Autor Subiect: Intalniri Cluj-Napoca!!!  (Citit de 2051 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline raresi

Intalniri Cluj-Napoca!!!
« : 19.Iun.2012, 01:05:50 a.m. »
Salutare,

De maine voi fi posesorul unui Ignis din 2004, 1.3 94 de CP. Are 78k pe bord, omul de la care il iau se ocupa cu adusul masinilor de dincolo, insa comparativ cu altii are firma, parcul lui auto...so ..pare serios. Am mai avut varianta uniui Ignis 1.5 2003, insa mno...consuma mai mult in oras, o fost lovita si tipul nu a reusit sa ma convinga de seriozitatea lucrarii efectuate.

Anyway...am vazut ca se fac intalniri cu suzukisti Bucuresti. Ce ziceti....suntem p-aici destui din Cluj sa ne strangem si noi?

PS: Cine imi recomanda un service buun pe Suzuki in Cluj!!!!

tks

Offline Livius

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 278
  • Gen: Bărbat
  • Drive safe, safe drive!
    • Bucuresti
Re: Intalniri Cluj-Napoca!!!
« Răspuns #1 : 19.Iun.2012, 08:11:48 a.m. »
Se pare ca te-ai hotarat pana la urma...Putem doar sa te felicitam si sa iti uram bine ai venit 'cu acte in regula' adica cu Ignisu' la purtator :clap:
Daca te-ai uitat bine la ea si nu sunt pb, actele sunt ok, totul ar trebui sa fie fain, n-o sa regreti investitia.
Te asteptam cu pozele obiectului  si alte noutati.Bafta!
  • Vitara Passion AllGrip
"Cel ce luptă, chiar şi singur pentru Dumnezeu şi neamul său, nu va fi învins niciodată"

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #2 : 19.Iun.2012, 10:42:33 a.m. »
Salut! Exista deja un topic pentru intalniri in Cluj :) Poti continua discutia acolo, si poate se mai anima si Clujul putin si bagati o intalnire. Musai poze! ;)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline raresi

« Răspuns #3 : 19.Iun.2012, 11:54:24 a.m. »
PFF... inca nu  m-am decis....cum scriam intr-un alt topic..o aparut o alta oferta pt mine: Ignis 1.5 99 CP...2850 euro.

azi me decid, insa nu stiu ce sa fac....