Autor Subiect: Suspendare permis auto  (Citit de 7682 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline RaZwY

• Full Member
  • Mesaje postate: 156
  • Gen: Bărbat
Suspendare permis auto
« : 26.Iun.2012, 03:05:59 p.m. »
Buna, spre bucuria agentiilor de politie din sighisoara, au reusit sa gaseasca un motiv sa imi suspende permisul de conducere. Balenuta mea fiind foarte joasa ca sa ies din cartierul unde locuiesc trebuie sa ies pe sub calea ferata prin un pasaj subteran, ori peste calea ferata, dar foarte denivelat, deci trebuie sa trec foarte incet, o portiune de aproximativ 5 m :) o parcurg in jur de 10-15-20 de secunde :) depinde de starea mea :)... altfel ating bara fata, am trecut seara, mau surprins luminiile rosii, si semibarierele au inceput sa coboare nu ma grabeam deoarece cea de pe partea mea, trecusem de ea, in fine, mau vazut, au crezut ca le'am ocolit, miau luat actele si mau chemat la sectie, acum intrebarea mea catre voi este, sau sunt :) : Pot sa fac o contestatie, pe urmatoarele motive :
1. De ce mau chemat la sectie, PV trebuia completat la fata locului.
2. Aveam un minor in masina 15 ani, ora 23:30.
3. Minorul a fost trecut ca si martor pe PV, pus sa semneze PV, fara un parinte sau tutore.
4. Martor se trece pe PV doar in cazul in care contravenientul (eu), refuza sa semneze PV, mentionez ca nu am refuzat si semnatura mea apare pe PV in vreo 3 locuri.

Ce ma sfatuiti sa fac, sau e cineva in domeniu? care ma poate ajuta sau cunoaste'ti pe cineva care ma poate lamurii, permisul mia fost suspendat 3 luni, si amenda de 630 de lei :|, am mare nevoie de permis!

Multumesc.
P.S.
Stiu ca lipsesc multe " - ", " , ", " . ", si alte semne de punctuatie, da va cer ajutorul prin mesajul acesta in mare graba si va multumesc incaodata!

Offline BXXENL

Re: Suspendare permis auto
« Răspuns #1 : 26.Iun.2012, 03:15:33 p.m. »
Pai de ce te-ai dus la sectie? Erai arestat? Si pe mine m-a tras pe dreapta noaptea politia rurala ca am depasit pe linie continua, in Medgidia, acum 4 ani cand era la iesirea spre Constanta linie continua 2 km desi era drept drumul.

Si ma puneau sa vin la sectie sa imi intocmeasca PV. PT ca ei nu aveau PV, si nu era in puterea lor sa intocmeasca asa ceva. Un coleg de-al lor ar fi facut asta.  Adica eu sa ma duc de bunavoie la politie si sa marturisesc contraventia. Da ce, ma pocaiam acum?

• SX4 1.5
Alex

Offline adrian_r5

« Răspuns #2 : 26.Iun.2012, 03:40:40 p.m. »
in Medgidia, acum 4 ani cand era la iesirea spre Constanta linie continua 2 km desi era drept drumul.
Pe la Lukoil pe   :-/ :-/ :-/
« Ultima Modificare: 26.Iun.2012, 03:44:14 p.m. de adrian_r5 »
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline adrian_r5

« Răspuns #3 : 26.Iun.2012, 03:53:10 p.m. »
wtf ... da' ce mama draqu am facut de mi-ati dat  :-q   ... ca nu-mi aduc aminte sa fi fluierat in biserica  :-/ :-/ :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline BXXENL

« Răspuns #4 : 26.Iun.2012, 04:04:07 p.m. »
Acolo, chiar in Lukoil m-au tras pe dreapta. Cred ca ies pe strada si te iau cu japca. Daca pici in plasa, bine, daca nu nu. Eu mi-am furat-o cand eram incepator, 2 politisti m-au luat cu japca ca am depasit din scurt (as fi depasit din lung dar i-am vazut in strada)  si ca ce asa conduc eu incepator? Aveam ~50 dar ei nu aveau radar oricum. Am "scapat" cu spaga de luatul permisului (cu asta m-au amenintat desi n-aveau nici un temei, nu depasisem pe linie continua, nu facusem accident, nimic, doar m-au luat la ochi in trafic).. De atunci sunt sceptic, si nici nu mai dau spaga. Sa-mi faca proces verbal. Daca am temei il contest, daca nu stau pe bara 1 luna, asta e. Spaga nu mai dau niciodata politistilor, nici daca au ei dreptate nici daca n-au dar n-am ce le face. Daca tine cu papagalul, bine, daca nu nu.

Razwy eu zic sa vb cu cineva cunoscator, avocat sau altceva. Poate mai exista vreo portita. Desi imi pare ca esti bun de plata de acum, si o luna pe bara (daca dai examenul acela 13/15)
« Ultima Modificare: 26.Iun.2012, 04:17:13 p.m. de BXXENL »
  • SX4 1.5
Alex

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #5 : 26.Iun.2012, 04:10:16 p.m. »
Pai de ce te-ai dus la sectie? Erai arestat?
Acum nu cred ca mai e relevant, omu' a intrebat daca poate sa conteste cumva problema in cauza.

Ca si idee, o data ce ai semnat procesul verbal, nu stiu ce mai poti contesta. Practic, prin semnare, esti de acord cu ce scrie acolo. :dknw:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline LeonardSZK

« Răspuns #6 : 26.Iun.2012, 05:59:24 p.m. »
Semnezi de primire si de luare la cunostiinta, nu ca esti de acord cu ce a scris organu'. Am patit si eu ceva de genul asta acum cativa ani (din cauza unor camioane care mergeu foarte incet). Am avut noroc cu acarul care lasa barierele, care a asteptat sa ies de pe linii ca sa lase bariera de tot.
« Ultima Modificare: 26.Iun.2012, 06:03:27 p.m. de LeonardSZK »
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline Livius

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 278
  • Gen: Bărbat
  • Drive safe, safe drive!
    • Bucuresti
« Răspuns #7 : 26.Iun.2012, 06:05:41 p.m. »
Pt varianta ca nu esti de acord, exista rubrica de contestatii/observatii in procesul verbal.
De preferat este insa sa nu semnezi daca este un abuz. Taica-miu a patit foarte multe de astea si a castigat in toate cazurile(dupa ceva eforturi si prezentari prin instanta, e advarat)...bafta multa!
  • Vitara Passion AllGrip
"Cel ce luptă, chiar şi singur pentru Dumnezeu şi neamul său, nu va fi învins niciodată"

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #8 : 26.Iun.2012, 06:16:12 p.m. »
wtf ... da' ce mama draqu am facut de mi-ati dat  :-q   ... ca nu-mi aduc aminte sa fi fluierat in biserica  :-/ :-/ :-/

Nu e de la mine, dar eu cred ca cineva vigilent te-a sanctionat ca ai fost off-topic la postul initial.   :-))

Offline Laurentiu

« Răspuns #9 : 26.Iun.2012, 07:25:50 p.m. »
Balenuta mea fiind foarte joasa ... trebuie sa ies pe sub calea ferata prin un pasaj subteran, ori peste calea ferata, dar foarte denivelat, deci trebuie sa trec foarte incet, o portiune de aproximativ 5 m :) o parcurg in jur de 10-15-20 de secunde :) depinde de starea mea :)... altfel , ating bara fata...
Fa o fotografie la pasajul respectiv daca e foarte denivelat si da in judecata CFRul. In Instructiile interne al CFRului, se specifica ca trecerea la nivel trebuie sa fie in cea mai buna stare si fara denivelari pt a putea fi traversata in cel mai sigur mod.

Cei de la rutiera te-au "facut" pe buna dreptate pt ca te-au surprins intre bariere in timp ce acestea se lasau. Poate cu o explicatie si un ton mai "umil" ai fi scapat doar cu o mustrare verbala sau o atentionare. Acum insa, ca sa-ti mai scoti din necaz, poti da CFRul in judecata si sa le cer daune "de transport" pe perioada cit ai permisul lipsa la inventar. Ia legatura cu un avocat bun si poti incerca.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!