Autor Subiect: Ce parere aveti despre femei la volan?  (Citit de 16167 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: Ce parere aveti despre femei la volan?
« Răspuns #20 : 23.Feb.2009, 10:06:04 a.m. »
Alo, Khaos, ce zici ce spun baietii astia pe aici...? Vreo reactie, ceva...?

Hai ca am aparut si eu printre atatia barbati in topicul asta :) Abia acum am vazut topicul (in weekend nu am prea "navigat" pe net).

Parerea mea este ca intr-adevar, unele femei (poate majoritatea, poate nu) se descurca cam greu in trafic, fie cu parcatul, fie cu viteza, fie cu orientarea etc. Recunosc ca eu nu am "probleme" din astea :-j :"> Asa ca, uneori, si mie mi se intampla sa ma enervez pe cate o tipa care merge cu viteza melcului turbat pe banda 2! Nu ca as fi eu prea vitezista, dar totusi :D
Sunt si barbati destui pe care iti vine sa-i bati cand ii vezi cum conduc :D Am intalnit cu tona! Sunt fie prea in "slow motion" fie cu cam mult tupeu gen "eu sunt barbat si ma bag in fatza!", de-ti vine sa-i alergi cand iti taie calea ca berbecii.

In rest, eu nu sunt foarte calma in trafic >:) Nu am rabdare sa merg prea incet (decat poate uneori), dar nici sa nu va imaginati ca incalc toate regulile de circulatie ;) Sa zicem ca ma descurc, si cu aglomeratia si ocolitul ei prin diverse procedee :P, si cu parcatul atunci cand nu ai unde parca, si cu viteza sau mersul incet. :angel:
« Ultima Modificare: 23.Feb.2009, 10:10:43 a.m. de ..::Khaos::.. »
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Sony

« Răspuns #21 : 23.Feb.2009, 10:22:53 a.m. »
Acu' e drept ca pe Khaos inca nu am intalnit-o in trafic. Probabil dupa ce o voi vedea conducand voi avea o parere foarte buna despre femei la volan.  :D

Iar acum fara legatura cu Khaos, am observat ca femeile nu au atentie distributiva. Daca ele se concentreaza spre inainte nu mai vad nimic in lateral. Am fost surprins sa vad una care mergea prin aglomeratia de la Universitate cu oglinzile de la BMW pliate si probabil oglinda centrala era reglata pentru machiaj. De asemenea femeile nu privesc bordul. Nu o data am vazut femei care mergeau noaptea fara lumini, iar cand le atrageam atentia imi raspundeau candid: "Ahh, multumesc! Nu imi dadusem seama." :ad sub masa:
Ma distreaza Muppetsii! :)

• Hero Member
« Răspuns #22 : 23.Feb.2009, 10:25:43 a.m. »
Am fost surprins sa vad una care mergea prin aglomeratia de la Universitate cu oglinzile de la BMW pliate si probabil oglinda centrala era reglata pentru machiaj.

Foaaarte taree!! :ad sub masa:

Offline Sony

« Răspuns #23 : 23.Feb.2009, 10:26:23 a.m. »
Intr-adevar era tare tipa. Arata super.  :">
Ma distreaza Muppetsii! :)

• Hero Member
« Răspuns #24 : 23.Feb.2009, 10:34:38 a.m. »
Intr-adevar era tare tipa. Arata super.  :">

Se putea sa nu observi tu un asa detaliu :-j :P

Offline pitzy_

• Hero Member
  • Mesaje postate: 569
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #25 : 23.Feb.2009, 12:56:33 p.m. »
Ce parere aveti de specia aia de femei care conduc tancuri/limuzine sau alte chestii dalea scumpe? Eu cred ca daca noi restul am sta acasa o zi si numai ele ar conduce in ziua aia, s-ar depasii recordul de accidente pe tara. Adica proasta aia sa ma faca pa mine ...si restul e simplu, aere, viteza, injuraturi .......
Nu am vazut una care sa mearga frumos, regulamentar si sa nu faca slalom in trafic.
Eu am impresia ca vor sa dovedeasca ceva? inca nu mi-am dat seama exact daca e vb de bostan sau de capacitatiile masinii, mai ramane sa dezbatem.

Bafta tutulor! :D   :baston:

P.S. normal ca si barbatii au specia, eu una cu mitocanism avansat acut, dar nu vb despre ei aici, poate pe alt topic. ;)
Suzuki SX4 1.6 4WD GS  -  True Way of Life

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #26 : 23.Feb.2009, 02:33:13 p.m. »
@pitzy_ merg pe principiul "Omoara-i pe micuti"  >:) Am cunoscut un astfel de exemplar  >:)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline FaliT

• Hero Member
  • Mesaje postate: 844
  • i just lOve the Sx4 ;x
« Răspuns #27 : 23.Feb.2009, 03:32:14 p.m. »
eu cunosc mai multe .. si dupa o experienta de genul " am seria 5 , toti se feresc de mine ! " ezit sa ma mai urc in masina cu asa specimene ...  #:-S
Suzuki sx4
Motor : 1,500
An Fabricatie : 2008 Culoare : Black

Offline miocrl

« Răspuns #28 : 23.Feb.2009, 08:20:31 p.m. »
pt ca Khaos saraca tine piept la atatea specimene masculine o lasam sa puna mai multi zambitori nu?
sunteti de acord?

:P

Offline hugbear

« Răspuns #29 : 23.Feb.2009, 08:24:52 p.m. »
Asta e discriminare!!!  :ad sub masa:
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon