Autor Subiect: Instalare navigatie!  (Citit de 38607 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Re: Instalare navigatie!
« Răspuns #30 : 29.Iul.2009, 09:50:50 p.m. »
A adus si acest model, dedicat pt. SX4:

... si ce a facut cu el ???
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #31 : 29.Iul.2009, 09:56:57 p.m. »
si cat ajunge pentru SX4 cu tot cu transport o bucata?... Daca aduce mai multe bucati care este pretul?.... Asteptam vesti... :)

Offline roberto

« Răspuns #32 : 29.Iul.2009, 10:42:57 p.m. »
 Pretul este in jur de 2500 lei , montajul inclus. Pentru cei interesati acesta-i numarul de telefon al omului : 0723224092 Valentin Anghel (SC RAVAL CAR SRL). Se emite factura si se acorda 2 ani garantie.
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline adrian_r5

« Răspuns #33 : 29.Iul.2009, 10:48:03 p.m. »
... cam scumput ... uite aici ce mi-a scris nea chinezu' - adica e cam jumatate din cit cere nea Anghel  :(
« Ultima Modificare: 29.Iul.2009, 10:50:03 p.m. de adrian_r5 »

Offline roberto

« Răspuns #34 : 29.Iul.2009, 11:26:18 p.m. »
Din cate vad, you're right. :) Se pare insa ca taxele vamale si comisionul WesternUnion, fac ca valoarea initiala in $ sa se transforme in Euro. Daca punem la socoteala si montajul plus faptul ca acorda 2 ani garantie (pe care nu o vei primi de la nici un producator chinez)....................nu stiu ce sa zic. Nu cred ca profitul lui Vali este mai mare de 4-500 lei. In fine, aveti numarul lui.....negociati fratilor.:)
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline adrian_r5

« Răspuns #35 : 30.Iul.2009, 12:34:20 p.m. »
Se pare insa ca taxele vamale si comisionul WesternUnion, fac ca valoarea initiala in $ sa se transforme in Euro.  Nu cred ca profitul lui Vali este mai mare de 4-500 lei.

Diferenta dintre 450 $ si 450 euro e de 550 Ron, comisionul de care zici nu pare sa fie decit vreo 30 euro (cel putin asa zice aici), e drept ca habar n-am la cit ajung taxele vamale ... da' totusi 2500 mi se pare cam mult (parerea mea, care este ...). La un pret decent m-ar fi tentat o achizitie de genu' asta ...

L.e. ... se pare ca taxele vamale se pot calcula aici ... da' e cam greu sa gasesc Codul TARIC pt. ca nu stiu la ce categorie se incadreaza scula cu pricina ...
« Ultima Modificare: 30.Iul.2009, 12:49:27 p.m. de adrian_r5 »

Offline anyd

• Hero Member
« Răspuns #36 : 30.Iul.2009, 12:54:11 p.m. »
Da, e cam mare pretul deci tot mai bun e cel de la chinez... referitor la montaj nu e o problema cu asta si la garantie daca e sa se strice se strica orice mai depinde si de noroc aici,...  :), ... mai vedem ce modele si preturi vor mai fi...

Offline adrian_r5

« Răspuns #37 : 30.Iul.2009, 01:10:35 p.m. »
... poate trebuie sa tinem seama si de recomandarea facuta de roberto - "In fine, aveti numarul lui.....negociati fratilor"  ;)

Offline anyd

• Hero Member
« Răspuns #38 : 30.Iul.2009, 01:15:06 p.m. »
de am inteles de negociere, dar oricum mai jos de 2000 ron tot nu o sa lase si fata de pretul de la chinez tot e cam mare... parerea mea...  ;)

Offline adrian_r5

« Răspuns #39 : 30.Iul.2009, 01:42:25 p.m. »
Pai trebuie sa cistige si el ceva ... ca e vorba de o societate comerciala, nu de o societate de "binefacere"  >:D<

Ma uitam aici la scula asta - la cursul de azi costa 1260 Ron. Comparativ cu "scula dedicata" pt. SX4, AEG-ul nu stie TV (nu ma intereseaza), telecomanda volan (draqu' stie de ce as vrea sa o am functionala si daca schimb HU-ul OEM ...) si GPS (GPS am, un Mio P360, sint multumit de el da' ma enerveaza faptul ca, din motive bine intemeiate, nu-l pot lasa pe bord asa ca mi-ar prinde bine unul incorporat in HU) si este la jumatate de pret ...
Tot la jumatate de pret este si scula asta si singurul lucru pe care nu-l stie, comparativ cu "scula dedicata" este telecomanda volan ...