Autor Subiect: Timp de asteptare SX4  (Citit de 82688 ori)

0 Membri şi 8 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline body

Re: Timp de asteptare SX4
« Răspuns #110 : 06.Oct.2008, 10:07:05 p.m. »
Daca la masina asta astept acum mai mult de 3 luni , sunt curios cat o sa astept la anul la Honda Accord , pt ca locul Lancerului va fi luat de un Accord care mi se pare mai mult decat bestiala !
PS Tot neagra ca si Lancerul . Adevarul e ca daca nu era Lancerul negru Suzie tot neagra as fi vrut sa o iau !
PS2 @khaos Mersi pt urare ! :D
PS3 Eu iau masina cu banii jos si astia tot nu se agita !
Prin alte parti , cand iei o masina cu banii jos ai si anumite facilitati !Ce sa faci ....romania ( cu r mic) .
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #111 : 06.Oct.2008, 10:11:28 p.m. »
PS3 Eu iau masina cu banii jos si astia tot nu se agita !
Prin alte parti , cand iei o masina cu banii jos ai si anumite facilitati !Ce sa faci ....romania ( cu r mic) .

Sa stii ca nu vad de ce s-ar agita daca iei cu banii jos sau nu, pentru ca pana la urma ei oricum primesc toti banii de la firma de leasing sau de la banca.. deci cam tot aia e...  :-\
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #112 : 06.Oct.2008, 10:13:41 p.m. »
Dar.... mai era una acolo, caramiziu. Doar ca-i DDiS! Propietarul ei este pe aici?
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

• Hero Member
« Răspuns #113 : 06.Oct.2008, 10:31:08 p.m. »
Am vazut-o si eu p-aia caramizie si am facut ochii mari! .. pana am constat ca nu era configuratia pe care o vroiam eu :P

Offline herrgrila

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
« Răspuns #114 : 07.Oct.2008, 04:00:15 p.m. »
Astazi am fost sunat de la Redtor! :D
A sosit masina.
Datorita ratei de schimb am decis sa mai astept, renuntand in favoarea altui client. :(
Per total consider ca cei de la Redtor sunt OK in privinta termenelor de livrare.
Am dat avansul pe 13.08 si a sosit masina pe 07.10.
Aviz amatorilor de SX4.

• Hero Member
« Răspuns #115 : 07.Oct.2008, 04:02:11 p.m. »
Wow ai renuntat la masina?  :o  Cre ca m-ar fi durut inima, n-as fi putut!  :-X  Pentru binele tau, sper sa mai scada euroiu...

Offline herrgrila

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
« Răspuns #116 : 07.Oct.2008, 04:17:32 p.m. »
Asa este!
M-a durut sufletul si a trebuit sa duc si munca de lamurire cu consoarta.
Insa nu am vrut sa platesc diferenta, care dupa parerea mea nu este rezultatul crizei mondiale, ci al pomenilor electorale si al luptei pt ciolan duse de cretinoizii astia din politica.

« Ultima Modificare: 07.Oct.2008, 04:20:41 p.m. de herrgrila »

Offline ASZ

« Răspuns #117 : 07.Oct.2008, 11:05:23 p.m. »
Am fost ieri la Oradea (am trecut pe la Redtor pt. revizia de 1.000 km) si pot spune ca aveau ceva SX4 pe stoc si pot confirma ca au relatie buna cu fabrica din Ungaria (am auzit o discutie telefonica - era greu sa nu o auzi :) ... asa de tare vorbea persoana in cauza :) -  dintre cineva de la Redtor si Suzuki Ungaria) => de asta aduc ei mai repede masini.
Am mai aflat:
 - pretul reviziei de 1.000 km este de 40 lei (am avut programare la or 15:30, la ora 15:25 am fost acolo, la ora 15:27 masina era in atelier ... nota 10 la operativitate)
 - pretul reviziei de 15.000 km este de 270 lei (schimb filtru ulei + ulei + manopera)
 - pretul la diverse accesorii (cotiera = 385 lei + 60 Lei montarea; 11 EUR o plasa laterala portbagaj; 35 EUR perechea de aparatori la bara; 140 EUR suportul de portbagaj; 60 EUR tavita portbagaj; 250 Lei setul de covorase - orice model :( .. si eu eram pregatit sa dau 150 Lei .. cum spunea cineva aici ca si-a luat presuri cauciuc .. insa la pretul de 250 Lei ...am renuntat deocamdata); se pare ca preturile accesoriilor originale sunt destul de mari ... :(  (tavita o voi lua de la Selgros cu ... 23.5 Lei)
 - oferta momentan la 1.6 GLX 4WD a revenit la pretul de 13.850 EUR + vopsea metalizata, iar Redtor ofera revizii gratuite timp de 3 ani (ulei + filtru ulei + manopera; restul se plateste)

O singura mentiune: in timpul reviziei mi-au schimbat suportul de numere cu cele care fac reclama la Redtor (m-au intrebat, e drept .. dar tot mi se pare cam aiurea), iar stickerul cu dealerul de Cluj a diparut si a fost inlocuit cu unul de Redtor .. asta fara acordul meu :( ... sincer arata mai bine cel de Cluj :) .. deci voi cere altul de la cei din Cluj :)

Offline LeonardSZK

« Răspuns #118 : 08.Oct.2008, 10:26:00 a.m. »
Oare din cauza timpului mare de asteptare se vinde SX4 la suprapret?!  ;D :o
http://www2.autovit.ro/vsdetalii8.php?IDM=1116747&parinte=%2Fmasini%2Fsuzuki%2Fsx4%2Findex.php%3F
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #119 : 08.Oct.2008, 10:53:17 a.m. »
Multi cer putin dau. Este pretul lui...sunt convins ca nu-l vinde la pretul ala. Daca tot cumperi ce se nimereste (culoare, dotari, etc.) de ce sa nu iei ce are dealerul pe stoc?
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!