Autor Subiect: Ce parere aveti despre femei la volan?  (Citit de 16155 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Ce parere aveti despre femei la volan?
« Răspuns #80 : 10.Apr.2009, 09:55:20 p.m. »
Sau asa:

>:)

• #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline DjLuciano

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 250
« Răspuns #81 : 10.Apr.2009, 10:26:46 p.m. »
n-are greturi..face ce stie mai bn :P

Sony edit: Atentie la limbajul tip mIRC!
« Ultima Modificare: 10.Apr.2009, 11:52:38 p.m. de Sony »
enjoy clubbing!!!

Offline bogdanb

« Răspuns #82 : 10.Apr.2009, 11:48:10 p.m. »
Astia de care povesteste Sony sunt tari de tot...
Si nu e offtopic, e vorba despre femei la volanul...familiei  :D
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #83 : 13.Apr.2009, 03:34:33 p.m. »
Eu sunt putin mai frustrat..Avand experiente anterioare cu femei care se machiaza, nu ma vad, masina merge si intra in mine, tind sa le feresc cat pot de mult.Sunt constient de faptul ca exista si femei care conduc ok, bine sau foarte bine dar evit sa le intalnesc.Punct.Mai bine ma feresc la o distanta de cel putin o banda (cand se poate) sau sa astept cuminte sa treaca ele si de-abia dupa aceea trec si eu.Nu se stie de unde sare Kamikaze woman sau harakiri girl...si nici nu mai vreau sa-i tin companie.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline bogdanb

« Răspuns #84 : 13.Apr.2009, 08:47:03 p.m. »
Eu sunt putin mai frustrat...

Abilitatea de a evita soferii (itele) kamikaze e o atitudine atat sanatoasa cat si inteligenta. Ceea ce demonstreaza ca de fapt NU faci parte din grupul frustratilor carora li se suie sangele in cap daca de ex. sunt depasiti de o femeie. :good:
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #85 : 14.Apr.2009, 09:01:21 a.m. »
Din partea mea pot sa ma depaseasca 100!Nu-mi pasa.daca am ceva de demonstrat nu o fac cu masina...ca nu are sens...de obicei se demonstreaza cu creierul! cine demonstreaza cu masina inseamna ca nu are creier.Parerea mea.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!

Offline delaaltu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
« Răspuns #86 : 14.Apr.2009, 10:01:30 a.m. »
Domnilor!!!! aici nu cred ca aveti dreptate , dovetit numarul accidentelor cauzate de femei este mult mai mic de cat cele cauzate de barbati ,
iar in cei peste 20 ani, de condus pe plaiurile mioritice si nu nu mai , barbatii sunt mult mai neatenti la volan , asta in varianta eleganta spuse , personal nu sunt atent la cine ocupa spatiul dintre volan si scaun sunt atent la toti participantii din trafic  :P
Nu mai parca aiurea, prostia nu este un un handicap !!!!!
Suzuki SX4 sedan , VW Golf 4
0742.239737

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #87 : 14.Apr.2009, 11:55:35 a.m. »
Poate si datorita faptului ca's mai multi soferi barbati vs soferi femei.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline pitzy_

• Hero Member
  • Mesaje postate: 569
« Răspuns #88 : 14.Apr.2009, 03:02:01 p.m. »
Femeile: specimen care se concentreaza pe o lista clara de manevre pe care trebuie sa le faca: bagat in viteza, apasatul pe diferite pedale, bagat in fata altora, ca doar ce naiba ala e mai breaz ca ea si multe alte manevre din gama sofatului cu tancul, tab sau ce o mai fi avand prietenul. Unele femei au invatat ordinea si le respecta cu desavarsire, altele sunt pe cale sa-si dea seama ca oglinzile laterale sunt si ele bune.

Barbatii: oameni care se nasc, majoritatea dintre ei, cu un instinct mai mult sau mai putin puternic in ale soferiei, de aceea avem campionat de WRC, Formula 1 si altele care mai sunt. Majoritatea dintre acesti participant la trafic functioneaza pe sistemul girofarului, adica nu-i scapa nici o pipitza de pe trotuarul din fata, lateral si cel care a ajuns in spatele lor. Daca se intampla sa mai intre intr-o coliziune cu cel din fata sau sa fie lovit de cineva sunt doua variante: fie ala din fata s-a uitat la EA mai mult decat cel din spate, sau EA din spate a incurcat pedalele, de, avea rujul in mana si suna si telefonul.

P.S. In oricare din cazurile de mai sus "ezista" exceptii. 
Suzuki SX4 1.6 4WD GS  -  True Way of Life

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #89 : 14.Apr.2009, 03:38:29 p.m. »
sau EA din spate a incurcat pedalele, de, avea rujul in mana si suna si telefonul.

Cunosc foarte bine acest caz. Am avut de-a face...Concluzie: bara spate sparta,hayon indoit,panou spate stramb,stop spart. Ea: NIMIC (Avea o nesimtire de bull-bar cat casa).