Autor Subiect: Instalare navigatie!  (Citit de 38602 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Silfax

Re: Instalare navigatie!
« Răspuns #90 : 18.Ian.2010, 02:01:25 a.m. »
Detin si eu o ciudatenie : TG-431 GPS Navigation Device. Ruleaza pe el Mio Walker. Stie careva daca merge si iGO8 pe el?
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline >pexic<

« Răspuns #91 : 18.Ian.2010, 01:52:54 p.m. »
daca are ca sistem de operare windows CE atunci merge iGO (nu neaparat igo8 dar asta nu prea conteaza, harti noi sa ai...)
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Online Sorin

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 61
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #92 : 21.Ian.2010, 07:23:06 p.m. »
 De la ora 13,30 am intrat in posesia unui device, model identic cu device-ul lui adir.
 Problema cu firul portocaliu+alb identica - multumesc adi  :good:
 Zilele urmatoare cred ca-l montez.
  • sedici 1,6 emotion 4x4 VVT febr.2008/ SX4 S-Cross Hybrid 1.4 Spirit Allgrip Energetic Red mai 2020

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #93 : 21.Ian.2010, 10:24:12 p.m. »
Good4u! Se pare ca'n china SX4le au altfel configurata mufa pentru HU.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Cristi

« Răspuns #94 : 23.Ian.2010, 03:52:09 p.m. »
Mai e cineva dintre membrii de pe forum care au asemenea jucarie precum adir ? Sunt curios sa aflu mai multe info, pareri, impresii.....etc  :-/

Pai avantajele eu zic ca sunt ca nu mai stai sa montezi si sa demontezi GPS-ul, dar cel mai important este ca da un alt look interiorului chiar si cu el oprit :D L-am pus doar vreo 15 minute sa mearga...urmeaza in curand sa-l montez definitiv.

Al doilea si cel mai suparator e ca nu are (sau nu stiu eu cum sa activez) phonebook. In manual se face referinta la asa ceva, ar trebui sa fie un buton care deschide phonebook-ul, dar din soft lipseste. E posibil sa trebuiasca sa fac eu cumva export din telefon, dar inca n-am reusit sa ma prind cum. Ar fi grozav sa mearga, sa vad numele celui care ma apeleaza, in loc de numar, si sa pot sa aleg un nume din lista cand apelez, in loc sa trebuiasca sa introduc un numar (pe care nu-l invat pe de rost nici sa ma impuste cineva).

Am observat si eu diferenta asta fata de manual. Si nici in filmuletul de pe siteul lor nu apare butonu de phonebook. Ai descoperit cumva vreo rezolvare?
- Kizashi Sport M/T
- ex SX4 1.9 DDis, 4WD @ 143 BHP
- ex Jimny Cabrio

Offline adrian_r5

« Răspuns #95 : 23.Ian.2010, 06:38:53 p.m. »
Un sistem interesant de prins GPS-ul pe bord - TETRAX
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
« Răspuns #96 : 23.Ian.2010, 07:58:01 p.m. »
f interesant ...  :)

Offline adir

« Răspuns #97 : 24.Ian.2010, 12:04:02 p.m. »
Citat
Am observat si eu diferenta asta fata de manual. Si nici in filmuletul de pe siteul lor nu apare butonu de phonebook. Ai descoperit cumva vreo rezolvare?
Nu, din pacate. Cred ca e chestia cea mai enervanta... fara RDS nu e chiar asa o problema, dar aparitia numelor celor care suna pe consola e o chestie care mi-ar trebui (sa pot sa decid la cine raspund si la cine nu :) )
  • SX4

Offline Cristi

« Răspuns #98 : 24.Ian.2010, 04:40:21 p.m. »
Din ce am vazut pe net si la celelalte marci (softwareul e cam acelasi, difera un pic interfata) spunea lumea ca lipsa agendei pentru bluetooth e cel mai deranjant lucru. Nu cred ca are posibilitatea de software update. :-/

Care e cel mai mare card SD pe care l-ati incercat? In manual nu vad sa precizeze dimensiunea maxima.
- Kizashi Sport M/T
- ex SX4 1.9 DDis, 4WD @ 143 BHP
- ex Jimny Cabrio

Offline adir

« Răspuns #99 : 25.Ian.2010, 12:43:45 a.m. »
8 giga, merge. O sa incerc si cu 16.
  • SX4