Am reusit aseara tarziu sa finalizez operatiunea, iar acum functioneaza corespunzator butonul.
Acum, cred ca ar fi bun un mic rezumat pt. cei care vor avea astfel de probleme (sper sa fie putini) si sa nu caute prin tot topicul farame de informatii:
- am demontat manerul de la care se manevreaza geamul (atentie la siguranta care o blocheaza, se poate scoate cu o surubelnita mica)
- am desfacut cele 2 suruburi care tin fata de plastic, prinsa de usa
- am desfacut cei ~ 10 braduleti care tin fata de plastic (se trage usor de fata usii, pana se desprind toti)
- am desprins firele care legau difuzorul mic (prins de fata usii)
- am demontat sistemul care tine butonul de blocare si clema cu care deschidem usa (este prins cu un bradulet si 2 cleme de usa )
- am scos partea metalica din conectorul propus Laurentiu si miocrl (VA MULTUMESC !!!); nu am stiut ca e o bucata intreaga care leaga cele 2 suruburi ... am crezut ca fiecare surub este intr-o parte metalica independenta de cealalta ... noroc cu electricianul din casa
)
- am indoit capatul firului ramas, ca un mic carlig
- butonul de blocare l-am legat cu o sarma tare si am indoit si la aceasta sarma, capatul ramas liber
- cele 2 capete indoite (ca niste carlige) le-am introdus in conectorul metalic si am strans suruburile de fixare si am facut testele de functionare
- am remontat sistemul de blocare, fata usii, manerul de manevrare a geamului si cele 2 suruburi care fixeaza fata usii de usa
Din pacate nu aveam la mine aparat foto ... asa ca am facut o poza (cu telefonul ) cu rezultatul lucrarii.