Autor Subiect: Anvelope SX4  (Citit de 20394 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Re: Anvelope SX4
« Răspuns #60 : 07.Nov.2017, 07:34:30 a.m. »
nu trebuie neaparat sa-l vezi crapat.

:good:
Cuvantul cheie cred ca este micro-fisuri...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: gabineg

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #61 : 07.Nov.2017, 08:00:34 a.m. »
La cele de iarna se poate face testul monedei de 5 bani.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

« Răspuns #62 : 07.Nov.2017, 11:48:51 a.m. »
testul monedei de 5 bani.
''Bagam moneda in mijlocul anvelopei, intr-un sant, tinand linia de pe moneda verticala.''
Cred ca undeva e o greseala. Liniile de pe moneda se vor tine in pozitie orizontala. De la ultima linie si pina la baza monedei sint exact 6 mm; de la prima linie (cea de sus) pina la baza monedei sint 12 mm.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline boga81

« Răspuns #63 : 07.Nov.2017, 12:36:40 p.m. »
Si eu stiu ca Yeti. Daca sunt depozitate corespunzator anvelopele tin si 10 ani. Iar din ce spune Daniel42, le cam depoziteaza cum trebuie :)
  • Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline Laurentiu

« Răspuns #64 : 07.Nov.2017, 01:17:12 p.m. »
...am grija de ele si anume fiecare set merge cam 6 luni si apoi merg in beci dupa ce sunt curate si date cu glicerina care mentine cauciucul tanar .
Depozitarea pe care spui ca o faci este buna in privinta razelor ultraviolete DAR, pe linga asta, depozitarea lor trebuie facuta ''pe liber'' (cauciucurile nu trebuie sa se atinga de nimc). Nu vei depozita rotile direct pe sol in pozitie paralela si nici unele peste altele. Trebuie sa posezi un schelet special de depozitare: https://images.tectake.de/401044_5.jpg
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline shpeedy

« Răspuns #65 : 07.Nov.2017, 01:57:22 p.m. »
Schelet disponibil cateodata la Lidl...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Daniel42

« Răspuns #66 : 07.Nov.2017, 07:08:14 p.m. »
Am vazut dispozitiv  pentru depozitare roti si pe la Kaufland . Dar am uitat sa va zic asa ca sa va amuzati ca, in privinta asta cu depozitarea sunt tenace . Neavind dispozitiv , cauciucurile stau in beci pe calea de rulare , fara sa se atinga , pe doua bucati de lemn  de lungime cit sa cuprinda 4 anvelope  si latime de 2 cm . Deci rotile stau in aer fara sa atinga cam nimic si sunt serios spalate cu glicerina peste tot .  :-? :D Mai bine de asa nu se poate .:)
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline musicall

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 488
  • Gen: Bărbat
  • Dioxidul de carbon e principalul gaz cu efect high
« Răspuns #67 : 07.Nov.2017, 08:29:16 p.m. »
Poti pune o poza cu metoda de depozitare?
  • SX4 S-CROSS 1.4Boosterjet AllGrip
1. Ma uit dupa Suzuki... 2. Astept un Suzuki... 3. Conduc (si) un Suzuki.

Offline Daniel42

« Răspuns #68 : 08.Nov.2017, 12:26:09 p.m. »
Foto nu am sa postez dar , am luat doua bucati de baghete de lemn si le-am unit la capete cu alte bucati de lemn si la interior la fel formand patru locase unde vin rotile puse .Stau pe calea de rulare si ating baghetele putin in fata si putin in spate . Altfel nu ating nimic intre ele decit aerul . :D Si sunt puse cu totul deasupra unui dulap . Am un beci destul de incapator si permite acest lucru .  :D
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline fireburn

« Răspuns #69 : 21.Nov.2017, 09:03:42 p.m. »
Mi-au sosit si mie anvelopeleeeeeeee.

Goodyear Efficient Grip Performance 205/60/R16 - anvelope de vara.

Laser neica. A scazut zgomotul in masina. Poate era zgomot si datorita faptului ca celelalte erau vechi si isi cam pierdusera din elasticitate :dknw:.
Cauciucul la astea e mai moale decat la Turanza ER 300. Zgomot mai mic, atenueaza mai bine gropile.....
Sa vedem in timp cum se comporta.
Deocamdata am timp vreo 2 saptamani sa le testez mai bine, pana sa le schimb.
Cu ocazia asta am indreptat si jantele de aliaj. Am remas mut cand le-a pus nenea pe masina de ehilibrat. Credeam ca astea nu se deformeaza asa tare.

Me happy :)