Am fost ieri la Oradea (am trecut pe la Redtor pt. revizia de 1.000 km) si pot spune ca aveau ceva SX4 pe stoc si pot confirma ca au relatie buna cu fabrica din Ungaria (am auzit o discutie telefonica - era greu sa nu o auzi
... asa de tare vorbea persoana in cauza
- dintre cineva de la Redtor si Suzuki Ungaria) => de asta aduc ei mai repede masini.
Am mai aflat:
- pretul reviziei de 1.000 km este de 40 lei (am avut programare la or 15:30, la ora 15:25 am fost acolo, la ora 15:27 masina era in atelier ... nota 10 la operativitate)
- pretul reviziei de 15.000 km este de 270 lei (schimb filtru ulei + ulei + manopera)
- pretul la diverse accesorii (cotiera = 385 lei + 60 Lei montarea; 11 EUR o plasa laterala portbagaj; 35 EUR perechea de aparatori la bara; 140 EUR suportul de portbagaj; 60 EUR tavita portbagaj; 250 Lei setul de covorase - orice model
.. si eu eram pregatit sa dau 150 Lei .. cum spunea cineva aici ca si-a luat presuri cauciuc .. insa la pretul de 250 Lei ...am renuntat deocamdata); se pare ca preturile accesoriilor originale sunt destul de mari ...
(tavita o voi lua de la Selgros cu ... 23.5 Lei)
- oferta momentan la 1.6 GLX 4WD a revenit la pretul de 13.850 EUR + vopsea metalizata, iar Redtor ofera revizii gratuite timp de 3 ani (ulei + filtru ulei + manopera; restul se plateste)
O singura mentiune: in timpul reviziei mi-au schimbat suportul de numere cu cele care fac reclama la Redtor (m-au intrebat, e drept .. dar tot mi se pare cam aiurea), iar stickerul cu dealerul de Cluj a diparut si a fost inlocuit cu unul de Redtor .. asta fara acordul meu
... sincer arata mai bine cel de Cluj
.. deci voi cere altul de la cei din Cluj