Autor Subiect: Service Cluj  (Citit de 3534 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline raresi

Service Cluj
« : 19.Iun.2012, 03:59:05 p.m. »
Salut,

Cine imi poate spune un service bun pentru Suzuki Ignis in Cluj? Nu voi merge la reprezentanta, caci am citit pe forum despre experienta neplacuta a unui posesor Ignis cu cei de acolo. So...astept sugestii!!!

Offline vej

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
  • Gen: Bărbat
Re: Service Cluj
« Răspuns #1 : 12.Feb.2016, 09:02:48 a.m. »
Salutare!
Si eu sunt posesor clujean de Ignis si am tot cautat un service ok, dar din nefericire nu am avut experiente stralucite nicaieri, asa ca am renuntat la cautari si m-am apucat de cumparat scule si de reparat masinuta.
Am prieteni care recomanda Donath Service, sunt multumiti de preturi si modul de lucru si de competenta mecanicilor, dar personal nu pot confirma aceasta informatie deoarece nu am fost inca pe la ei.
suzuki ignis 2004 1,3 named FOX

Offline ASZ

« Răspuns #2 : 28.Mai.2020, 10:49:46 p.m. »
Nimic nou prin Cluj ? Intre atatia posesori de Suzuki, nu avem pe nimeni care sa ne poata recomanda un service bun pe partea de mecanica/electrica si vreunul decent pe partea de vopsitorie ?

Eu unul sunt nemultumit de cum a iesit vopsitul negru la SX4 la Peugeot si Citroen si multumit de cum a iesit acelasi negru la Premium Cars si Alex Service (seful de servoice de la Premium se mutase la Alex Service cand am ajuns la Alex Service ... ), insa dezamagit total de turqoise-ul vospit la acelasi Premium Cars si destul de multumit de nuanta aceluiasi turqoise obtinuta la Autosel.

Cat timp am avut Ford, am fost multumit de calitatea serviciilor de mecanica de la Jagamos Autoservice (la pret nu eram neaparat super incantat, dar sunt de incredere)

Deci .. ce service-uri recomandati pe partea de mecanica/electrica si mai ales pe vopsitorie ? :)
Ca sa nu ne facem reviziile prin Oradea, Mures sau peste granita .....

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #3 : 28.Mai.2020, 11:25:58 p.m. »
Eu cu Suzuki  pt revizia 1  am fost la Oradea si inca nu am avut alte probleme
Pt Nissan probleme de mecanica merg la un nene maghiar care are service pe strada cu spitalul de Infectioase (cred ca ii spune la service Albert&Jagamos, dar nu-s sigur, daca ai nevoie iti dau numarul de telefon).  Pt electrica am fost la  mai multi si cand am nevoie apelez la Malnasi Pali (firma e Malnasi Prestcom , str. Bartok Bela, langa Piata 14 Iulie), sau la un tip pe nume Sebastian, are service, dar nu stiu cum ii spune, pe str. Decebal
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

The following users thanked this post: ASZ