Autor Subiect: Timp de asteptare SX4  (Citit de 82663 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Timp de asteptare SX4
« Răspuns #10 : 22.Sep.2008, 12:31:38 p.m. »
Am o curiozitate. Ne poti spune te rog despre ce reprezentant vanzari este vorba?
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Mako

« Răspuns #11 : 22.Sep.2008, 12:49:22 p.m. »
Am zis...B&S Tunari, sos de centura...initial au zis ca la inceputul lui sept vine sigur masina.Bun.Am astept cu infrigurare...a trecut si vacanta de la fabrica.Bun.Astept sa sune nu ma suna nimeni...sun eu.Nu sunt masini,nici vesti, ASTEPTATI.Bun...astept si dupa 1 sept dealerul ma anunta ca fabrica nu va produce nici un sx4-glx-1.6 pt luna sept!!!!!Ca sa numai zic ca tot dealarul meu ma anunta ca a cautat si in provincie la alte repr modelul meu dar nu a gasit.Vestea cea buna...mai astept pana pe(dupa) 15oct cand atunci pare-se-cica...vor veni. Azi am citit pe forum ca cineva si-a luat direct masina, modelul meu, de la Radacini - o aveau pe stoc - Deci exista masini dar cei dela B&S probabil au alte "prioritati".Din acest moment voi informa pe toti cei care ma vor intreba de "seriozitatea si punctualitatea" de care dau dovada cei de la B&S.Imi pare enorm de rau ca m-am cam grabit si nu am ales alta reprezentanta...asta e, sunt la mana lor.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #12 : 22.Sep.2008, 01:02:54 p.m. »
Am o curiozitate. Ne poti spune te rog despre ce reprezentant vanzari este vorba?

Ma refeream la individul in cauza....ca am inteles ca sunt cateva exemplare....vai de ei!
  • #romaniaelectrica

Offline Mako

« Răspuns #13 : 22.Sep.2008, 01:25:11 p.m. »
Un anume Dumitru Razvan, omu' a fost de treaba ce sa zic,a vorbit frumos, m-a sunat de vreo 2,3 ori dar mereu mi-a zis ca nu gaseste masina.Mi-a zis si ca imi da avansul inapoi daca vreau.I-am zis ca nu vreau, vreau masina.Mi-am pierdut timpul ca sa iau avansul inapoi dupa 2luni si nu masina? Nu stiu dar nu cred ca e el vinovat "problema" vine de undeva de sus de la B&S probabil...Ce-ti zice sefu' aia faci, cam asa e... :-\ Daca stateam pe forumuri inainte si ma documentam acum nu eram in situatia asta.Asa e cand ai incredere in oameni si zici ca nu ti se va intampla tocmai tie...

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #14 : 22.Sep.2008, 01:26:18 p.m. »
Eram 99% ca de el este vorba. Din cauza lui nu am mai comandat eu masina la B&S  ;D
  • #romaniaelectrica

Offline Mako

« Răspuns #15 : 22.Sep.2008, 01:26:58 p.m. »
Mersi, ma incurajezi excelent.Dar ce ti-a facut?

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #16 : 22.Sep.2008, 01:42:49 p.m. »
Si eu am comandat tot de la Razvan Dumitru si nu cred nici eu ca are el vreo legatura cu termenul de livrare al masinilor. Dupa ce am insistat cu cateva telefoane la el mi-a spus ca nu poate sa ma ajute mai departe si m-a pus in legatura cu un director de vanzari parca de la B&S care dupa ce i-am expus clar situatia si intentiile mele a reusit ca in 3 zila sa-mi faca rost de masina. Din pacate nu ii mai retin numele.

Offline LeonardSZK

« Răspuns #17 : 22.Sep.2008, 01:48:11 p.m. »
Cei de la B&S erau cunoscuti si la Redtor ca fac afaceri pe banii clientilor... :o
Imprumut fara dobanda....
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline Mako

« Răspuns #18 : 22.Sep.2008, 01:49:10 p.m. »
Mersi pt info rexkroki. Are idee cineva, oare chiar nu s-a produs nici un sx4-glx pt luna septembrie asa cum mi s-a spus mie?

Offline body

« Răspuns #19 : 22.Sep.2008, 02:00:54 p.m. »
Si eu am dat avansul de 1500 euro pe data de 9 iulie pt un SX4 la B&S , initial au zis ca il voi avea in sept , dar pe la inceputul lui aug mi-au zis ca va veni in jurul datei de 15 oct . Ii costa un discount de 150 euro pentru carligul de remorca ! ;D
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara