Autor Subiect: Timp de asteptare SX4  (Citit de 82675 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: Timp de asteptare SX4
« Răspuns #100 : 06.Oct.2008, 07:03:25 p.m. »
Io's la B&S acu'....cu a mea Marlanica.
Am vazut in fata un SX4 Alb....deci cine asteapta un SX4 alb??

In jur de 1-1.30 mai erai in service cu masina? ca am vazut un suz negru pe rampa, da nu m-am apropiat destul sa vad si numarul :P
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #101 : 06.Oct.2008, 08:42:02 p.m. »
Da.....
Eram baiatu' cu laptopu' pe masa....(adica bine pregatit pentru a pierde o zi acolo: 9:00-18:20)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

• Hero Member
« Răspuns #102 : 06.Oct.2008, 09:15:02 p.m. »
Da.....
Eram baiatu' cu laptopu' pe masa....(adica bine pregatit pentru a pierde o zi acolo: 9:00-18:20)

Haaa te-am vazut :D eu eram un pic mai incolo, cu tata, venisem sa avem o discutie prietenoasa cu dealer-ul  ::)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #103 : 06.Oct.2008, 09:21:00 p.m. »
Aha...cred ca te-am remarcat si io. De fapt cred ca stiu tot ce au facut astia astazi. 2 livrari, o tipa cu sx4 cu probleme la garantie, 2 revizii de swift si multa, multa panica...pardon. Pregatire!
  • #romaniaelectrica

• Hero Member
« Răspuns #104 : 06.Oct.2008, 09:26:12 p.m. »
Pfuu.. da e cam nasol sa pierzi toata ziua cu masina in service... Ai rezolvat macar problemele?

Offline body

« Răspuns #105 : 06.Oct.2008, 09:43:38 p.m. »
@khaos .
Tu cand ai dat avansul pentru masinutza si ce culoare vrei sa iei?
Eu am dat pe 9 iulie , pentru una gri sobolan .
Dupa cum am spus prima cumparata la firma a venit repede ( circa o luna ) . Nu stiu de ce acum intarzie atat.
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #106 : 06.Oct.2008, 09:48:33 p.m. »
OFF: Prefer sa nu comentez ;). Ma bucur doar ca-s acasa langa a mea nevasta si fratele Marlanicai (SX4) adica Marlanu' ;)
  • #romaniaelectrica

• Hero Member
« Răspuns #107 : 06.Oct.2008, 09:51:36 p.m. »
Masina pe care o astept este 1.6 GS 4x4 sunlight copper  :-*

Contractul l-am semnat cu B&S pe 20 si ceva iunie, atunci am facut contract si cu firma de leasing (ca iau in leasing masina) si au emis factura pt avans (vreo 6000 euro). Aveam timp de plata vreo 2 luni, asa ca nu i-am dat imediat, am zis sa mai astept sa vedem ce se aude cu masina.. asa ca i-am platit in ultimu moment, prin august. Oricum nu aveam nici o stire, dar am zis sa nu pierd dosarul de la leasing.

Nimeni nu stie exact de ce vin masinile atat de greu... eu deja o astept de 3 luni si mai am ceva... O sa vina prin a 2-a jumatate a lunii noiembrie, din cate am aflat recent. Se pare ca fabrica ar produce un numar limitat de suzuki-uri pe an, gen vreo 150.000, iar astea sunt pentru toata Europa. Acum dilema e cum de alti dealeri din tara (ex. Redtor Oradea) pot aduce masinile mai repede... Nu se stie! Ori sunt in relatii prea bune cu fabrica... ori or lua si ei de pe la alti dealeri din Ungaria. Oricum, cert este ca la B&S merg cam greu lucrurile in ultima vreme.

Dar ce sa fac, strang din dinti si astept. Sper sa vina masina inaintea lu' Mos Craciun, ca am nevoie de ea la rev  ::)

Offline body

« Răspuns #108 : 06.Oct.2008, 09:53:32 p.m. »
Dupa cum am mai spus asta nu va fi masina mea , ci a nevesti-mii , dar cum acum ea e relativ proaspata mamica ( avem un bebe de 5 luni ) nu are nevoie disperata de masina . Actualmente am un Lancer si o Dacie break , atunci cand nevasta-mea are nevoie de masina ii las Lancerul . Ce mi se pare frustrant e ca dealerii nu spun nimic legat de data cand POT SAU VOR sa aduca masina .
Adica dau un avans de care dealerul se foloseste fara a da vre-un leu dobanda si te amana apoi fara sa-si bata capul cu asta .
Spre comparatie la Kalos am asteptat 5 saptamani in 2005 iar la Lancer 3 saptamani anul trecut .
Acum deja au trecut 3 luni !
Am comandat la masina si carlig de remorca , bandouri de colt , ornament evcuare inox, folie din aia neagra la portbagaj , am cumparat deja bari portbagaj , presuri , huse etc.
Ma gandeam si la un bull bar de inox si ornamente praguri inox !
« Ultima Modificare: 06.Oct.2008, 10:01:17 p.m. de body »
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

• Hero Member
« Răspuns #109 : 06.Oct.2008, 10:01:07 p.m. »
Sa-ti traiasca bebelu! :)

Sincera sa fiu, nu stiu cat de mult este vina dealerului si cat de mult a fabricii pentru timpul asta nebunesc de asteptare. Dar cre ca nici B&S nu prea au relatii pe acolo, o pila ceva sa aduca masini mai multe. Luna asta, de exemplu, am inteles ca aduc vreo 7-8 masini... cam putintel, dupa parerea mea. Cu toate astea, inainte de perioada de vara parca veneau ceva mai bine masinile...  :o