Autor Subiect: Suspendare permis auto  (Citit de 7681 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Suspendare permis auto
« Răspuns #30 : 02.Iul.2018, 01:00:43 a.m. »
Ce om. .... Dar nu, PSD bun, stat paralel rău...
  Colegul nostru clar n-a avut nicio vina !

Dar oricum, nici nu ma gandeam ca este altcinva vinovat de ce i s-a intamplat, ....acum nu stim sigur, statul paralel sau guvernul ! :-j
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Laurentiu

« Răspuns #31 : 02.Iul.2018, 08:42:38 a.m. »
...poate pica un fazan?
''Fazanul'' oricum calcase pe bec. Min. 1:07 calcarea liniei continue inaintea trecerii de pietoni.

P.S. Politistul nu avea cum sa vada presupusul pieton de pe partea lui dreapta din cauza blovarii vizibilitatii cu masina oprita pe trecere; masina politiei se afla departe de trecerea de pietoni iar agentul nu putea observa respectiva trecere decit prin oglinda retrovizoare.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline jante.otel

« Răspuns #32 : 14.Mai.2021, 07:01:09 p.m. »
Salutari,
Eu, pietonul jante.otel, am ramas fara abecedar (a se citi "permis auto"). A fost atat de usor!...
Dupa un sens giratoriu, la tara, pe o portiune luuunga si dreapta de drum, in fata unei Primarii am depasit un mormoloc (ca chiar ma grabeam) in conditiile in care in fata, la peste 100 m se vedea ca vine o masina; ghinionul a fost ca aia era o masina de Politie  :(
Mi-au facut semn sa trag pe dreapta, am oprit si i-am asteptat. Cand s-au apropiat, am deschis geamul si am scos mana cu permisul sa-l ofer fara cuvinte.
Dialogul a fost civilizat, chiar amical, ne-am distrat nitel pe seama situatiei. Am recunoscut fara rezerve faptul evident ca am calcat pe bec, lucru pe care l-am consemnat in procesul verbal incheiat de "Plutonierul Major Capsuna".
In final mi-au luat permisul pe 30 zile, dar in mod surprinzator - placut - nu mi-au dat amenda, ci doar avertisment.
Cu dovada am mers 2 saptamani si acum, peste alte 2 saptamani de pietonat va trebui sa-mi iau permisul de la Politia judeteana.
Si-acum va-ntreb pe voi ca poate cineva are o experienta (neplacuta) similara: an nevoie de dovada aia emisa de politai ca sa-mi ridic permisul?
Ar fi nasol sa fie-asa ca dupa ce n-a mai fost valabila am rupt-o si-am aruncat-o
Oare-am fost tantalau de doua ori, sau a doua oara nu se pune? :D
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

Online bisti

« Răspuns #33 : 14.Mai.2021, 07:17:21 p.m. »
Figurezi electronic in baza lor de date. Te duci cu C.I. si il ridici de la ghiseul de eliberare permise auto.

The following users thanked this post: jante.otel

Offline ntire2000

« Răspuns #34 : 14.Mai.2021, 10:33:30 p.m. »
In final mi-au luat permisul pe 30 zile, dar in mod surprinzator - placut - nu mi-au dat amenda, ci doar avertisment.
Cu dovada am mers 2 saptamani si acum, peste alte 2 saptamani de pietonat va trebui sa-mi iau permisul de la Politia judeteana.

Daca era politist din ala comunal si a lasat permisul tau aruncat prin vreun sertar din biroul sau - adica nu l-a predat la judeteana s-ar putea sa fie distractiv.
Iar despre avertisment nu stiu ce sa zic, omul poate se astepta sa iesi la înaintare cu niste oua pentru vopsit sau ceva șpriț ca tot era înainte de Pasti.
A ramas si el uimit de non-combatul tau care poate ca nu e caracteristic zonei.

Pe mine m-au oprit cu masina firmei cu 103 în localitate si am scapat doar cu amenda, una din aia la care sotia nu stia de ce sunt totusi fericit ca am primit-o (1150 de lei).
La milogelile mele au trecut o viteza mai decenta pe procesul verbal, le-am zis ca de permis am nevoie ca de aer (ca altfel ma da afara de la job) si i-am "miscat" emotional.
Daca citesc oamenii pe aici doresc sa le multumesc înca o data pentru amabilitatea de care au dat dovada.  :-))
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline jante.otel

« Răspuns #35 : 15.Mai.2021, 06:50:12 a.m. »
Era politist de-ala comunal, dar pustan.
Ma gandesc ca astia or fi mai cu ținere de minte. Ar fi culmea sa ma duc cu sofer la Politie/Permise si ei sa-l aiba prin sertar...
Desi nu m-ar mira pana la urma
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #36 : 15.Mai.2021, 09:27:03 a.m. »
Pe mine m-au oprit cu masina firmei cu 103 în localitate si am scapat doar cu amenda, una din aia la care sotia nu stia de ce sunt totusi fericit ca am primit-o (1150 de lei).
La milogelile mele au trecut o viteza mai decenta pe procesul verbal, le-am zis ca de permis am nevoie ca de aer (ca altfel ma da afara de la job) si i-am "miscat" emotional.

Ai fost mai bun comunicator și negociator ca Gigi... ;)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline jante.otel

« Răspuns #37 : 15.Mai.2021, 09:38:54 a.m. »
Am mai patit o data - acum vreo 2 ani - o chestie de-asta, ciupind linia continua cand am depasit un logan albastru, neinscriptionat, ne-nimic, la final de iunie, PLIN DE POLITISTI!🤣
Evident c-am tras pe dreapta plin de initiativa si ne-am milogit unii de altii (mai mult eu de ei - mult mai mult).
Si-atunci mi-au lasat permisul si nici macar proces verbal nu mi-au scris; cred ca erau dupa o zi de munca, satui de stat in soare si taiat amenzi.
Si atunci am recunoscut faptul evident petrecut in fata lor, dar am ciupit corzile sensibile - cat s-a putut, m-am rugat, m-am perpelit, am argumentat, etc, etc...
Ce e important de amintit e ca politistii erau peste 40 ani. Sunt convins ca daca erau pustani abia iesiti de pe bancile "universitatii de politisti" nu vedeam atata clemența de la ei.
La final le-am multumit chiar frumos (meritau din plin), am promis ca nu mai fac (m-am straduit sa-mi respect promisiunea vreo 2 ani) si-am ramas c-o amintire misto de povestit cand e ocazia
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Offline daktery

« Răspuns #38 : 15.Mai.2021, 07:30:29 p.m. »
Dupa ce iti expira dovada incepe numaratoarea celor 30 zile.
Just in case, pastreaza si dovada sa nu ai dureri de cap.

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

• Suzuki Vitara 1.6 vvt/spirit/allgrip/MT

Offline jante.otel

« Răspuns #39 : 15.Mai.2021, 07:58:10 p.m. »
Nu mai am dovada.
Doar ce-am aflat ca in locul ei e musai sa dau o declaratie ce se va elibera la notar.
Cica fara asta n-as putea sa-mi recapat permisul. Pare un non-sens. Voi vedea daca e chiar asa.
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

The following users thanked this post: remarque