Autor Subiect: Sfintire masina  (Citit de 12774 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Yooo

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 33
  • Gen: Bărbat
Re: Sfintire masina
« Răspuns #10 : 11.Mai.2012, 10:40:28 p.m. »
Ce-aveti bre cu mine   :fluier:?? Sau ai vrut sa zici altceva si-a iesit ID-ul meu din greseala ...

nu a iesit din greseala...daca pe skype nu raspunzi te-am summonat aici  >:D<

Offline Yooo

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 33
« Răspuns #11 : 11.Mai.2012, 10:41:49 p.m. »
Va multumesc pentru sfaturi, duminica dupa  :pardon:, incerc marea cu sarea, daca arunca popa cu Crucea dupa mine, ceva n-a fost ok  :-j

Offline eddie

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
« Răspuns #12 : 11.Mai.2012, 11:29:20 p.m. »
La Manastirea Cernica,e un popa care se ocupa numai cu sfestanie la masini....eu de cand fac sfastanie la masini,nu mai am probleme majore,adica accidente provocate de altii...! Si la SX4 am facut sfestanie anul asta a doua zi dupa ce am cumparat-o,am luat si o iconita mica si am lasat-o in masina cu ocazia asta.
La Cernica e 1 leu intrarea ala poarta,se parcheaza in dreapta aprope de manastire,intr-o parcare cu pietris,te duci il cauti pe popa responsabil cu masinile,vine imediat cu cadelnita,deschizi usile,capota la motor,potbagajul si iti da cu aghiazma peste tot !  :D
Vezi cat ii dai....ca nu se uita la bani,doar ii pipaie !  :-))

P.S.
Mi-am adus aminte si cum il chema,Parintele Nicodim,daca intrebi de el,toti te vor indruma pana la usa lui,in curtea interioara a Manastirii,la etajul 1.Oricum e un tip simpatic !  ;)
Eu am facut sfestanie la vreo 6-7 masini de-a lungul,doar odata nu era el si mi-a facut sfestania altul....
Suzuki SX4 Navi 1,6 120 C.P.-2012
Opel Insignia 2.0 CDTI 130 C.P.-2011

Offline Alex-Swift 1.3 GLX

« Răspuns #13 : 12.Mai.2012, 08:59:39 a.m. »
E mai bine sa previi decat sa tratezi.. Nu are ce strica o sfintire... doar ca o uda pe la motor de zici ca e la spalatorie.. eu am facut miscarea o data si a tinut sfintirea 12 luni, cat si casco.. dupa aia am gasit-o stearsa in parcare.. deci e bine sa repetati anual fenomenul ecleziastic mai ales daca folositi masina mai mult decat un simplu mijloc de transport din pct A in pct B  =))

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #14 : 12.Mai.2012, 09:26:58 a.m. »
Mare atentie, sa nu apara vreo incompatibilitate la sfintirile astea ortodoxe, vecinii nostrii care fabrica masina fiind catolici sau reformati iar japonezii doar ei stiu ce sunt.   :-j

Offline adrian_r5

« Răspuns #15 : 12.Mai.2012, 09:33:25 a.m. »
Vezi cat ii dai....ca nu se uita la bani,doar ii pipaie !  :-))
Nu merge plata cu cardu'  :-/ :-/ :-/  ... ca vorba aia ... "banu' - ochiu' draqului"   >:) >:) >:)
« Ultima Modificare: 12.Mai.2012, 09:35:02 a.m. de adrian_r5 »
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline hugbear

« Răspuns #16 : 12.Mai.2012, 11:56:03 a.m. »
Pana la Cernica e distanta mare, oare pe mess nu fac  :popa: ???

:-))
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #17 : 12.Mai.2012, 05:46:35 p.m. »
...cand am avut Super Nova , am facut o vizita la Manastirea Lainici(fiind prin zona) si m-am aliniat cu restul celor interesati.  :D
Go Terios!!!:)

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
« Răspuns #18 : 12.Mai.2012, 06:00:32 p.m. »
Amuzant topic :) 
din 4 masini detinute pana in prezent doar la una i-am aplicat tratamentul cu aghiasma, asta acum...7 ani,  n'am avut probleme, dar nu mi-am dat sema daca a fost de la prudenta in conducere sau de la rugaciunile lui tata-popa. Fericitul eveniment s-a produs in fata blocului, fara invitati, fara lumanari, nasi...vre-o 8-10 minute maxim, cost sfintenie 100 ron.

Offline costi

• Full Member
  • Mesaje postate: 112
« Răspuns #19 : 12.Mai.2012, 06:55:50 p.m. »
Atentie mare :
1. Popa trebuie sa fie atestat RAR!
2. Mare atentie la aghiasma ! Trebuie sa fie omologata, altfel pierdeti garantia si va ia draq!
3. Dascalu trebuie sa fie absolvent de Politehnica, sectia automobile!

Asa sa va ajute Codul Rutier si Maica Service!
« Ultima Modificare: 12.Mai.2012, 07:14:03 p.m. de costi »