Autor Subiect: ornamente arcuite aripa  (Citit de 2758 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline dragon

ornamente arcuite aripa
« : 23.Mai.2012, 09:49:49 a.m. »
As vrea sa cunosc ceva detalii despre montajul,demontajul ,ordinea de demontare a ornamentelor de pe aripi.  Sint cumva de unica folosinta,adica odata montate ,nu le mai poti repune si trebuiesc inlocuite?  Acele garnituri trebuiesc sa fie lipite pe aripa(au cumva strat autoadeziv) ?  Multumesc pentru eventuale informatii!
  • Suzuki SX4 1.9 DDIS
Memento mori!

Offline Laurentiu

Re: ornamente arcuite aripa
« Răspuns #1 : 23.Mai.2012, 11:07:35 a.m. »
1. As vrea sa cunosc ceva detalii despre montajul,demontajul ,ordinea de demontare a ornamentelor de pe aripi. 
2. Acele garnituri trebuiesc sa fie lipite pe aripa(au cumva strat autoadeziv) ?
1. De regula, ornamentele sint prinse de tabla prin CLIPSURI. Daca reusesti sa le scoti cu grija, clipsurile se pot refolosi. Daca se rup, se pot cumpara altele insa trebuie sa mergi cu un model la magazin pt a putea determina corect codul lor. Pe masina se gasesc mai multe tipuri de clipsuri.

2. Acea banda de cauciuc este dotata de noua cu autoadeziv insa daca se dezlipeste, se poate lipi cu prenadez sau cu silicon negru.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline cristian_ionescu

• Full Member
  • Mesaje postate: 236
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #2 : 25.Mai.2012, 10:21:38 a.m. »
Ornamentul arcuit care este pe bara are si 2 suruburi, si 2 sau 3 dibluri de plastic. Celalalt de pe aripa are numai cleme si un diblu in zona pragului. Cand montezi ornamentele cel de pe bara trebuie pus primul; (in fabrica, la asamblare cred ca vine cu tot cu bara montat). Apoi se prinde in cleme celalalt; intre exista o mica zona de suprapunere. Chederul de pe margine, daca vrei sa-l pui la loc si sa arate ca nou, poti incerca cu banda dublu adeziva, grosime 0.5mm taiata in fasii subtiri cat era cea veche; stergi cu alcool izopropilic intai cele doua piese; dureaza cam 30 min dar iese treaba bine.
Suzuki SX4, GS 1.6 4WD

Offline dragon

« Răspuns #3 : 25.Mai.2012, 08:17:36 p.m. »
Din pacate,nu am reusit sa cumpar nici un fel de clips ,chiar si cu comanda ferma !Am gasit si o firma la Sf.Gheorghe care avea un model similar ,dar care nu au raspuns.Oare se potrivesc clipsurile Suzuki cu ale altor autoturisme?
  • Suzuki SX4 1.9 DDIS
Memento mori!

Offline Laurentiu

« Răspuns #4 : 25.Mai.2012, 10:09:24 p.m. »
Din pacate,nu am reusit sa cumpar nici un fel de clips ,chiar si cu comanda ferma !
Mergi la dealer si vezi ce cod au clipsurile pe care vrei sa le achizitionezi. Chiar si cu codurile date mura in gura eu am avut probleme cu comanda de clipsuri. Una am cerut si alta am primit. Asta e comertul in Romania.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline adrian_r5

« Răspuns #5 : 25.Mai.2012, 10:24:02 p.m. »
Am gasit si o firma la Sf.Gheorghe care avea un model similar ,dar care nu au raspuns.
Da' la Odorheiu Secuiesc ai incercat  :-/ :-/ :-/  Ca in lista pt. Suzuki de aici ar fi citeva clipsuri care par sa se potriveasca.
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Laurentiu

« Răspuns #6 : 26.Mai.2012, 10:04:40 a.m. »
1. Bot masina: CLIP 23 = cod 77553-65D00; CLIP 31 si 32 = cod 09409-08327-5PK; CLIP 37 = cod 09409-07332; CLIP 39 = cod 09409-06325

2. Aripa si contra-aripa: CLIP 6; 10; 13 = cod 09409-07332

« Ultima Modificare: 26.Mai.2012, 10:12:30 a.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4