Ganduri bune tuturor!
Nu stiu cat de inoportuna este interventia mea, insa SX4 nostru a venit cu jante de aliaj, in 5 spite, de 16 inch, cu anvelope de 205.
Pentru iarna mi-am luat jante de tabla de 15 si anvelope (Michelin ALPIN 3-cele mai bune la vremea aceea) de 195/65/15 (iarna cica se recomanda anvelope mai inguste, pentru a ”taia” mai bine zapada).
Asta se intampla in 2008.
Anul acesta am facut un efort si drept multumire pentru cat de bine ne ajuta, ne-am hotarat sa-i facem o surpriza masinii noastre
. Asa ca am trecut pe jante de aliaj si pentru iarna, prin urmare mi-au ramas in plus (in sensul ca le vand) jantele de tabla de 15, cu tot cu anvelopele de iarna (Michelin) montate pe ele. In total, in cele 4 ierni, aceste anvelope de iarna au facut maxim 18.000 km (pentru ca acum am in total 40.500 km de toti, evident vara conducand mai mult), km parcursi in oras (cca 95%), adica cu viteza sub 60km/h. Nu prezinta deformari sau alte probleme. Le-am ingrijit cum trebuie, asa cum merita o astfel de masina.
Daca cineva doreste aceste 4 jante de tabla de 15 cu anvelope de iarna, tinand cont ca mie chiar nu mai imi trebuie si ma si incurca, le vand cu tot dragul cuiva care chiar are nevoie de ele, cu atat mai mult cu cat e si membru al acestui club (Suzuki).
Pret? Accept orice oferta de bun simt.
Pentru detalii, adkarner@yahoo.com si/sau 0752-15.77.13. (Dinu)
Numai bine!