-au zis ca luna asta nu au livrat NICI UN GS-u !Voi ce ziceti de chestia asta , ca eu unul nu pricep nimic. Acum din doua una : ori cei de la B&S ne tin de prosti , ori cei de la Redtor mananca gogosi . Eu unul inclin sa cred ca e vorba de prima varianta !
Citat din: body din 08.Oct.2008, 08:26:41 p.m.Am sunat azi iar la B&S , iar cei de acolo mi-au spus ca nu stiu cand vine masinuta , dar ca sigur luna asta va fi fabricata . Tot azi am sunat la Redtor si mi-au spus ca IN 2 SAPT ei imi pot aduuce masinuta !Nu mai inteleg nimic , dupa ce cei de la B&S mi-au zis ca luna asta nu au livrat NICI UN GS-u !Voi ce ziceti de chestia asta , ca eu unul nu pricep nimic. Acum din doua una : ori cei de la B&S ne tin de prosti , ori cei de la Redtor mananca gogosi . Eu unul inclin sa cred ca e vorba de prima varianta !Nu te mai mira atat si nimeni nu mai trebuie sa se mire cum procedeaza alti dealeri de fac sa vina masina in 2sapt sau 1luna...si nu mai faceti comparatii intre altii si b&s.Totul e limpede si e pe fata : cine inca mai asteapta de luuuuuuuuuuuuuuuuuni de zile sa ii vina masina prin b&s o sa astepte pana la sfarsitul lui nov-sa speram-(inclusiv eu) iar cei care sunt in alta parte vor astepta cam 2sapt,1luna-asta e termenul adevarat.Asa ca...rabdare si tutun(eu nu fumez totusi,inlocuiesc cu @#%^*@! :-X )
Azi , profitand de un drum la TIB am deviat un pic din drum si pana la B&S. Mi s-a aratat pe calculator pe site-ul fabricii ca intr-adevar masinuta mea va fi fabricata luna asta ( era un nr de fabrica cu data luna oct ) si mi s-a spus ca maine imi vor trimite un mail in care vor scrie data ferma de livrare max 4-5 nov .