Autor Subiect: Ce parere aveti despre femei la volan?  (Citit de 16162 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Sony

Re: Ce parere aveti despre femei la volan?
« Răspuns #30 : 23.Feb.2009, 09:09:16 p.m. »
pt ca Khaos saraca tine piept la atatea specimene masculine o lasam sa puna mai multi zambitori nu?
sunteti de acord?

:P
Normal ca suntem de acord! :) Ea e printesa noastra.  :">

Azi am vazut o politista care invata sa conduca pe masina politiei. Blonda, tinerica, frumoasa era concentrata asupra volanului in timp ce mergea cu 10 km/h. Cea mai complicata era plecarea de pe loc.  :->
Ma distreaza Muppetsii! :)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #31 : 23.Feb.2009, 09:48:11 p.m. »
In Bucuresti?
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Sony

« Răspuns #32 : 23.Feb.2009, 10:12:08 p.m. »
La Moghioros.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #33 : 24.Feb.2009, 09:31:40 a.m. »
pt ca Khaos saraca tine piept la atatea specimene masculine o lasam sa puna mai multi zambitori nu?
sunteti de acord?

:P

Pai cum sa nu fiti de acord ;-) Eu ma exprim atat de bine cu zambaretii :D Chiar as mai sugera vreo cativa! :->
Da hai sa nu o dam pe offtopic cu discutia despre zambareti.

back on topic: @Sony, ma distreaza teribil cand povestesti de cate o tipa simpaticuta care "alearga" cu viteze ametitoare de 10km/h! :))))
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Sony

« Răspuns #34 : 24.Feb.2009, 09:41:52 a.m. »
Acu', sa fiu sincer! De cate ori vad vreun SX4 portocaliu nu stiu cum sa dispar cat mai repede din calea lui.  :->

• Hero Member
« Răspuns #35 : 24.Feb.2009, 10:35:58 a.m. »
:angel:

Offline redippy

• Full Member
  • Mesaje postate: 148
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #36 : 24.Feb.2009, 11:24:10 a.m. »
   Femeile la volan se impart dpmdv in 2 categ: ori foarte bune soferite ori foarte... hai sa zicem precaute. Dar aproape toate au o caracteristica comuna: sunt mai rautacioase si agresive in trafic decat barbatii. Parerea mea...
SX4 1.6 4WD sunlight cooper

• Hero Member
« Răspuns #37 : 24.Feb.2009, 11:29:40 a.m. »
Dar aproape toate au o caracteristica comuna: sunt mai rautacioase si agresive in trafic decat barbatii. Parerea mea...

Acuma, nu stiu daca si femeile care merg cu 10 km/h sunt atat de agresive :P Eu cel putin... sa zicem ca nu sunt atat de... rabdatoare >:) (desi mai am si zilele mele calme :-j)

Offline Sony

« Răspuns #38 : 24.Feb.2009, 11:38:40 a.m. »
In urma cu ceva ani trebuia sa fac un drum de la Fetesti catre Bucuresti. O tanti la vreo 45 de ani mi-a spus ca merge si ea cu masina si ma ia ca pasager. Desi alternativa era sa merg cu trenul, ma cam speria ideea sa merg cu masina cu o incepatoare care si-a luat permisul la o varsta la care nu prea mai reusesti sa inveti multe in scoala de soferi. Insa mi-a fost rusine sa spun ca prefer trenul. Asa ca am plecat la drum cu tanti incepatoarea intr-o zi de iarna. Pe la Lehliu (mergeam pe drumul vechi, autostrada era departe de a fi gata) a inceput sa ninga. Am avut surpriza sa constat ca acea tanti conducea mai bine decat destui barbati mai tineri si cu experienta. Pot spune ca n-am strans din fese nici macar o data la acel drum. :) Singurul stres pe care il avea soferita era sa ne intoarcem in Fetesti inainte sa se intunece pentru ca nu avea faruri bune. Desigur ca ne-a prins intunericul. Atunci mi-a fulgerat prin cap o idee. Sa sterg farurile cu zapada. Si... surpriza!  :happy: Farurile bateau excelent! Era o dacie din aceea cu faruri duble si "ochelari" din aia proeminenti. Din cauza "ochelarilor" la spalatorie farurile ramaneau mereu murdare.

Offline bogdanb

« Răspuns #39 : 24.Feb.2009, 01:37:19 p.m. »
   Femeile la volan se impart dpmdv in 2 categ: ori foarte bune soferite ori foarte... hai sa zicem precaute. Dar aproape toate au o caracteristica comuna: sunt mai rautacioase si agresive in trafic decat barbatii. Parerea mea...

O parere pertinenta, pe care o confirm: 99% dintre soferitele cu Matiz, Spark, Golf, Fiesta si altele din gama asta nu se pot abtine sa treaca milimetric intre tine si bordura daca (cred ele) spatiul le permite.
Din pacate unele se inseala... :D
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)